Bu arada milli mactan sonra Mert kaleci degil, ne ariyo milli takimda vs. yazanlar umarim dunku maci izlemislerdir
Bu arada milli mactan sonra Mert kaleci degil, ne ariyo milli takimda vs. yazanlar umarim dunku maci izlemislerdir
Football is simple,but Football Manager is not
o zaman izlemeye devam edin, mert volkan kaleyi biraksa ilk alacak kaleci. kendine guveni kusursuz, yan toplari volkandan daha iyi, cikislari ve sezgileri mukemmel. milli mactaki performansi bana gore tamamen defanstan kaynakliydi. volkandansa ben mert i tercih ederim, o derece guveniyorum ona.
Ben de güveniyorum Mert' e ama 2 yıl daha Volkan derimMert' in önsezilerini çok beğeniyorum ben de. Yan toplar, çıkışlar hepsinin kökeni bu sezgiler gibi geliyor bana. Hatta dünkü maçta bir orta açılacaktı. Zaten Mert alır boşuna açıyor dedim. Öyle de oldu her zamanki gibi.
Mert' in eksiği topa uzak bir oyuncu gibi duruyor. Top ayağına geldiğinde ya heyecan yapıyor ya da ayağına hakim değil tam olarak bilemiyorum.
Football is simple,but Football Manager is not
Ligin 2.haftasında liderlik koltuğuna oturduk. Umarım sezon sonuna kadar bu böyle devam eder, Aykut Kocaman'ın takım üzerinde oluşturmuş olduğu değişiklik ve takımın buna vereceği reaksiyonun iyi olması zamanla işleri yoluna sokacaktır. Uzun bir maraton ve buna ayak uydurmak çok önemli. Aykut Kocaman'dan tek dileğim yeni futbol anlayışını takıma adapte edene kadar bundan vazgeçmemesi. Belki Şampiyonlar Ligine giremeyebiliriz, Ligde biraz sendeleyebiliriz ama ortaya koyulacak değişim geride kalan futbol anlayışımızdan kat be kat yararlı olacaktır.
...