1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu arada milli mactan sonra Mert kaleci degil, ne ariyo milli takimda vs. yazanlar umarim dunku maci izlemislerdir

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Bu arada milli mactan sonra Mert kaleci degil, ne ariyo milli takimda vs. yazanlar umarim dunku maci izlemislerdir
    Ben Mert' in iyi bir kaleci olacağını düşünüyorum ancak yorumunda karşı olduğum bir nokta var ki;

1 maç ile bir kalecinin ne iyi bir kaleci olacağına karar verebilir ne de kötü bir kaleci olacağına...
    o yüzden dünkü maç çok da bir şey kanıtlamaz.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Ben Mert' in iyi bir kaleci olacağını düşünüyorum ancak yorumunda karşı olduğum bir nokta var ki;

1 maç ile bir kalecinin ne iyi bir kaleci olacağına karar verebilir ne de kötü bir kaleci olacağına...
    o yüzden "dünkü maçı umarım görmüşsünüz" dünkü maç çok da bir şey kanıtlamaz.
    Aynısını ben yazdım-sildim. Atlamak istemedim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

o zaman izlemeye devam edin, mert volkan kaleyi biraksa ilk alacak kaleci. kendine guveni kusursuz, yan toplari volkandan daha iyi, cikislari ve sezgileri mukemmel. milli mactaki performansi bana gore tamamen defanstan kaynakliydi. volkandansa ben mert i tercih ederim, o derece guveniyorum ona.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    o zaman izlemeye devam edin, mert volkan kaleyi biraksa ilk alacak kaleci. kendine guveni kusursuz, yan toplari volkandan daha iyi, cikislari ve sezgileri mukemmel. milli mactaki performansi bana gore tamamen defanstan kaynakliydi. volkandansa ben mert i tercih ederim, o derece guveniyorum ona.
    Ben de güveniyorum Mert' e ama 2 yıl daha Volkan derim Mert' in önsezilerini çok beğeniyorum ben de. Yan toplar, çıkışlar hepsinin kökeni bu sezgiler gibi geliyor bana. Hatta dünkü maçta bir orta açılacaktı. Zaten Mert alır boşuna açıyor dedim. Öyle de oldu her zamanki gibi.

Mert' in eksiği topa uzak bir oyuncu gibi duruyor. Top ayağına geldiğinde ya heyecan yapıyor ya da ayağına hakim değil tam olarak bilemiyorum.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ligin 2.haftasında liderlik koltuğuna oturduk. Umarım sezon sonuna kadar bu böyle devam eder, Aykut Kocaman'ın takım üzerinde oluşturmuş olduğu değişiklik ve takımın buna vereceği reaksiyonun iyi olması zamanla işleri yoluna sokacaktır. Uzun bir maraton ve buna ayak uydurmak çok önemli. Aykut Kocaman'dan tek dileğim yeni futbol anlayışını takıma adapte edene kadar bundan vazgeçmemesi. Belki Şampiyonlar Ligine giremeyebiliriz, Ligde biraz sendeleyebiliriz ama ortaya koyulacak değişim geride kalan futbol anlayışımızdan kat be kat yararlı olacaktır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sanırım arkadaşımız geçen seneki performansını da göz önünde tutarak o yorumu yaptı sadece dünkü maçla karar verilmez tabiki

Mesaj Yetkileri