-
28.Ağustos.2012, 18:17
Aykut Hoca Spartak Moskova'ya elenirsek istifa eder, bence onun sinyali verildi.
Ayrıca hocanın dediğine katılmyorum. Hoca Alex'i oynatmayabilir Moskova'da ama o zaman yeneceksin, berabere kalacaksın. Yaptığın seçimin doğru olduğunu göstereceksin. Çıkıp diyeceksin ki "Alex'i oynatmadım ama gittim Moskova'da galip geldim". O zaman kimse sana bir şey diyemez. G.Antepspor maçında Alex'i 18'e almadın, G.Antepspor'un elinden zor kurtuldun. Yani Alex'in takımı yavaşlattığı, orta sahayı zayıflattığı, defansif zaaflara yol açtığı tamamen koca bir yalan. Alex olmadan sen G.Antepspor gibi sıradan bir takıma kendi sahanda en az 5 net gol pozisyonu verdiysen kimseden destek bulamazsın.
Ayrıca iş tamamen Alex'in teknik yönü de değil, sen takımın kaptanını bir anda dışlayamazsın, kenarıya itemezsin. İtersen işte böyle en sert şekilde karşılık görürsün. VEFALI OLMAK ZORUNDASIN.
Aykut Kocaman'ın çevirdiği bir maç var mı 2010-2011 sezonunda, aldırdığı bir maç var mı yaptığı hamlelerle? Ama o sezon Alex'in 27 golü var, çevirdiği maç sayısı da en az 10'dur. Başta Beşiktaş, G.Saray, Ankaragücü, Bucaspor maçları var aklıma gelen. Sen şampiyonluk apoletini kazandıysan bunda Alex'in katkısı en üst seviyede.
Aldığın Türkiye Kupası'nda final maçını hatırlayın. O maçı da Alex aldı. Aldığın iki kupa var, ikisinde de Alex'in damgası var. Önceki yaptıklarını saymıyorum bile.
Biz burada G.Saray camiasını eleştirdik efsane futbolcularına jübile yapmadı, vefa göstermedi diye, aynısını şimdi F.Bahçe yönetimi ve teknik heyeti yapıyor, ama taraftar buna izin vermez.
Mesaj Yetkileri