1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Alexin hocasına kıskanç demesi normal yani

hırsızın hiç suçu yok yani
    Olayların öncesine bakmak lazım.

Düşünelim, Alex hangi hocasıyla problem yaşadı? Daum, Zico, Aragones ile çalıştı F.Bahçe'de.
    Daum, Zico, Aragones, üç hoca hangi futbolcuyla sorun yaşadı? Hatırladığınız varsa söyleyin.
    Aykut Kocaman kimlerle sorun yaşadı? Başta Emre Belözoğlu, şimdi de kaptan Alex. Diğer ufak tefek sorunları saymıyorum bile.

Alex'in 8 senede ne gibi bir terbiyesizliği oldu kulübe, rakip futbolcuya, teknik heyete, hakeme?

Alex'in kıskanç demesi normal değil ama;
    Aykut Kocaman'ın gelir gelmez "Son 5 senede 1 şampiyonluk var Alex ile, sorgulamak lazım" demesi normal mi?
    İsmail Kartal'ın tesislerde "Almanları sildik, şimdi de Brezilyalıları sileceğiz" demesi normal mi?

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Düşünelim, Alex hangi hocasıyla problem yaşadı? Daum, Zico, Aragones ile çalıştı F.Bahçe'de.
    Daum, Zico, Aragones, üç hoca hangi futbolcuyla sorun yaşadı? Hatırladığınız varsa söyleyin.
    Aykut Kocaman kimlerle sorun yaşadı? Başta Emre Belözoğlu, şimdi de kaptan Alex. Diğer ufak tefek sorunları saymıyorum bile.

Alex'in 8 senede ne gibi bir terbiyesizliği oldu kulübe, rakip futbolcuya, teknik heyete, hakeme?

Aykut Kocaman'ın gelir gelmez "Son 5 senede 1 şampiyonluk var Alex ile, sorgulamak lazım" demesi normal mi?
    İsmail Kartal'ın tesislerde "Almanları sildik, şimdi de Brezilyalıları sileceğiz" demesi normal mi?
    Söylediğin hocaların hepsi oyunu alexin üstüne kurdu o dönemlerde alex daha diri ve dinamikti şimdi öylemi

Emreye gelincede saha içinde neler yaptığını söylemeye gerek yok.

Fenerbahçe için alex dönemi bitmiştir 75 den sonra içerdeki maçlarda girsin oyuna ama yok ben efsaneyim yok ben alexim yedek kalamam bu hoca beni kıskanıyo dersen seni kapının önüne koyarlar efsane felan dinlemezler

Taraftarda alexin değil aykut kocamanın yanında durmalıdır.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Senin anlamadığın tek nokta şu Alex bu takımın efsane bir oyuncusu , Aykut Kocaman bu takımın hocası

Mesaj Yetkileri