Sahaya 11 tane adam çıkmış kafasına göre takılıyor resmen..
Sahaya 11 tane adam çıkmış kafasına göre takılıyor resmen..
Bu Ari'ye ilk maç ok sallamıştım bu maç atmış.Maçı batan izleseydim atamazdı bu herif gol.
Cihan unutmuşum dalgınlığıma geldiBu arada gitti kupon.
FM Gazetesi
Arap kanalindan izliyorum, simdi birinci yariyi tartisiyorlar adam
"Sahin Sahin" diyip eliyle kesme isareti yapti![]()
selcuk formda diyenler nerede? selcuk ayni selcuk 10 senedir fenerde bir kere adam gib top oynadigi görülmedi.. attigi paslarin hepsi rakibe.. yoboda öyle geriden sisirdigi bütün toplar rakibe gitti... hadi onlari gectim mehmet topuz resmen sahada yok.. yazik bir takimin kaderiyle bu kadar oynanmaz .. aykut kocaman bu takimin basinda oldugu sürece adam gibi bir avrupa maci izleyemiyecegiz anlasilan.
Selçuk'un çıkıp Alex'in girmesi lazım.
Last edited by Nedvedmania : 29.Ağustos.2012 at 23:48 Reason: Silinen mesajdan alıntı.
Canım FEDA olsun sana !
fenerbahçe cok kotu oynuyor uzun toplarin hepsi rakipte kaliyor olumlu oynuyamadilar su ana kadar ortasahada emre gibi yaratici oyun eksikligini hissediyor fenerbahce bu arada spartak"in hucum oyunculari hizli demistim 2.ci yari gol bulurlar fenerbahçe dahada yuklendikce.
ruslar bile olayi cözmüs adamlar mehmet topuzu cikarip alexi soktu fenerin ilk 11 ini tartisiyorlar
fenerbahçe'nin şu anki oynadığı oyun, deplasman takımıymış gibi hızlı adamları aralara kaçırarak ya da kanatlarda, beklere tek başına sorumluluk yükleyerek gol bulma çabasıdır. resmen giremiyorlar arkadaş. nokta bi pas yok. şu anki denedikleri şişirme olayını top hakimiyeti iyi olan bi oyuncu yapabilir -ki- o da alex bence..
60'ta alex-selçuk değişikliği olur ve maçı kazanırız, ancak penaltılarda kaybederizbakalım hangileri tutacak.
ikinci yarıda bi patlama bekliyorum
yada kendimi kandırıyorum
en azından uefa maçları perşembe yayınlanır starda izleriz çarşamba maçları sadece d smarta olacak
ben aziz yildirimdan bir anons daha bekliyorum bu arada![]()
Alex olmadan Fener çoğalamıyor, bunu çok açık görüyoruz. Oyuna girmesi şart.
Canım FEDA olsun sana !
oyuncu degisikligi yok.. olsa sasardim zaten.. insAllah uefa kupasindan da elenirizde su adam basimizdan gider cidden taktik müdahale 0 adamda..
Yobo oyun kurmaya çalışıyor hala işe bak![]()
Hakem de berbat bu arada.
hakem şu dakikalarda gayet iyi yönetiyor.
selcuk yeter uzun pas atma artik arkadas bu kacinci hepsi rakibe gidiyor
Carioca'da fm efsanelerinden
bir taraftarın sahaya inip şelcuğun önüne gelip .... demesini bekliyorum
hadi be neden girmedi ki!
Ah Topal Ah.
Football is simple,but Football Manager is not
Her şeyi geçtim bu kadar taraflı hakem olmaz.
topal muthis vurdu direkte patladi
Direkte patladı, şanssızlık.
Canım FEDA olsun sana !