Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
Orta saha dışında Avrupa Ligi için bir de sol bek lazım sanki Fenerbahçe'ye.
final oynarsak lazim olur belki, o kadar abartmamak gerekir. hasan ali yeterli bence, ondan daha iyi yerli bir sol bek bulamayiz. takimda oynayip tecrube kazanmali. ortasaha yeter de artar, o eksikligi cok feci sekilde hissediyoruz. istikrarsiz bir selcukla nereye kadar, superligi kaldirir belki ama avrupada bizi zorluyor maalesef.

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
Bence iyi oldu, Fenerbahçe bu kadroyla Şampiyonlar Ligi'nden hezimetle dönerdi. Braga'nın bile oynadığı futbolu izledim dün harikaydı. Bence Avrupa Ligi Fenerbahçe için daha ideal. En azından gruplardan çıkar.

Galatasaray için bile ŞL'nde şüpheliyim. İşler iyi gitmezse ilk iki maç, ondan sonra dökülebilir.
ben de aynen oyle dusunuyorum, 2008 deki SL ceyrek finalinden once de uefa da guzel isler yapmistik ve avrupada biraz olsun guven kazanmistik. damdan duser gibi SL ye girseydik hezimet olurdu kesin. GS icin de durum bu, uzun bir aradan sonra SLde olacaklar. isleri zor. FB UEFA da maksimum gidebilecegi yere kadar gitmeli, hem onumuzdeki sezon icin guven kazanilir hem de ulke puani icin cok onemli. yari final falan gorebilirsek cok iyi puan kazaniriz bu sene ki buyuk ihtimal 3 takimla giricez A.Ligine, umarim bol bol turlariz orda diger turk takimlariyla beraber. belki GS de gruplar sonrasi A.ligine gelir