Quote Originally Posted by lexoqe View Post
Şahsen ben adamı seviyorum, ama sanki yeterli değil gibi. Benim bildiğim Fenerbahçe her teknik adamla şampiyonluğa oynayan takım. Ama bence yetersiz bir teknik adam. Hem bir soru soracağım size Aykut Kocaman daha önce hangi takımlarda çalıştı ?
peki Terim 1996 oncesinde hangi klupte calisti? turk TD leri icin baska sans var mi? baska nasil bir kariyerle gelebilirdi Fenerbahceye, bu soru biraz manasiz. yabanci bir TD olsaydi sorgularsin ama yerli TDler icinde hangisi yurt disindan gelip 3 buyuklerin basina gecti ki zaten. hem FB ile bir sampiyonluk rozeti de bulunuyor, bu yeterli degil mi? o sampiyonluga inanmayan FB taraftari varsa sike davasinda savunduklari degerlerde samimi olduklarindan suphe duyarim sahsen.

Quote Originally Posted by caglaruzun View Post
Başka bir forumda gördüm bu yorumu ve size sormak istedim;

• 3 senede Fenerbahçe gibi bütçesi olan bir kulube kemik bir takım oluşturamadı,[gecen seneyi ne cabuk unuttunuz derim, adamin elinde oyuncu kaldi sanki. takimin yarisi satilmisti]
  • 3 sene içinde 1 adet genç futbolcu kazandırmadı,[ha deyince olmuyor, hazirda yoksa nasil kazandiracaksin. bu altyapinin sorunu.]
  • 3 sene içinde kendi isteği ile alınan hiç bir futbolcu başarılı olmadı ( Özer, Hasal Ali, Orhan Şam) fiyasko resmen,[basarili olan da var olmayan da var, hasan ali de o listeye o kadar cabuk konulmaz]
  • 3 Sene içinde güzel futbol izlettirmedi,[bu geceki futbol neydi, baska bir maci mi izledin?]
  • 3 sene sonunda hala selçukla, baroniyle, topal ve topuzla oynuyoruz.[gecis asamasi, o sorun da hallolacak]

Aykut hoca, Fenerbahçe'ye ne kazandırdı?

diyebilirim her bir madde icin