Evet uzun zamandır sustuğum bir şeyi artık anlatma zamanı geldi...
Geçtiğimiz sezon deplasmandaki Bursaspor maçındandon sonra soyunma odası koridorunda Emre Belezoğlu, Cristian'a saldırıyor. Konu 2.yarının başlarında Cristian'ın yaptığı bir pas hatası... Araya Aykut Kocaman ve Caner giriyorlar. Emre'nin Cristian'a attığı yumruk, Caner'e geliyor. Ayırmaya çalışan Aykut Hoca'ya da Emre sağlam bir küfür ediyor. Hatta bu olaylara Nihat Özdemir'de şahit. Bu olay bütün futbolcuların önünde oluyor...
Bu olayın gazetelere yansımasına da Semih Şentürk vesile oluyor. Semih'in arasının çok iyi olduğu gazeteci Feridun Niğdelioğlu'na olayı sms ile anlatıyor. Daha takım İstanbul'a varmadan olay internet sitelerine düşüyor.
Bu olaydan sonra Emre'nin gönderilmesine karar verildi.
Emre yönetimi eleştiren sms'leri bazı Fenerbahçe muhabirlerine gönderdi. (Bu sms'lerden 2 tanesini ben gördüm) Ancak bu muhabir arkadaşlar konunun büyümemesi ve Fenerbahçe'nin zarar görmemsi için bu konuyu haber yapmadılar.
Aykut Hoca'yı eleştireceğim tek nokta bu olaydan sonra Emre'yi sezon sonuna kadar oynatmış olmasıdır.
Hala Emre'Nin bu yaptıklarından sonra takımda kalmasının hayırlı olmayacağını düşündüğümden anlattım.
Bu söylediklerim duyum değildir. Olayı yaşayanların birebir bana anlattıklarıdır. Konuyu hem Emre, hem Caner, hem de Cris'le konuştum. Hepsinin anlattığı aynıdır....
Tolga Gani Zengin..