Sayfa 701 / 896 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon
21,001 ile 21,030 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    essiende meireles te gelmez.. sl ne katilsaydik bir ihtimal gelebilirlerdi.. transfer beklemesin kimse bu saatten sonra selcuk var elimizde neyimize yetmiyor adam yerli iniesta dün uzun paslariyla ataklarimizi o yönlendirdi.
    Ben de yönetimin bu zihniyetini anlamıyorum. Sanki ortasaha alsa şampiyonlar liginde final oynayacak da UEFA'yi beğenmiyorlar. Bana para yok demesinler. İsteyince buluyorlar. Ben formamı , taraftar kartımı alıyorum. Gecen sene kaç derse girmedim fenerbahce yuruyusudur , mitingidir , caglayandir kostum durdum. Sıra onlardaydi fedakarlık göstermediler bari şimdi UEFA kupası için göstersinler. 1m Euro için tinodan vazgeçtik 10m eurodan olduk. Böyle bir zihniyet var iste.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Aykut Hoca belli ki Bienvenü'yü kadroda düşünmüyor. Zaman kaybetmeden Bienvenü ile Cristian'ı yollanıp ofansif yönü kuvvetli bir orta saha alınmalı.
    ben henriye semihten daha çok güveniyorum ki bence çoğu kişi benim gibi düşünüyorkalsın problem değil bence

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Semih'in futbolu unuttuğunu düşünüyorum ve de takımdaki gizli şeyleri Feridun Niğdelioğlu'na yetiştiriyor. gitse gram üzülmem. aldığı paranın hakkını vermiyor , bari bilgi sızdırmasın.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yazıklar olsun yönetimede Aykut'ada. Biri egoları ile turnuvayı kaçırttı diğerleri her sezonki aynı senaryoyu başardı. Yarım yamalak bir takım bıraktılar biz taraftarlara. Her sezon 2 transfer ile taş gibi bir takıma ulaşabilecekken mutlaka bir bahane ile en kilit adamlar gönderilip yerleri doldurulamıyor. Ziegler - H.Ali, Emre - M. Topal gerçeği gibi. Böyle taş devri zihniyetini kınıyorum. Profesyonelliğin P si yok kulüpte. Artık biraz akıllarını başlarına alsınlar.. 1 mi 2 mi 3 mü kaç oldu aynı şekilde elendik yine. Yuh diyorum. Ronaldoyu getirsen benim adıma fayda etmez. Ş.L ile Avrupa Ligi hem prestij hemde maddi açıdan çok çok farklı yerler. Ş.L gittikten sonra gerisi teferruattır bana göre. İstersek kupayı alalım çokta farketmez.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Hasan Ali bence çok iyi bir transfer oldu. Kötüleyen arkadaşları anlayamıyorum. Dünde sahanın en iyilerindendi.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hasan ali gökhan gönülün ilk zamanları gibi hucumda iyi defansta eksikleri var gökan hakkında da ne denmişti o zamanlar hatırlayın defansını geliştirirse fenerin bek sorunu beş altı sene giderilmiş olur

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    ben henriye semihten daha çok güveniyorum ki bence çoğu kişi benim gibi düşünüyorkalsın problem değil bence
    Bence ikisi de gönderilip yerine yerli bir forvet alınabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

hasan ali ye gelene kadar o kadar adam vardi ki dün kötü oynayan.. basta selcuk ve yobo olmak üzere.. mehmet topuz ilk yarida zaten yoktu.. selcuk sahada kaldigi sürece topu rakibe verdi.. yoboda geriden sürekli topu sisirdi sisirdigi toplarin hepsi rakibe gitti bu adamlara ses cikarmayin hasan aliye saldirin hasan ali dün sahanin en iyilerindendi yenilen golde hasan alinin hatasi yokki hücuma kalkarken top kaptiriliyor.. zieglerin hasan aliden artisi yok aksine hasan ali ileriye daha cok cikan bir oyuncu.

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    hasan ali ye gelene kadar o kadar adam vardi ki dün kötü oynayan.. basta selcuk ve yobo olmak üzere.. mehmet topuz ilk yarida zaten yoktu.. selcuk sahada kaldigi sürece topu rakibe verdi.. yoboda geriden sürekli topu sisirdi sisirdigi toplarin hepsi rakibe gitti bu adamlara ses cikarmayin hasan aliye saldirin hasan ali dün sahanin en iyilerindendi yenilen golde hasan alinin hatasi yokki hücuma kalkarken top kaptiriliyor.. zieglerin hasan aliden artisi yok aksine hasan ali ileriye daha cok cikan bir oyuncu.
    Yobo'nun kabahati yok, neredeyse tek başına savunmayı idare etti, duran toplara dahi çıkmadı kontra yenmesin diye. Hızlı olduğu için, hata yapma şansı az olduğu için geride hep o kaldı, nitekim iyiydi de. Zamanında kesti atakları. Lakin şişirme konusunda yine Yobo'ya kızamıyorum, çünkü bu takımın bir taktiğinin olmadığını gösterir, sorumlusu da hocadır. Eğer hocanın belli bir taktiği, oyun düzeni olsa defans oyuncuları topu şişirmezdi. Dikkat et, ilk yarı her topu şişirdik, çünkü ilk yarı berbat bir futbol, rakibin önde baskısını aşamayan bir takım vardı. İlk yarı tek şutumuz yok karşı kaleye, neredeyse kendi sahamızdan çıkamadık. Bunun sebebi de stoperlerin veya beklerin şişirmeleri değil, hocanın B planı yok, oyun düzeni yok. Mert alıyor degaj yapıyor, Yobo şişiriyor. Bunun sorumlusu hoca. Hoca diyecek ki "uzun top yok, degaj yok", kısa paslarla oynanan belli bir oyun düzeni olsa veya orta sahanda Emre gibi top atabilen adamın olsa sıkıntı kalmayacak. Maalese hocanın kurbanı olduk. İlk yarı oynadığımız futbolu Süper Lig'in vasat takımları oynamazdı. Hatta iddialıyım, Kasımpaşa ilk yarı mutlaka bizden daha iyi oynar, rakibe karşı pozisyon bulurdu.

Nesil
    2006

Twitter hesabı doğru mu bilmiyorum ama Juan Figer Fenerbahçe'nin Lucas Leiva'yı istediğini söylüyor.

https://twitter.com/juanfiger

Juan Figer ile Fenerbahçe'nin arası bozuk değil miydi?

Ek: Kaka'nın da Galatasaray'a geleceğini söylüyor.
    Last edited by Crazycat : 31.Ağustos.2012 at 05:26 Reason: Ekleme

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Twitter hesabı doğru mu bilmiyorum ama Juan Figer Fenerbahçe'nin Lucas Leiva'yı istediğini söylüyor.

https://twitter.com/juanfiger

Juan Figer ile Fenerbahçe'nin arası bozuk değil miydi?
    Onu geçtim adam daha geçen gün sakatlandı muhtemelende 2-3 ay yok ne diye alsın sakat bir oyuncuyu. Sallıyorlar madem önce bir araştırsınlar bari

Nesil
    2006

Yani sakat bir oyuncuyu neden almak istesinler ki ben de anlamadım.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

leiva'nin belese gelecegini söylüyor sanmiyorum twitter adresinin figere ait oldugunu

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

1,5 ay önce Luisao'nun 6 milyon € karşılığında Fener'e geldiğini falan da yazmış.Portekizce bilen bir vatandaşımızdan başkası olmasa gerek.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Yobo'nun kabahati yok, neredeyse tek başına savunmayı idare etti, duran toplara dahi çıkmadı kontra yenmesin diye. Hızlı olduğu için, hata yapma şansı az olduğu için geride hep o kaldı, nitekim iyiydi de. Zamanında kesti atakları. Lakin şişirme konusunda yine Yobo'ya kızamıyorum, çünkü bu takımın bir taktiğinin olmadığını gösterir, sorumlusu da hocadır. Eğer hocanın belli bir taktiği, oyun düzeni olsa defans oyuncuları topu şişirmezdi. Dikkat et, ilk yarı her topu şişirdik, çünkü ilk yarı berbat bir futbol, rakibin önde baskısını aşamayan bir takım vardı. İlk yarı tek şutumuz yok karşı kaleye, neredeyse kendi sahamızdan çıkamadık. Bunun sebebi de stoperlerin veya beklerin şişirmeleri değil, hocanın B planı yok, oyun düzeni yok. Mert alıyor degaj yapıyor, Yobo şişiriyor. Bunun sorumlusu hoca. Hoca diyecek ki "uzun top yok, degaj yok", kısa paslarla oynanan belli bir oyun düzeni olsa veya orta sahanda Emre gibi top atabilen adamın olsa sıkıntı kalmayacak. Maalese hocanın kurbanı olduk. İlk yarı oynadığımız futbolu Süper Lig'in vasat takımları oynamazdı. Hatta iddialıyım, Kasımpaşa ilk yarı mutlaka bizden daha iyi oynar, rakibe karşı pozisyon bulurdu.
    uzun top konusunda sana katılıyorum geriye gelip top alıcak oyuncu olmayınca uzun top yapıyorlar

Bence bu saatten sonra 10 m verip orta saha oyuncusu almazlar daha makul fiyata alırlar beklenti içinde olmamak lazım

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Semih'in futbolu unuttuğunu düşünüyorum ve de takımdaki gizli şeyleri Feridun Niğdelioğlu'na yetiştiriyor. gitse gram üzülmem. aldığı paranın hakkını vermiyor , bari bilgi sızdırmasın.
    Ayıp ayıp gerçekten çok ayıp. Bu adam daha ne yapacak ? 70'lerde girip daha kaç gol atıcak ? Ya da son dakika Milli takıma kaç tur getirecek. Tamam Futbolu unuttu ama onu kulübede tutanlar utansın ne diyeyim ben.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Valla iyice futbolculara ajan muamelesi yapmaya başladık Allah sonumuzu hayır etsin

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by leventb12 View Post
    Ayıp ayıp gerçekten çok ayıp. Bu adam daha ne yapacak ? 70'lerde girip daha kaç gol atıcak ? Ya da son dakika Milli takıma kaç tur getirecek. Tamam Futbolu unuttu ama onu kulübede tutanlar utansın ne diyeyim ben.
    Semih'e geçen sene şans verildi ama kendini harcadı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Valla iyice futbolculara ajan muamelesi yapmaya başladık Allah sonumuzu hayır etsin
    Evet uzun zamandır sustuğum bir şeyi artık anlatma zamanı geldi...

Geçtiğimiz sezon deplasmandaki Bursaspor maçındandon sonra soyunma odası koridorunda Emre Belezoğlu, Cristian'a saldırıyor. Konu 2.yarının başlarında Cristian'ın yaptığı bir pas hatası... Araya Aykut Kocaman ve Caner giriyorlar. Emre'nin Cristian'a attığı yumruk, Caner'e geliyor. Ayırmaya çalışan Aykut Hoca'ya da Emre sağlam bir küfür ediyor. Hatta bu olaylara Nihat Özdemir'de şahit. Bu olay bütün futbolcuların önünde oluyor...

Bu olayın gazetelere yansımasına da Semih Şentürk vesile oluyor. Semih'in arasının çok iyi olduğu gazeteci Feridun Niğdelioğlu'na olayı sms ile anlatıyor. Daha takım İstanbul'a varmadan olay internet sitelerine düşüyor.

Bu olaydan sonra Emre'nin gönderilmesine karar verildi.

Emre yönetimi eleştiren sms'leri bazı Fenerbahçe muhabirlerine gönderdi. (Bu sms'lerden 2 tanesini ben gördüm) Ancak bu muhabir arkadaşlar konunun büyümemesi ve Fenerbahçe'nin zarar görmemsi için bu konuyu haber yapmadılar.

Aykut Hoca'yı eleştireceğim tek nokta bu olaydan sonra Emre'yi sezon sonuna kadar oynatmış olmasıdır.

Hala Emre'Nin bu yaptıklarından sonra takımda kalmasının hayırlı olmayacağını düşündüğümden anlattım.

Bu söylediklerim duyum değildir. Olayı yaşayanların birebir bana anlattıklarıdır. Konuyu hem Emre, hem Caner, hem de Cris'le konuştum. Hepsinin anlattığı aynıdır....

Tolga Gani Zengin..
    buna ek olarak ; geçenlerde Rıdvan Dilmen de dedi. 'kulüpte olanları dışarı sızdıran biri var, bu malzemeci falan değil, bu bir futbolcu. herşeyi dışarı aktarıyor. Aziz Yıldırım ilk iş olarak bu kişiyi bulup cezasını vermeli.'

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Vaslui maçı öncesinde 'Transferi bitirdik' diye buyuran Kiğılı, şimdi 'Transfer ve transferler yapacağız, hedef büyük' diyor.

Alıntıdır, benim yorumum değil.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Vaslui maçı öncesinde 'Transferi bitirdik' diye buyuran Kiğılı, şimdi 'Transfer ve transferler yapacağız, hedef büyük' diyor.
    Takımın gidişatından mutlu değillerse transfer yapılıcaktır tabikide.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Bunlar taraftarla dalga geçiyor herhalde. Ben şahsım adına bu sene Fenerium'dan asla ürün almayacağım. Yönetime de çok kırgınım. Her sene aynı şey. Yani bir sene yetiştiremezsin, iki sene yetiştiremezsin de her sene aynı şey olursa ben bunda ya kasıt ararım ya da beceriksizlik. 100. yılda D.Kiev'e elendik, ertesi gün Deivid, Kezman, Edu geldi. Young Boys'a elendik Niang, Dia, Yobo geldi. Bu sene Spartak Moskova'ya eleniyoruz. Aylardır bariz olan orta saha transferi gündeme şimdi geliyor.

Bıraksınlar masalı. Maddi zordayız desinler anlarım. Transfere gerek olmadığını düşünmüyoruz desinler anlarım. Ama bu yaptıkları taraftarla dalga geçmektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

futbol şubemiz ortasaha arıyor dedi.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

semih futbolcu felan degil zaten.. zamaninda alex sayesinde gol krali oldu milli takima yükseldi orda da sansa turnuvada 3-4 gol atinca millet gözünde büyüttü avrupa sampiyonasindan sonra zaten top felan oynamadi semih 2008 den beri yattigi yerden para aliyor yazik günah aldigi para az buzda bi para degil..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Meireles bitmiş , herhangi bir durum olmassa pzt. açıklanıyomuş , güvendiğim bir arkadaş yazdı twitterda.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Meireles bitmiş , herhangi bir durum olmassa pzt. açıklanıyomuş , güvendiğim bir arkadaş yazdı twitterda.

Şu koyu kısmı söyleyince zaten iş bitiyor. Hayırlısı olsun bakalım. Bekleyip göreceğiz
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    ben inanmıyorum açıkcası, Essien'i kiralık olarak vereceği de söz konusu Chelsea'nin, Meirelesi de bize verirse orta alanda alternatif kalmayacak.

Meireles eğer bittiyse çok iyi bi oyuncu aldık tam aradığımız tipte oyunu iki yönüyle oynayan bi oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

twitterde kimler geldi kimler gitti en son şınaydaer gelmişti değil mi
    umarım gelir ne diyelim umut fakirin ekmeği de bittiyse neden pazartesi diye de kafama takılmıyor değil...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

inşallah olur , ben çok istiyorum meireles'i ama işte transfer dönemi belli olmuyor ki adam 5 milyondan açıyor , iki güne karar değiştiriyor 7 sonra 9 milyon euro yapıyor fiyatını bkz:tino costa , bakıyorsun biri geliyor 500 bin euro fazlasını verir , farklı bir şey önerir , bir anda değişir yani , onun için kimse kesin bir şey diyemiyor ama bu yazan arkadaş öyle takipçi kaygısı falan olan bir insan değil kapalı zaten twitleri kendi aldığı bilgiyi söylüyor , ki bugüne kadar da yalan söylediği olmadı , aynı şekilde biri daha var o da benzer haberleri veriyor , o ama kaynak olarak sinan engin'i vermiş ama ikisinin kaynağı farklı.

sinan engin de aziz yıldırım'a yakınlığıyla biliniyor biliyorsunuz.

Mesaj Yetkileri