Maicon'un City'e transferine en çok Bale sevinmiştir herhalde
https://p.twimg.com/A1inbJzCUAAAUxu.png:large
İngiliz golcü yeni takımının forması ile de resmi imzanın ardından poz verdi.
Geçen sezon Liverpool'un 30 milyon sterlin ödeyerek kadrosuna kattığı Andy Carroll, 1 yıllığına kiralık olarak West Ham'a transfer oldu.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Tottenham coştu, 27 milyon euro'ya Moutinho'yu alıyorlarmış. Kaleye de Hugo Lloris. Bonservis 12 milyon euro.
12 milyona Lloris harika olur.
Maicon --> City.
borini carroll'dan daha mı iyi? büyük abdest yapıp, sonrasında ise sıvamak bu oluyor sanırımen azından carroll ayakta duruyordu, borini'nin ayakta durmaya mecali yok.
Lloris gerçekten harika kaleci.12 milyon euro 'da bu kalitedeki bir kaleci için oldukça iyi ama Tottenham'ı günahım kadar sevmem umarım alamazlar![]()
İnilterede hızlı bir son gün yaşanıyor.
Wander Wiel ile Arsenal ilgileniyormuş alınırsa iyi olur.Gibbs'ten iyi bir oyuncu.
30 Milyon Sterlin'e yazık oldu açıkçası. Büyük beklentilerle geldi ama fos çıktı.
Canım FEDA olsun sana !
Andy Carroll ---> West Ham şaşırdım transfere. Büyük ümitlerle alınmıştı L'pool'a .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Sagna Van der Wiel'den daha iyi bir sağ bek.Ama şu an Arsenal'deki Jenkinson tam kazma.Bu adama sağ bek falan teslim edilmez.Kesinlikle alınmalı Van der Wiel.
Tottenham, Porto'dan Joao Moutinho'yu 28 milyon paund karşılığında renklerine bağladı. (Skys Sports)
Llorisinide bittiği konuşluyor
bu arada dany rose kiralık olarak sunderland te
TRANSFER Michel Bastos 7M€ karsiliginda Fulham'da (LeParisien)
Premier Lig'te transferin son günleri hep hareketli geçiyor.Arsenal'de 1-2 tane transfer yapsa da rahatça izlesem takımımın maçlarını![]()
van der vaartida 13 milyon euroya hamburga satmislar
kesin değil o umarım olmamıştır10 numarayı aldı daha yeni zannetmiyorum inş olmamıştır
bu arada Scott Sinclair resmen Man City de
gerçek galiba umarım eski bi fotoğraftır
gerçekmişyazık 10 numarayı almıştı bu sene
madem gidicektin bıraksaydın 10 numarayı geçen seneki gibi Adebayor alsaydı
Dimitar Berbatov Fulham'da
Last edited by Facx : 31.Ağustos.2012 at 18:27
Tottenham ortahasasında kimler kaldı yahu ... rafael van der vaart, modric gitti
Football is simple,but Football Manager is not
Samed Yeşil forvetti yanılmıyosam fm de alıyoduk
Sigurdson ve Dembele yi aldık çok çok büyük bi ihtimal Joao Moutinho da gelicek onun dışında Parker Huddlestone Sandro ve Livemore var beni bi Van Der Vaart ın gidişi üzdü oda çok sevdiğim bi oyuncu olduğu için onun dışında yerleri moutinho da gelirse dolmuş olucak bence
bu arada Maicon transferide bitti birazdan açıklanır diye tahmin ediyorum (City)
Huddlestone Sandro ve Livermore
bu oyuncuları pek sevmediğim ve yeterli görmediğim için saymadım. Parker da arap atı misali zaten. Dembele' yi ortahasa saymıyorum pek de Glyfi yararlı olacaktır. Moutinho umarım gelir. O tarz bir oyuncu lazım.
Football is simple,but Football Manager is not
inşallah bencede moutinho gelmezse hüsran olur 4-3-3 oynucaz galiba sandro ve huddlestone dmc de çok yararlı olur bence
bu arada Maicon resmen Man City de
http://www.mcfc.co.uk/News/Team-news...con-joins-City
Lyon kalecisi Hugo Lloris sağlık kontrolleri için Londra'da. Tottenham'a transferi an meselesi...
Lloris Bitmiş
Lloris Tottenham Hotspur'da !
Micah Richards varken Maicon niye alındı anlayamadım. Kompany'nin yanına çekse bari Mancini Micah'ı. Canavar gibi stoper olur.
............Maicon Manchester City’de
31 Ağustos 2012 17:59 NTVSpor.net
Manchester City, Inter’den Brezilyalı sağ bek oyuncusu Maicon’un transferini resmi internet sitesinden açıkladı.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!