Maçtan önce söylediğim gibi maçı izlemedim. Özeti ve özet dışında bazı anları izleme imkanım oldu, maç hakkındaki yorumları dinledim ve sanal ortamda yapılan yorumlara göz attım. Buradan yola çıkarak ;
Öncelikle Maç bitimine doğru Sivas taraftarlarının Selçuk,Selçuk diye tempo tutması ve Fenerbahçeyle dalga geçmesi en ağır hakaretten bile ağırdır. Bunu kaldırabilen yegane hocamızı tebrik ediyorum. Elalemin maskarası da olduk ya Helal.
1 Haftayı aşkındır Alex, Alex diye inleyen Alexseverler sessiz olmuş, O olmazsa takım ileri gidemez diyenler Alex bir şey yapamayınca "Adam tek başına ne yapsın arkasında 2 tane sağlam adam olacak (Emre & Diarra) gibi siz o zaman onu görün" demeye başlamış. Kendinize haksızlık etmeyin arkanızda o oyuncular olsa siz de birşeyler yapabilirsiniz : )
Stoch oynamadığı zaman "Defansa yardım etmiyo yea" diyenlerin o bölgede Sow'un oynamasını koca kanadın bütün yükünün garibim Hasan Ali'ye kalmasını nasıl yorumluyorlar merak ediyorum. Keza Stoch'un oyuna girdiği zaman neden Sağ açık oynadığını, Hocanın neden giderek kadroyu çorbaya çevirdiğini de...
En çok da gol bulmak adına 2 forvet oynamak için neden son 5 dakikayı beklediğimizi. Hey Gidi Koca Fenerbahçe Hey !
Bu maçta Fenerbahçe'ye puanı adı,büyüklüğü ve saygınlığı kazandırdı. Sivasspor bu kadar saygı göstermese çok rahat kazanabileceği bir maçta 2 puan kaybetti, Geçmiş olsun Sivasspor.
Aykut Kocaman'a da Alex'i Selçuk'u ve tek forvetli köhne sistemiyle mutluluklar...