Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

31 83.78%
  • Berabere biter

5 13.51%
  • Estonya kazanır

1 2.70%
1 ile 30 arası toplam 364 sonuç

Konu: Türkiye - Estonya | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burak'ın yaptığı tercihler çok saçmasapandı. Baskı altında gibi. Disiplinsiz tavırları var bir de. Koşuları iyi ama daha fazlasını yapması lazım büyük takımlarda oynuyorsa. Sercan çizgiye inme özelliği dışında başka bir özelliği olmayan bir oyuncu bence bu takımda oynamaması gerekiyor. Çünkü pres yapıyoruz pas yapıyoruz Sercan sadece kanata iniyor başka bir şeyi yok. Emre ve Mehmet Topal çok iyi oynadılar. Selçuk'ta girince bu orta saha çok iyi iş yapmaya başladı.

....Ömer - Mehmet T. - Semih
    GG................................Hasan Ali
    .......Selçuk - Emre - Arda
    .........Umut - Burak

Şeklinde oynarsak tam oynamamız gereken futbolu oynarız diye düşünüyorum. 3-5-2 gibi bir hücum düzeni.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Burak'ın yaptığı tercihler çok saçmasapandı. Baskı altında gibi. Disiplinsiz tavırları var bir de. Koşuları iyi ama daha fazlasını yapması lazım büyük takımlarda oynuyorsa. Sercan çizgiye inme özelliği dışında başka bir özelliği olmayan bir oyuncu bence bu takımda oynamaması gerekiyor. Çünkü pres yapıyoruz pas yapıyoruz Sercan sadece kanata iniyor başka bir şeyi yok. Emre ve Mehmet Topal çok iyi oynadılar. Selçuk'ta girince bu orta saha çok iyi iş yapmaya başladı.

....Ömer - Mehmet T. - Semih
    GG................................Hasan Ali
    .......Selçuk - Emre - Arda
    .........Umut - Burak

Şeklinde oynarsak tam oynamamız gereken futbolu oynarız diye düşünüyorum. 3-5-2 gibi bir hücum düzeni.
    Taylan yanlış anlama ancak sanırım hep futbol konularında mesajlarına denk geldiğim için söylüyorum bunu bi kere kadro kurma arkadaş..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Taylan yanlış anlama ancak sanırım hep futbol konularında mesajlarına denk geldiğim için söylüyorum bunu bi kere kadro kurma arkadaş..
    İstediğim topu oynasınlar kurmayı bırakacagım abi
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Neden finalde gol atmış gibi herkesi sevindirtmeye çalışıyo Emre anlamadım
    Eleştirilerden dolayı Abdullah Avcı'ya sahip çıkmak o hareketlerin teması.

Tolga , fazla iş düşmedi özellikle rakip 10 kişi de kalınca , yalnız maçın başında bir hatası var rakip az uyanık olsa affetmeyecekler Allah korudu ama sonuçta her kaleci yapabiliyor bunları.

Gökhan , sezona iyi başladığını düşünüyorum tek sorunu kondisyon gibi görünüyor.Dün akşam da öyleydi , gitti geldi ortalar açtı sağ bekte oynaması gereken kişi olduğunu zaten biliyorduk bunu gösterdi.Kondisyon sorununu aşarsa çok katkı yapar.Kaçırdığı gol yakışmadı kendisine , baskı altında böyle hatalar yapabiliyor Gökhan'ın önemli bir eksisi bu.Yalnız orada faul çalınmış mıydı tam hatırlamıyorum o ayrı.

Semih , maç başında çok hata yapmaya meyilli oynadı konsantrasyon sorunu olabilir yoksa Hollanda karşısında çok beğenmiştim bu maçta belli ki vardı bir sorunu.

Ömer , çok beğeniyorum gerçekten Ömer'i. Ekstra işler de yapması büyük artı.

Hasan Ali , tutarsız hareketleri var bir yaptığı bir yaptığını tutmuyor ama biraz kendini geliştirirse Gökhan'ın sol bek versiyonu olabilir. Son golde şaşırttı beni doğru yere çıkartarak.

Topal , bu maçta oynaması bence gereksizdi maç öncesindeki düşüncem buydu ama çok iyi oynadı çok çalıştı bazı gereksiz şutları vardı ama bunları da yapması lazım zira iyi şut atan bir oyuncu.

Emre , mükemmel oynadı hem top dağıttı hem mücadeleci futboluyla bir kez daha içimi cız ettirdi. Aurelio varken o gidip Emre gelmişti ah ikisi oynasa derdim , şimdi de ah Meireles'le Emre oynasa diyorum.

Arda , serbest role alışmaya çalışıyor. Etkiliydi yine biraz daha sorumluluk aldığında çok iyi işler yapacağını zaten biliyoruz.

Sercan , 2 maçtır beğenmiyorum bir şeyler oldu bu adama.Maçın başında bir soldan yardırmışlığı dışında ne bir adam geçme ne birşey.

Umut , mücadelesi yeter. Böyle forvetleri her zaman sevmişimdir.Golünü de attı , formda bir yıldızımız olarak alkışı haketti. Ayrıca Burak'a da çok iyi 2 tek top çıkardı biraz daha iyi değerlendirilebilse daha çok ön plana çıkardı.

Burak , sanırım üstünde biraz baskı var. Galatasaray'a gelmişsin hafiften olaylı bir şekilde , geçen sezon 30 un üstünde gol atmışsın , herkes senden bir şeyler bekliyor. Normal karşılıyorum o yüzden , tabii aldığını kaleye vurma özelliğini biraz bırakması lazım.

Not : Bu yazılanlar rakibin Estonya olması ve 10 kişi kalmaları göz ardı edilerek yazılmıştır.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Mesaj Yetkileri