1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Borsada şirketlerin böyle uygulama yapmaları yüzünden girmek isterken uzak duruyorum.Küçük yatırımcılara acımıyor siliyorlar.Küçük yatırımcılar başbakanlığa şikayet edeceklermiş.eğer şikayet sonuçlanır ve küçük yatırımcılar için olumlu sonuçlanırsa gs ı oldukça sıkıntılı bir süreç bekliyor diyebiliriz.

Ünal Aysal'ın gemişi demişler oradaya onunla ilgilide şu haberler yazılmıştı daha önce.

http://arsiv.sabah.com.tr/2004/03/06/gnd101.html
    Last edited by di canio : 14.Eylül.2012 at 19:14 Reason: Ağır bir ifade hafifletildi.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Borsada şirketlerin böyle uygulama yapmaları yüzünden girmek isterken uzak duruyorum.Küçük yatırımcılara acımıyor siliyorlar.Küçük yatırımcılar başbakanlığa şikayet edeceklermiş.eğer şikayet sonuçlanır ve küçük yatırımcılar için olumlu sonuçlanırsa gs ı oldukça sıkıntılı bir süreç bekliyor diyebiliriz.

Ünal Aysal'ın gemişi demişler oradaya onunla ilgilide şu haberler yazılmıştı daha önce.

http://arsiv.sabah.com.tr/2004/03/06/gnd101.html

SPK'nın kar dağıtımına ilikşkin kanunu bakmak isteyen olursa diye.Bunu biryerden alıntıladım.
    turkiyeden ayrilis sureci cok trajikomik olmus. oyle bir baslik konmus ki sanki polisten tokadi yedi, kacti gibi duruyor.
    bir zamanlar tokatladiginiz o mahsun[fakir diyemiyorum, olay tarabyada cunku ] ve gururlu genc var ya, iste o benim dedirtti herkese donusuyle

Ünal Aysal 1999 yılında, Türkiye'yi yurt dışında en iyi temsil eden iş adamlarından biri olarak, Bakanlar Kurulu kararı ile Cumhurbaşkanı tarafından verilen Yüksek Liyakat Madalyası ile onurlandırılmıştır.
    Last edited by di canio : 14.Eylül.2012 at 19:14 Reason: Alıntılanan mesajda düzenleme.

Mesaj Yetkileri