1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Ben de bu dediklerini destekliyorum zaten, farklı bişi demiyoruz aslında.. Lakin benim kafamdaki soru işareti önceden de belirttiğim gibi bu koltukların kullanılmaması (Sportif başarısızlık vb.) durumunda nasıl bir çözüm üretilecek onu soruyorum ben..
    Ne gibi, tam anlayamadim.

Sen bana diyorsun ki sana 50 liralik sut satayim.
    Ben de sana diyorum ki benim 50 liram yok.
    Sen bana sutu ver.
    Gel seni dukkanima yari yariya ortak yapayim.
    Ben o sutu sattikca sen de bunun gelirinden faydalanirsin.

Ben sana bugun 50 liralik hisse veriyorum, sutunu aliyorum senden.

Sonra o 50 liralik sutun sadece 15 liralik kismini bozulmadan once satabiliyorum.
    Sana 7.5 lira kaliyor. Bana 7.5 lira.

Bundan sonra yapacagimiz islerde hala ortagimsin ve dukkanin yarisina sahipsin.

Bu gelirlerin dusmesi Kulubu etkiler mi? Tabii etkiler. Ama o gelirler kulubun bunyesinde olsa ve bu dusus olsa daha az etkilemeyecek.

Kisa donemde borclarin kapatilmasi ve temliklerin kaldirilmasi ile Galatasaray'in yillardir sirtindaki yuk de ortadan kalkar ve belki de en onemli olan da bu. Cunku Adnan Polat doneminde oldukca agir sartlarla borc anlasmalari yapilmisti.

Kaybedilen ne? Kullanilabilecek kozlardan birisinin kullanilmis olmasi. Dogru yonetildigi surece de sorun yok. Dogru yonetilmezse de zaten bunu hesabini sormasi gereken Galatasaray genel kurulu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ne gibi, tam anlayamadim.

Sen bana diyorsun ki sana 50 liralik sut satayim.
    Ben de sana diyorum ki benim 50 liram yok.
    Sen bana sutu ver.
    Gel seni dukkanima yari yariya ortak yapayim.
    Ben o sutu sattikca sen de bunun gelirinden faydalanirsin.

Ben sana bugun 50 liralik hisse veriyorum, sutunu aliyorum senden.

Sonra o 50 liralik sutun sadece 15 liralik kismini bozulmadan once satabiliyorum.
    Sana 7.5 lira kaliyor. Bana 7.5 lira.

Bundan sonra yapacagimiz islerde hala ortagimsin ve dukkanin yarisina sahipsin.

Bu gelirlerin dusmesi Kulubu etkiler mi? Tabii etkiler. Ama o gelirler kulubun bunyesinde olsa ve bu dusus olsa daha az etkilemeyecek.

Kisa donemde borclarin kapatilmasi ve temliklerin kaldirilmasi ile Galatasaray'in yillardir sirtindaki yuk de ortadan kalkar ve belki de en onemli olan da bu. Cunku Adnan Polat doneminde oldukca agir sartlarla borc anlasmalari yapilmisti.

Kaybedilen ne? Kullanilabilecek kozlardan birisinin kullanilmis olmasi. Dogru yonetildigi surece de sorun yok. Dogru yonetilmezse de zaten bunu hesabini sormasi gereken Galatasaray genel kurulu.
    İşte ben o sütün satılamaması durumundan bahsetmiştim, sonuçta bir risk bu. Ancak dediğin gibi doğru kullanım olursa bu işlem başarılı olur.. Teşekkürler...

Mesaj Yetkileri