Bir baska baslikta yazmistim ama bu baslikta da ayni seyleri tekrarlamanin faydasi var saniyorum.

Quote Originally Posted by perpetua
Quote Originally Posted by hulleci View Post
@leave_992, @meddah;

Bir Türkün, sizin-benim, 30 pound vererek İngilizce FM2013 alamıyor olmasını açıklamıyor bunlar.

Bu neden engelleniyor -Steam örneğinde- onu sorguluyorum...

Fiyat farkından haberdar değildim. O zaman elbette Türkiye versiyonu Türkçe+İngilizce olamaz. Ama yine de isteyenin uluslararası versiyonu alamaması durumu yanıtsız kalıyor.

Fiyat farkını bilmediğim için de; Türkiye'de İngilizce oynanamıyor olmasını, Türkiye versiyonunun kırılmasını ve korsan dağıtımı engellemek için yapılan bir şeydir diye düşünmüştüm.

Özetle fiyatlar aynı olsaydı tüm diller+Türkçe şeklinde olması gerekirdi. Madem fiyat farklı Türkçe ayrı olmalı ama isteyen de uluslararası versiyonu uluslararası fiyattan alabilmeli.
Sega'nin sitesinden oyunu Ingilizce satin almak mumkun bildigim kadariyla.

https://eu.download-store.sega.com/s...kout_3532.html

Ayrica, yine yanilmiyorsam, oyunun yamalari Ingilizce ve diger dil paketini de iceriyor. Yani oyunu satin alip, ilk yamayi yukledikten sonra zaten butun dilleri kullanabiliyorsunuz (her dil icin ayri yama cikmadigi icin mecburen butun dil paketlerinin guncellemelerini de yamaya ekliyorlar).

Gecmiste boyleydi ama gelecekte boyle olacak mi bilemem, o yuzden buna guvenerek karar vermemenizi tavsiye ederim.

Oyunun sadece Turkce olmasi da tamamen Turkiye'ye ozel fiyat uygulanmasindan. Benzer bir fiyat politikasi ABD icin de kullaniliyor. Oyun sadece ABD ingilizcesi ile geliyor (her ne kadar Ingilizce soncuta deseniz de ben bile dayanamiyorum oyunu ABD Ingilizcesi ile oynamaya) ama yama yukledikten sonra Ingiliz Ingilizcesi de kullanilabilir hale geliyor(du gelecekte olur mu bilemem).