Herşey güzel de o zaman Türkiye'de de 115 TL'ye satılan sürümünü neden çıkartmıyorlar. Ha diyebilirsiniz ki o zaman sen de SEGA Digital Shop'dan veya diğer başka yerlerden satın al. Ben kredi kartı kullanmayan birisiyim; bu durumda nasıl yurt dışında sipariş verebilirim. Çok basit bir konu nasıl bu kadar kötü bir satış politikası ile nerelere gelebilirmiş görmüş olduk. En başından beri FM'ye destek vermiş birisi olarak bu olayı bu kadar karmaşık hale getirmelerini tepkiliyim.
Bu arada İngilizce oynamak istemenin bir atraksiyon olarak değerlendirilmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum. Burada amaç, alışkanlıkların devam ettirilmesi ve oyunun orjinal dilinde oynamak istenmesi. Zaten olay Türk hayranlara/destekçilere bir jest olarak ortaya atıldı, ben bizzat Miles'a zamanında bu uygulamadan ötürü teşekkür de ettim, oyunun Türkçe de çıkması bizi ancak gururlandırır. Zaten bundan dolayı da birçoğumuz oyunu satın alıyor, reklamını yapıyor. Bu arada resmi forumlarında açılan başlıkta(linkini bir önceki mesajıma ekledim) resmi ağızdan bir açıklama gelmemesi de garip. SEGA ve dolayısıyla SI büyük bir imtihandan geçiyor. Aslında çok basit bir sebepten ötürü. Turksportal ekibinden benim ricam ve beklentim ise bu şikayetlerimizi SI ekibine iletmeleri eğer iletebilirlerse. Bizler SI resmi forumunda bu konuyu açan arkadaşımıza destek verdik; daha başka bir mekan da varsa yine destek vermeye hazırız..