Originally Posted by
giovanni
Sırayla cevplıyayım
1-Verecek tabii piyasa ekonomisine uygun.İnglizce Türkiye'de yabancı dil.Ayrıca dünya nüfusunda inglizce Türkçe^den daha yaygın ve önemli.Bu çok normal...
2-Bu sorunun cevabını verdim.Hem onu hem bunu istiyorsa buna katlanıcak.Bizler 10.000i yeni bulan bir ülkeyiz..Ayrıca türkçeyi hasretle bekleyen yeterki sırf türkçe olsun AYRICA ÜSTÜNE ÜSTELİK DAHA DA UCUZ OLSUN diyenlerin sayısı senin dediklerinden belki de 1000 kat fazla...Ülkedeki gençlerin maddi gücü keyif olsun diye ayrı liglerde ayrı diller açmak için daha pahalı orjinal fm almaktan daha önemli...
3-Türkiye'de türkçe bilmeyenlerin sayısı ülke nüfusunda % 0.2...Avukatım ama bu kadar küçük azınlığın haklarını savunmak yerine elazıgda kastomuna da benim sehrim izmir de maddi gücü olmayanın hakkını savunmayı yeğlerimm..
4-Irkçılıkla alakası yok.50.000 deseydi de hiç mi türkçe olmasaydı?Bu ülkenin gençleri ne kadar inglizce biliyor..Orası satışa bakar geçer gider..İsterse barajı kılpayı geçen ülkeye türkçeyi şimdi kaldırır...Bizler korsan oynadıkça, bizler daha çook kaşındıkca başımıza daha çok sey gelir..
Özetle..iki dil bilenin ayrı liglerde keyfi durumuna göre ister ingiilizce ister türkçe açması için nüfusumuzun %0.2 si türkçe bilmiyor diye ingilizce de olsun inglizce de olsun diye söylenenler için bunları konuşmaya dahi gerek görmüyorum..ÖNEMLİ OLAN İNGLİZCE BİLMEYEN KARDEŞLERİMİZİN OYUNU KEYİFLE VE DAHA DA UCUZA OYNAYABİLMELERİ...ÖNEMLİ OLAN BU SİTEDE CANLA BAŞLA CEVİRİ İŞİ YAPNLARIN HEVESLERİNİN KIRILMAMALARI VE OYUNUN ANA NOKTALARININ OYUN ELİMİZE GEÇTİĞİNDE BİZİ HAYAL KIRIKLIGINA UGRATMAMALARI...Yoksa iki dil bilenin ligine göre keyfine göre istediği dili seçmeleri değil...