1 ile 30 arası toplam 71 sonuç

Konu: Fm 2013 dil seçeneği

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Yani soru basit futureless ama sen olaya öyle bir açıdan girdinki kafalar karıştı

Herkesin ortak noktası: Oyunda iki dil seçeneği olabilmeli, Türkçe / İngilizce.. Ve isteyen istediği şekilde oynasın.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Yani soru basit futureless ama sen olaya öyle bir açıdan girdinki kafalar karıştı

Herkesin ortak noktası: Oyunda iki dil seçeneği olabilmeli, Türkçe / İngilizce.. Ve isteyen istediği şekilde oynasın.
    Yani abi. Bu oyundaki diğer diller nasıl ki hep birlikte mevcut oyunda , Türkçe'nin de onlardan biri olması istediğim. Öyle olacak sanıyordum ben. Yaptığımız çeviri resmi sanıyordum. Resmi derken, SI tarafından istenmiş ve çevirmenleri seçme görevini size verilmiş şekilde sanıyordum.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Yani abi. Bu oyundaki diğer diller nasıl ki hep birlikte mevcut oyunda , Türkçe'nin de onlardan biri olması istediğim. Öyle olacak sanıyordum ben. Yaptığımız çeviri resmi sanıyordum. Resmi derken, SI tarafından istenmiş ve çevirmenleri seçme görevini size verilmiş şekilde sanıyordum.
    Öyle zaten. Türkçe, Korece, Rusça gibi oyuna yeni eklenen dillerde böyle bir politikaya gidiyorlar. Bu sene böyle olacak gibi gözüküyor ama seneye ne olacağı belli olmaz.

Mesaj Yetkileri