Originally Posted by
giovanni
Bu tartışma zaten sadece türklerde olur...Ya tartıştığımız konuya bakın?Türkiye'de türkçe oyunun içine neden (bu sefer)ingilizce yok diye arıza çıkarmaya çalışıyoruz..İngilizce istersen türkçe desteksiz alırsın..Türkçe istiyorsan peki niye ingilizceyi istersin?
Sürekli memnuniyetsizlik sürekli memnuniyetsizlik..Niye 2. sınıfmışız?İspanya'da oyun yıllardır 100.000 üzerinde satarken bizler 10.000ini yeni bulduk..Derdimiz koran olursa 3. sınıfta oluruz..100.000 ni geç..10.000 şikayet yap ondan sonra bak bakalım tüm dil seçenekli oluyormu?
Orası bir ticarethane bunu unutmayın..
Özellikle futureless denen arkadaş karalara bağlanmış..Sanki önemli birşey var da dertlere dert katmış..Yahu yıllardır ingilizce oynuyordun devam etmek istersen yabancısını alırsın..yok türkçe istersen sırf türkçesini..Suyu bulanıklandırmayın,yeni berraklaştı..bi 15.000 bir 20.000 bulamazsak "bana ne ya türkiyeden" derler..Apışıp kalırız..Burdaki arkadaşların heveslerini de kırmayın,canla başla çalışıyorlar...
bunu inglizce almanca bilen bir avukat arkadaşınız olarak ta söylüyorum..Hep ingilizce oynardım bu sefer steamden türkçesini ısmarladım..begenmezsem gelecek sene sırf ingilizcesini ısmarlarım...bu kadar basit...Yürüyelim gidelim arkadaşlar..Tartışmamız gereken gelecek oyunun içeriği,oyuncuların durumu yoksa zurnanın son deliği değil...