Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • Manchester Utd kazanır

25 54.35%
  • Berabere biter

10 21.74%
  • Galatasaray kazanır

11 23.91%
Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon
271 ile 300 arası toplam 319 sonuç

Konu: Manchester Utd - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi H Grubu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    tv'den izleyip karar verseydi keşke.
    "Manchester'la oynuyoruz" ifadelerini kullanan Terim şöyle devam etti, "Daha farklı da yenilebilirdik. Ama bir ara beraberliği yakalayıp biz de farka da gidebilirdik. Konuşmaya bile gerek yok ama devre arasında arkadaşlarımız Umut'un pozisyonu gösterdiler. O pozisyon mutlak penaltı. Bu seviyedeki hakemler de bunu verecek. Aydın'ın pozisyonunu görmedim, bir şey diyemem ama Umut'un pozisyonu penaltı." diye konuştu.
    Öyle hemen atlamamak lazım.
    Last edited by meddah : 20.Eylül.2012 at 19:26 Reason: Editlenen mesajdan alıntı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Hazar Büyüka ‏@hazar_buyuka
    İngiltere'nin Sky Sports kanalına göre maçın oyuncusu Galatasaray'dan Dany oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    ayıp ya adam kaç tane net gol pozisyonu kesti
    Olabilir. Bu yaptığı hataları örtmez. Son dakikalarda taç atışında yaptığı gereksiz şarj büyük hataydı. Aynı şekilde Semih'in de forvet oyuncusunu takip ederken açılan boşluğu Dany'nın kapatmakta biraz geç kalması sonucu Evra'nın yakaladığı pozisyon. Yediğimiz gol.. vb. Dany sol bekte çok daha etkili olur bence..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Helal olsun galatasaraya

bu oyunu ligde oynarlarsa fenerbahçede dahil içerde dışarda her takıma 3 atar yollarlar

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Olabilir. Bu yaptığı hataları örtmez. Son dakikalarda taç atışında yaptığı gereksiz şarj büyük hataydı. Aynı şekilde Semih'in de forvet oyuncusunu takip ederken açılan boşluğu Dany'nın kapatmakta biraz geç kalması sonucu Evra'nın yakaladığı pozisyon. Yediğimiz gol.. vb. Dany sol bekte çok daha etkili olur bence..
    valla ne diyim senin görüşündür ama bundan bi önceki mesajım ve şuan fatih hocanın dediği gibi dany maçın en iyisiydi golde bi pozisyon hatası var diye kötü demek çok yanlış

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Canı sağolsun Galatasaray'ın. Bu anlayışla gruptan çıkacaktır temsilcimiz. Verilmeyen penaltı, direkler, kısacası şanssızlık her yönden. Braga Cluj'a evinde yenilerek grup sonunculuğuna göz kırptı.Cluj maçları çok önemli şimdi.Onlardan alınacak en az 4, veya 6 puan 2. yapar Galatasaray'ı.Mağlubiyete rağmen tebrik ediyorum.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    tv'den izleyip karar verseydi keşke.
    trollük yapmaya çalışıyorsan komik değil, ciddiysen çok komik.
    Last edited by meddah : 20.Eylül.2012 at 19:26 Reason: Editlenen mesajdan alıntı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

hangi pozisyon emin değilim ama bu maçta nasıl oynadığımızı az çok gösteriyor

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Muslera be bu boru mu nasılda kurtardı o penaltıyı köşeden helal olsun. Semih bu gidişle Avrupa'nın dev kulüpleri peşine düşer muhteşemdi.

Şanssız olduğumuz zamanlarda oldu, şanslı olduğumuzda. Ama şu bir gerçek ki biz sahada Manu'yu ezdik onlarda skor olarak yendi bizi. Helal olsun size. Bir kere olsun oyun disiplininden kopmayan basan mücadele eden gol pozisyonuna giren bir takım vardı. Fatih Terim gibi bir adamın başımızda olması büyük bir şey. İMPARATOR FATİH TERİM!
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

umutun pozisyonuda aynısı süper kupada da oldu bizim hakemler penaltı verdi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Umut'un pozisyonuna çok küfür edildi valla kafede net penaltıydı hakem maçın ilk dakikası diye vrmedi dedim içimden de sonraki dakikalarda Aydın'ın penaltısınıda vermeyince pes dedim.. Gerçeekten çok vasat bir hakemdi hepte bizim takımları bulur zaten.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    umutun pozisyonuda aynısı süper kupada da oldu bizim hakemler penaltı verdi
    Aynen bir de bizim hakemleri beğenmeyiz.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Bir abimizin blogundaki yazısından alıntı.

"Bazen kazanmak aslında kaybetmektir ve bazen kaybetmek aslında kazanmaktır"

Bu akşam Fatih Terim'in takımı yine kazandı.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Facx

Adam adama savunmada olur öyle şeyler

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Olsun ya güzel başlangıçtı,en azından umut verdik Umarım Fenerbahçe'de uefa avrupa liginden bizleri gururlandıracak sonuçla döner

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by leave_992 View Post
    Olsun ya güzel başlangıçtı,en azından umut verdik Umarım Fenerbahçe'de uefa avrupa liginden bizleri gururlandıracak sonuçla döner
    Döner derken maç İstanbulda

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Döner derken maç İstanbulda
    O kadar detay bilmiyorum pek takip edemediğimden de işte kazanır umarım Fenerbahçe kısaca

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu mac için söylenecek en doğru söz "galiptir bu yolda mağlup" olacaktır herhalde. Kalan 5 mac için gayet iyi bir prova bence ancak defansa bir çeki düzen verilmez ise büyük hayal kırıklığı yaşanır bu akşam bunu gördük.
    Last edited by Nedvedmania : 20.Eylül.2012 at 02:39 Reason: aynı mesaj

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fıstık gibi oynadık. Helal olsun takıma. Hakan Balta ve Melo dışında herkes süper oynadı. Semihi kelimelerle anlatamayız. Helal olsun sana be helal.

3 Direkten dönen top, 2 net penaltı. 1 puanı hakediyorduk. Sağlık olsun. Böyle oynadığımızı tüm dünya gördü ya o bize yeter.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Dany...gerçekten bugun iyi oynadı yaptığı bir hata pahalıya mal oldu...ama galatasaray...semih ve danny en az 10 yıllık bir defans kazandı....gerçekten beklentilerim üzerinde bir galatasaray vardı..ben beraberlik bekliyordum...verilmiyen penaltı...ve kaçan goller direkler..vs...gerçekten ilerki maçlar ümit verdi galatasaray..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Dany belki çok topla oynamış olabilir ama yaptığı müdahaleler süperdi. Hamit'te gittikçe ısınıyor. UEFA tarafından "Maçın" adamı seçilmiş zaten.

UEFA RESMİ SİTESİ: GALATASARAY MANCHESTER UNITED'İ TERLETTİ

"Carrick'in erken gelen golüyle Manchester United 3 puana uzandi ancak mac bitene kadar Sir Alex Ferguson'un ekibi tir tir titremek zorunda kaldi."

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Aklıma Arsenal maçı geldi izlerken ve az kalsın bikiniyi giyiyordum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Verildi mi bilmiyorum

‎"Manchester United'ın 10 kişiyle defans yaptığını hayatımda hiç görmemiştim. Hem de Old Trafford'da görmek tam bir kabustu."

Gary Neville.

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    ingilizler kürt bayragi acmis bu arada yeni farkettim
    Konu dışı olacak ama yazmadan edemedim. Kürt bayrağı nedir yahu ? pkk bayrağı o.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Konu dışı olacak ama yazmadan edemedim. Kürt bayrağı nedir yahu ? pkk bayrağı o.
    Ben de bundan bahsedecektim ama sonra silinir diye düşündüm

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Keser döner sap döner gün gelir hesap döner.

Alnımız ak ya bu da bize yeter !
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Sonuna kadar mücadeleyi bırakmadığımız ve Fatih Terim'in de deyişiyle çatır çatır oynadığımız bir maç olduEğer aynı oyunu bütün grup maçlarında devam ettirebilirsek gruptan çıkacağımıza eminim.Hamit için 2 hafta öncesi de söylemiştim.2 senedir oynamıyor ve daha ancak açılıyor.Daha da iyi olacak.Gerçekten gurur duydum Galatasaray'la İstanbul'daki Manchester maçını iple çekiyorum merakla bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Özetten,istatistiklerden ve yorumlardan anlaşılan başa baş bir mücadele olmuş.Galatasaray'a sergilediği performanstan dolayı tebrikler.Ayrıca bir şey dikkatimi çekti.Burada hep 3 tane top direkten döndü denilmiş.Direkten döndü tabiri o poziyonlar için pek uygun değil gibi geldi bana.Çünkü 3 poziyonda da top auta çıkarken direğe çarpıyor,sahaya geri dönmüyor.Spor sitelerinde de direkten döndü denilmiş,acaba ben mi yanlış biliyorum merak ettim.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 20.Eylül.2012 at 11:02
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Verildi mi bilmiyorum

‎"Manchester United'ın 10 kişiyle defans yaptığını hayatımda hiç görmemiştim. Hem de Old Trafford'da görmek tam bir kabustu."

Gary Neville.
    Gary Neville içerde kendi oynadıgı için farkedememiş.20 senedir böyle oynuyor manchester bir gol atar ondan sonra çekilir kontra kovalar. O yuzden en sevmedigim takımdır

Gösterilen mücadelenin yanında skor hiçbir Galatasaraylıyı üzmemiştir haliyle. İçerde oynayacağı maçlarda puan kaybetmezse Galatasaray bu gruptan elini kolunu sallaya sallaya çıkar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Özetten,istatistiklerden ve yorumlardan anlaşılan başa baş bir mücadele olmuş.Galatasaray'a sergilediği performanstan dolayı tebrikler.Ayrıca bir şey dikkatimi çekti.Burada hep 3 tane top direkten döndü denilmiş.Direkten döndü tabiri o poziyonlar için pek uygun değil gibi geldi bana.Çünkü 3 poziyonda da top auta çıkarken direğe çarpıyor,sahaya geri dönmüyor.Spor sitelerinde de direkten döndü denilmiş,acaba ben mi yanlış biliyorum merak ettim.
    "Direkleri geçemedik" , "Direkleri dövdük" yada "direkler geçit vermedi" diyelim o zaman

Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon

Mesaj Yetkileri