Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
@baharir

Daum 5 sene bu takımın başında kaldı. 3 şampiyonluk kazandı, 2 son dakika şampiyonluğu kaçırdı. Adam
ilk günde ne oynatıyorsa gittiği son günde onu oynatıyordu. Yani onun verebileceği maksimum buydu.

Aykut Kocaman'ın ise garip olan huyu, hata yaptığını biliyor, hatayı görüyor ve tekrar bunu yapıyor. Buna çıldırmamak elde değil. Bu şartlarda Aykut Kocaman'ı 1. sınıfa tekrar gönderip ceza ödevi yaptırmak lazım, ceza olarak da 1000 defa ;

"Defans 11 kişinin geriye yaslanmasıyla yapılmaz"

diye yazdırsak kafi. Belki o zamana aynı hatayla bilmem kaçınca maçımızı hüsranla bitirmemiş oluruz. Eskiden yaptıkları hataları hatırlamayanlar,aynı hataları tekrarlamaya mahkumdur diye demiş George Santanyana. Belki bu yöntemle yaptığı hataları hatırlayıp tekrarlamamasını sağlayabiliriz, hala geç değil !
Haklısın doğru söylüyorsun kesinlikle, oyuncu değişiklikleri çok yanlıştı. İyi giden takımı bozdu.. Hiç bir şekilde savunmuyorum burada bugünkü maçı.. Hatta son derece eleştirilesi bir maçtır bu.. Ancak zaman zaman doğru yaptığı işler de var bunları görmemezlikten gelmeyin diyorum..

Yani şu maçta Cristian adam gibi oynasa, efendiliğinden biraz feragat edip son dakka hava topuna falan çıksa ya da pres yapsa olmaz mıydı?

Ya da Bienvenu, 3 e 2 geldiğin pozisyonda arkadaki adama pası atsa maç yüksek ihtimal 3-0 olacak.. Ki Bienvenu kafayı bu pozisyonda bıraktı ve maçı da bitirdi kafasında başka alemlere daldı..

Şu saydığım 2 adam Kocaman'ın dediklerini az bir şey uygulasa bu maç böyle olmazdı.. Adamın güvendiği dağlara kar yağdı resmen.. Bir hocayı takımdan yollamak istersen ancak böyle oynar bir insan..

Biliyorum bu yazdıklarımın hepsi maval okumak, sonuçta şu 2-2'lik sonuca hiç bir faydası yok ve gitti 3 puan, belki de liderlik gitti..

Umarım bir an önce hatalarını görür ve sezonun 2. yarısındaki Fenerbahçeyi Kasım'dan itibaren izlemeye başlarız..