Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
@baharir

Hoca bu zamana kadar Cristian ve Bienvenu'de ne görmüş ki ne bekliyor diye sormak da lazım.
Cristian Alex'ten daha fena. Alex koşmuyor basmıyor diyoruz bu adam ondan daha rahat. Beyfendi kafa toplarına çıkmaz, pres yapmaz, basmaz. Hatta top istemeye bile yanaşmaz. Burada bir kaç hafta önce bir pozisyonda onla Selçuk'un topu isteme durumlarını anlatan bir resim paylaşılmıştı. Cristian böyle bir adam. 5-0 önde olsan da geride olsan da rahat. Son maçta attığı golde de bu rahatlık yatıyor. Şans her zaman yaver gitmiyor işte.

Bienvenu geldiğindendir gram üzerine koyamadı. Çok değil 3 hafta önce kadro dışıydı. Kendine kulüp arıyordu. Ne oldu da bugün kadroya alındı veya oyuna girdi ? Ayağında top tutması ve kendisine atılan topu muhafaza etmesi çok zayıf bir oyuncu, bırakın maçlardaki performansını her gün antrenmanları takip ediyorum orda bile berbat.

Durum böyleyken ve Aykut Kocaman bunları bizden daha iyi biliyorken "Oyuncu oynasaydı" diye geçiştiremeyiz. Bu oyuncular bu kadar, senin futbol anlayışına ve oyununa ters, ondan beklenti içinde olacağına takımdan uzak tutsan ne takımın başı yanar ne senin.
Cristian çok tehlikeli bi adam işte, çok güzel göz boyuyor.. Çıktı bi gol attı son dakka kahraman diyenler oldu.. Ayıptır, kandırıyor resmen, hocayı da kandırıyo.. Geçen yıl iyi işler yaptı ve hala da onun ekmeğini yiyior..

Ben Aykut hocanın hatasını görmüyor dediğinize pek de inanmıyorum, ezbere değişiklik yaptığını da düşünmüyorum.. Hatasını görmeseydi bu maç Stoch yerine Caner oynamazdı..

Ancak ben Aykut hocanın biraz uğursuz olduğunu düşünüyorum.. Young Boys maçlarında 2 kırmızı yedi, elendi ki sakatlıklar cabası. PAOK maçında Bilicaya yenildik.. Sonra Şampiyon oldu şike soruşturması çıktı, Şampiyonlar Ligine gidemedi, oyuncular satıldı.. Yerine gelen oyuncular ağır sakatlık geçirdi.. Son maçta GS'yi yenebilecekken Dia kırmızı gördü ve takım maçı bıraktı. Şimdi aldılar Kuyt, Krasiç, Egemen sakatlandı ve kimlere kaldık, Sow desen yeni çıktı sakatlıktan, Mehmet Topal sakat oynadı.. Spartak maçında direkleri dövdük, Süper kupada Volkan sakatlandı hatalı goller yedik..

Tüm bunlar bahane mi tartışılır ancak ortada uğursuz bir durum olduğu da aşikar.. Tabii antreman programlarının da gözden geçirilmesi gerekir kesinlikle..

Gel gelelim ben yine de Kasımı beklemek istiyorum konuşmak için.. Ayrıca şunu da belirteyim, Kocaman ve Başkan en az sezon sonuna kadar takımın başında..