Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

20 45.45%
  • Berabere biter

11 25.00%
  • Marsilya kazanır

13 29.55%
Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
241 ile 270 arası toplam 327 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Marsilya | Avrupa Ligi C Grubu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bundan tam 3 yıl önce Fenerbahçe-Twente maçından sonra bir yorum:

Daumla Avrupa'da başarı hikaye hikaye yazıklar olsun size.Sen nasıl Semih'i almazsın oyuna yazık..Yazık senin gibi bir hocaya..!!!
    3 Yılda hiçbişi değişmemiş.. Peki o yıl ne oldu? 15 puanla lider çıktık..

O konuda bi çok yorum da var Guiza neden oynadı, Özer aylar sonra neden oyuna girdi vs.. Tıpkı bu maça benziyo yorumlar..

Bundan daha kötü ne olabilir.. bırakın dibe gidelim.. Çıkması daha kolay olur..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bekir'in bir suçu yok yahu adam pozisyonu o kadar takip edip o raddelere kadar gelmiş ama o hızda o topu yakalamak kolay değil. Ağır çekimde izleye benzemez yani bu iş.
    FM Gazetesi

Durum 2 0 içerde oynuyosun biliyosunki adamlar sana bastırıcak alsana be adam stochu al adamın beki çıkamasın hala bide pişkin pişkin selçuğu alıcaktım diyoya

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Murat Kosova'da mübarek o şom ağzıyla "Fenerbahçe fransız takımlarını bilmem ne zamandır yenemiyor, Aykut Kocaman kazanamıyor" diye diye fıtık etti sağolsun.
    Sorma yahu, deli etti. 2. golden önce de 3 puana saniyeler kaldı dedi, gol oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yazık gerçekten yazık. Maçın hakimiyetinden tut gidişatına herşey Fenerbahçe'den yanayken 2 oyuncu değişikliğiyle elindeki maçı, hem de kendi evinde veriyorsun. Türk takımları yöneticisinden teknik ekibine, futbolcusundan malzemecisine şapkayı önüne koyup düşünmeli nerede yanlış yapıyoruz diye.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Murat Kosova'da mübarek o şom ağzıyla "Fenerbahçe fransız takımlarını bilmem ne zamandır yenemiyor, Aykut Kocaman kazanamıyor" diye diye fıtık etti sağolsun.
    %100 katılıyorum. Bütün maç "Fransız takımlarını yenemiyor" , "Şampiyonlar Ligi'nde bekliyorduk ama Avrupa Ligi'nde" , "Aykut Kocaman Avrupa'da içerde maç kazanamadı" dedi dedi en sonunda maçı beraberliğe getirtti.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@baharir

Daum 5 sene bu takımın başında kaldı. 3 şampiyonluk kazandı, 2 son dakika şampiyonluğu kaçırdı. Adam
    ilk günde ne oynatıyorsa gittiği son günde onu oynatıyordu. Yani onun verebileceği maksimum buydu.

Aykut Kocaman'ın garip olan huyu, hata yaptığını biliyor, hatayı görüyor ve tekrar bunu yapıyor. Buna çıldırmamak elde değil. Bu şartlarda Aykut Kocaman'ı 1. sınıfa tekrar gönderip ceza ödevi yaptırmak lazım, ceza olarak da 1000 defa ;

"Defans 11 kişinin geriye yaslanmasıyla yapılmaz"

diye yazdırsak kafi. Belki o zaman aynı hatayla bilmem kaçıncı maçımızı hüsranla bitirmemiş oluruz. Eskiden yaptıkları hataları hatırlamayanlar,aynı hataları tekrarlamaya mahkumdur diye demiş George Santanyana. Belki bu yöntemle yaptığı hataları hatırlayıp tekrarlamamasını sağlayabiliriz, hala geç değil !
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Bienvenuyu niye soktu acaba top tutman lazım senin al semihi arkadaş adam top tutsun topu kanatlara oynasın ama yok arkadaş yok

taraftarda artık görsün yeter geçen sene takımın herşeyiydi tamam ama ya bu sene takım tamamen onun emrinde istediğini aldı istediğini sattı 10 maç oldu 10 maç adam gibi top oynadı takım yeter

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ayneeen.Adam susmadı maç boyu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi seyreyleyin siz haftasonu Fener - Trabzon maçını Aykut'un kader maçı olma niteliğini taşıyor o maç.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bir Fenerbahce Klasiği..

HA BU ARADA...SOW CIKARTI FENER GOL YEDİ..2 TANE...BEN BÖYLE BİR MAÇ HATIRLIYORUM ...HATTA ORDAYDIM ....BÜTÜN STAD SEMİH DİYE BAĞIRIYORDU (BEN BAĞIRMIYORDUM) ....SEMİH GİRDİ....3-2 BURSA BİZİ YENİP...ŞAMPİYON OLDU (!) ....ŞİMDİ "SOW" CIKART ON GÖMLEK DÜŞÜK Henri Bienvenu AL OYUNA.....2-2 NORMAL BEŞ DAKKA DAHA OLSAYDI..3-2 BİTERDİ..2-0 ÖNDEYKEN GERİ ÇEKİL GÜZEL TAKTİK...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

@baharir

Daum 5 sene bu takımın başında kaldı. 3 şampiyonluk kazandı, 2 son dakika şampiyonluğu kaçırdı. Adam
    ilk günde ne oynatıyorsa gittiği son günde onu oynatıyordu. Yani onun verebileceği maksimum buydu.

Aykut Kocaman'ın ise garip olan huyu, hata yaptığını biliyor, hatayı görüyor ve tekrar bunu yapıyor. Buna çıldırmamak elde değil. Bu şartlarda Aykut Kocaman'ı 1. sınıfa tekrar gönderip ceza ödevi yaptırmak lazım, ceza olarak da 1000 defa ;

"Defans 11 kişinin geriye yaslanmasıyla yapılmaz"

diye yazdırsak kafi. Belki o zamana aynı hatayla bilmem kaçınca maçımızı hüsranla bitirmemiş oluruz. Eskiden yaptıkları hataları hatırlamayanlar,aynı hataları tekrarlamaya mahkumdur diye demiş George Santanyana. Belki bu yöntemle yaptığı hataları hatırlayıp tekrarlamamasını sağlayabiliriz, hala geç değil !
    Haklısın doğru söylüyorsun kesinlikle, oyuncu değişiklikleri çok yanlıştı. İyi giden takımı bozdu.. Hiç bir şekilde savunmuyorum burada bugünkü maçı.. Hatta son derece eleştirilesi bir maçtır bu.. Ancak zaman zaman doğru yaptığı işler de var bunları görmemezlikten gelmeyin diyorum..

Yani şu maçta Cristian adam gibi oynasa, efendiliğinden biraz feragat edip son dakka hava topuna falan çıksa ya da pres yapsa olmaz mıydı?

Ya da Bienvenu, 3 e 2 geldiğin pozisyonda arkadaki adama pası atsa maç yüksek ihtimal 3-0 olacak.. Ki Bienvenu kafayı bu pozisyonda bıraktı ve maçı da bitirdi kafasında başka alemlere daldı..

Şu saydığım 2 adam Kocaman'ın dediklerini az bir şey uygulasa bu maç böyle olmazdı.. Adamın güvendiği dağlara kar yağdı resmen.. Bir hocayı takımdan yollamak istersen ancak böyle oynar bir insan..

Biliyorum bu yazdıklarımın hepsi maval okumak, sonuçta şu 2-2'lik sonuca hiç bir faydası yok ve gitti 3 puan, belki de liderlik gitti..

Umarım bir an önce hatalarını görür ve sezonun 2. yarısındaki Fenerbahçeyi Kasım'dan itibaren izlemeye başlarız..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fener her zaman ts maclarini kazanmistir.O yüzden yine kazanacaktir. Aykut hocanin kolay kolay gönderilecegini sanmiyorum.

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Fener her zaman ts maclarini kazanmistir.O yüzden yine kazanacaktir. Aykut hocanin kolay kolay gönderilecegini sanmiyorum.
    O maçı kazanamasın bak bakim nasıl gidiyor fenerbahçe kimsenin tapulu malı değildir gerekirse o da gider aziz yıldırımda gider

Stoch geçen sezon takımın en iyisi ama bakıyosun 10 maç olmuş 0 katkı neden oynamıyo bu adam derdi ne

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@baharir

Hoca bu zamana kadar Cristian ve Bienvenu'de ne görmüş ki ne bekliyor diye sormak da lazım.
    Cristian Alex'ten daha fena. Alex koşmuyor basmıyor diyoruz bu adam ondan daha rahat. Beyfendi kafa toplarına çıkmaz, pres yapmaz, basmaz. Hatta top istemeye bile yanaşmaz. Burada bir kaç hafta önce bir pozisyonda onla Selçuk'un topu isteme durumlarını anlatan bir resim paylaşılmıştı. Cristian böyle bir adam. 5-0 önde olsan da geride olsan da rahat. Son maçta attığı golde de bu rahatlık yatıyor. Şans her zaman yaver gitmiyor işte.

Bienvenu geldiğindendir gram üzerine koyamadı. Çok değil 3 hafta önce kadro dışıydı. Kendine kulüp arıyordu. Ne oldu da bugün kadroya alındı veya oyuna girdi ? Ayağında top tutması ve kendisine atılan topu muhafaza etmesi çok zayıf bir oyuncu, bırakın maçlardaki performansını her gün antrenmanları takip ediyorum orda bile berbat.

Durum böyleyken ve Aykut Kocaman bunları bizden daha iyi biliyorken "Oyuncu oynasaydı" diye geçiştiremeyiz. Bu oyuncular bu kadar, senin futbol anlayışına ve oyununa ters, ondan beklenti içinde olacağına takımdan uzak tutsan ne takımın başı yanar ne senin.

Not: Cristian'ın rahatlığından bahsetmişken Emre kaptan olmanın da verdiği yükümlülükle (bkz. Bugünkü Alex-Bekir durumu) Cristian'a Bursa maçında sahada fena fırçayı basmıştı ve o haklı tepkisi Emre'nin Aykut Hocanın gözünde bitişinin ilk adımlarından biri olmuştu. O rahat ve vurdumduymaz adam hala takımda, Emre'yi gözler arıyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sırf merakımdan geçen sene Aykut Kocaman'ı eleştirirken bana sallayanlar ne yazdılar diye merak edipte girdim

Görünen köy kılavuz istemez bazen. Tekrardan iyi forumlar herkese..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Sırf merakımdan geçen sene Aykut Kocaman'ı eleştirirken bana sallayanlar ne yazdılar diye merak edipte girdim

Görünen köy kılavuz istemez bazen. Tekrardan iyi forumlar herkese..
    Bırak geçen seneyi...17/16 yaptığı zaman bile gitsin diyordum gülüyorlardı..matrix gibi kırmızı hapı önceden mi yuttuk
    anlamadım ????

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

gruptan lider ciksa ne yazar böyle basit hatalar yapmamali millet onu söylemeye calisiyor.. kac oldu ayni hatalar yeter artik bir insan ders almazmi yaptigi hatalardan? hata yaptigini oda biliyor ama adamda ego ve kibir tavan yapmis..

evinde 6 gol pozisyonuna girmişsin marsilya 15 tane

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Beyler bu takım 5te 5 falan yapamaz hayallere kapılmayalım. Marsilya deplasmanda ezecektir bizi, aynı şekilde M.gladbach'a deplasmanda kesin yeniliriz, içeri de de puan kaybederiz. Kıbrıs deplasmanı zaten ayrı bir dert.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

@baharir

Hoca bu zamana kadar Cristian ve Bienvenu'de ne görmüş ki ne bekliyor diye sormak da lazım.
    Cristian Alex'ten daha fena. Alex koşmuyor basmıyor diyoruz bu adam ondan daha rahat. Beyfendi kafa toplarına çıkmaz, pres yapmaz, basmaz. Hatta top istemeye bile yanaşmaz. Burada bir kaç hafta önce bir pozisyonda onla Selçuk'un topu isteme durumlarını anlatan bir resim paylaşılmıştı. Cristian böyle bir adam. 5-0 önde olsan da geride olsan da rahat. Son maçta attığı golde de bu rahatlık yatıyor. Şans her zaman yaver gitmiyor işte.

Bienvenu geldiğindendir gram üzerine koyamadı. Çok değil 3 hafta önce kadro dışıydı. Kendine kulüp arıyordu. Ne oldu da bugün kadroya alındı veya oyuna girdi ? Ayağında top tutması ve kendisine atılan topu muhafaza etmesi çok zayıf bir oyuncu, bırakın maçlardaki performansını her gün antrenmanları takip ediyorum orda bile berbat.

Durum böyleyken ve Aykut Kocaman bunları bizden daha iyi biliyorken "Oyuncu oynasaydı" diye geçiştiremeyiz. Bu oyuncular bu kadar, senin futbol anlayışına ve oyununa ters, ondan beklenti içinde olacağına takımdan uzak tutsan ne takımın başı yanar ne senin.
    Cristian çok tehlikeli bi adam işte, çok güzel göz boyuyor.. Çıktı bi gol attı son dakka kahraman diyenler oldu.. Ayıptır, kandırıyor resmen, hocayı da kandırıyo.. Geçen yıl iyi işler yaptı ve hala da onun ekmeğini yiyior..

Ben Aykut hocanın hatasını görmüyor dediğinize pek de inanmıyorum, ezbere değişiklik yaptığını da düşünmüyorum.. Hatasını görmeseydi bu maç Stoch yerine Caner oynamazdı..

Ancak ben Aykut hocanın biraz uğursuz olduğunu düşünüyorum.. Young Boys maçlarında 2 kırmızı yedi, elendi ki sakatlıklar cabası. PAOK maçında Bilicaya yenildik.. Sonra Şampiyon oldu şike soruşturması çıktı, Şampiyonlar Ligine gidemedi, oyuncular satıldı.. Yerine gelen oyuncular ağır sakatlık geçirdi.. Son maçta GS'yi yenebilecekken Dia kırmızı gördü ve takım maçı bıraktı. Şimdi aldılar Kuyt, Krasiç, Egemen sakatlandı ve kimlere kaldık, Sow desen yeni çıktı sakatlıktan, Mehmet Topal sakat oynadı.. Spartak maçında direkleri dövdük, Süper kupada Volkan sakatlandı hatalı goller yedik..

Tüm bunlar bahane mi tartışılır ancak ortada uğursuz bir durum olduğu da aşikar.. Tabii antreman programlarının da gözden geçirilmesi gerekir kesinlikle..

Gel gelelim ben yine de Kasımı beklemek istiyorum konuşmak için.. Ayrıca şunu da belirteyim, Kocaman ve Başkan en az sezon sonuna kadar takımın başında..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Cristian çok tehlikeli bi adam işte, çok güzel göz boyuyor.. Çıktı bi gol attı son dakka kahraman diyenler oldu.. Ayıptır, kandırıyor resmen, hocayı da kandırıyo.. Geçen yıl iyi işler yaptı ve hala da onun ekmeğini yiyior..

Ben Aykut hocanın hatasını görmüyor dediğinize pek de inanmıyorum, ezbere değişiklik yaptığını da düşünmüyorum.. Hatasını görmeseydi bu maç Stoch yerine Caner oynamazdı..

Ancak ben Aykut hocanın biraz uğursuz olduğunu düşünüyorum.. Young Boys maçlarında 2 kırmızı yedi, elendi ki sakatlıklar cabası. PAOK maçında Bilicaya yenildik.. Sonra Şampiyon oldu şike soruşturması çıktı, Şampiyonlar Ligine gidemedi, oyuncular satıldı.. Yerine gelen oyuncular ağır sakatlık geçirdi.. Son maçta GS'yi yenebilecekken Dia kırmızı gördü ve takım maçı bıraktı. Şimdi aldılar Kuyt, Krasiç, Egemen sakatlandı ve kimlere kaldık, Sow desen yeni çıktı sakatlıktan, Mehmet Topal sakat oynadı.. Spartak maçında direkleri dövdük, Süper kupada Volkan sakatlandı hatalı goller yedik..

Tüm bunlar bahane mi tartışılır ancak ortada uğursuz bir durum olduğu da aşikar.. Tabii antreman programlarının da gözden geçirilmesi gerekir kesinlikle..

Gel gelelim ben yine de Kasımı beklemek istiyorum konuşmak için.. Ayrıca şunu da belirteyim, Kocaman ve Başkan en az sezon sonuna kadar takımın başında..
    Kesinlikle haklısın .. İzleyip görelim gerekirse bu sezonuda feda edelim ..

Aykut Kocaman gidecekse, inşallah Trabzonspor evimizde 3 atar. Bunu istiyorum. F.Bahçe için daha hayırlı olacak bir Trabzonspor mağlubiyeti, en azından önümüz açılacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Cenabet geldik cenabet gidiyoz. Bir takımın şansı hiç mi dönmez. @barahir'e katılıyorum.

Krasiç olsa ne olcakki adam 25 yıldır sağ açık oynuyor adamı aldık solda oynatıyor madem solda oynatcaktın niye aldın bu adamı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bu arada bazı arkadaşlar diyecek "barahir Aykut Kocaman'ın oğlu herhalde" diye.. Evet körü körüne savunduğumu biliyorum.. Ancak takım oynaya oynaya ligden düşse yine de o adam başımın tacıdır.. Geçen yıl saha dışında yaptıklarıyla, eylemleriyle ben sildim sportif başarıyı.. Onurunu savunmak golü savunmaktan daha önemlidir bazen

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Aykut Kocaman gidecekse, inşallah Trabzonspor evimizde 3 atar. Bunu istiyorum. F.Bahçe için daha hayırlı olacak bir Trabzonspor mağlubiyeti, en azından önümüz açılacak.
    Kocaman'ın en büyük şansı 5 maç üst üste kadın ve çocuklar ile oynamak.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu arada bazı arkadaşlar diyecek "barahir Aykut Kocaman'ın oğlu herhalde" diye.. Evet körü körüne savunduğumu biliyorum.. Ancak takım oynaya oynaya ligden düşse yine de o adam başımın tacıdır.. Geçen yıl saha dışında yaptıklarıyla, eylemleriyle ben sildim sportif başarıyı.. Onurunu savunmak golü savunmaktan daha önemlidir bazen
    Sen bile görüyorsun orta saha lazım olduğunu ...o nasıl görmüyoor....aldğı bütün orta saha oyuncuları top kesene savunmacı...bumudur sportif direktörlük ?? takım pas yapamıyor...adam gibi pas cevirip kaleye gidemiyor...şansa goller atıyor...Şu kadarını söylüyorum bu seneki bursanın yarısı bile değiliz...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bunu anlayamayanlar Aykut Kocaman'ın gitmesi için Trabzon'un Fenerbahçemizi yenmesini bile ister işte dostum ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Son yılların en iyi tribünüydü , bir saniye susmadı kimse. olmadı bu olmadı. maç sonunda o Fransızların sevinmesi bana puan kaybetmemizden daha çok koydu. takım için bir şey demiyorum , aldığın her topu şişirirsen son dakikalarda yersin o golü. Cristian beyimize diyecek sözüm yok , Allah ıslah etsin. Aykut hoca'ya Bienvenu de olup da Sow da olmayan özelliğin ne olduğunu sormak istiyorum yoksa Alex-Cristian değişikliğine kızmıyorum . belki bir 10 dakika daha kalabilirdi ama öyle uygun gördü hoca. Alex çok mücadele etti ve haliyle yoruldu. çıkması normal. ama bu takım bienvenu-cristian ikilisini kaldırmaz , kaldıramaz. he son değişiklikte bence saçmaydı. Caner çıkarıyorsan o dakikada mücadeleci bir adam alman lazım. Selçuk olabilirdi. en çok değinmek istediğim ise TOPAL.. Sen ne güzel bir adamsın , ne şahanesin ya. adama dört dörtlük oynadı. Kadroya ilk yazacağım isim olur , o derece iyiydi.

Pollyanacılık yapıyorsun diyeceksiniz belki ama biz bu gruptan çok rahat çıkarız. ama ilerisi büyük bir soru işareti ? hocanın hatalarından ders almazı lazım. hocanın dediği 2 aylık süre zor geçiyor , daha pahalıya patlamasın artık. ve son olarak Aykut hoca gidecekse trabzondan 3 yiyelim diyenlere de akıl sır erdiremiyorum.

he şunu da belirteyim ; tabii ki Aykut Kocaman diyorum hala. hiçbir zaman desteğim bitmez kendisine.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon

Mesaj Yetkileri