Originally Posted by
barahir
Cristian çok tehlikeli bi adam işte, çok güzel göz boyuyor.. Çıktı bi gol attı son dakka kahraman diyenler oldu.. Ayıptır, kandırıyor resmen, hocayı da kandırıyo.. Geçen yıl iyi işler yaptı ve hala da onun ekmeğini yiyior..
Ben Aykut hocanın hatasını görmüyor dediğinize pek de inanmıyorum, ezbere değişiklik yaptığını da düşünmüyorum.. Hatasını görmeseydi bu maç Stoch yerine Caner oynamazdı..
Ancak ben Aykut hocanın biraz uğursuz olduğunu düşünüyorum.. Young Boys maçlarında 2 kırmızı yedi, elendi ki sakatlıklar cabası. PAOK maçında Bilicaya yenildik.. Sonra Şampiyon oldu şike soruşturması çıktı, Şampiyonlar Ligine gidemedi, oyuncular satıldı.. Yerine gelen oyuncular ağır sakatlık geçirdi.. Son maçta GS'yi yenebilecekken Dia kırmızı gördü ve takım maçı bıraktı. Şimdi aldılar Kuyt, Krasiç, Egemen sakatlandı ve kimlere kaldık, Sow desen yeni çıktı sakatlıktan, Mehmet Topal sakat oynadı.. Spartak maçında direkleri dövdük, Süper kupada Volkan sakatlandı hatalı goller yedik..
Tüm bunlar bahane mi tartışılır ancak ortada uğursuz bir durum olduğu da aşikar.. Tabii antreman programlarının da gözden geçirilmesi gerekir kesinlikle..
Gel gelelim ben yine de Kasımı beklemek istiyorum konuşmak için.. Ayrıca şunu da belirteyim, Kocaman ve Başkan en az sezon sonuna kadar takımın başında..