Old Trafford performansının gazına gelip rakibi küçümsemek gibi bir hata yaparsak sonuç hüsran olur. Bunun dışında olağan sonuç farklı bir Galatasaray galibiyetidir.
Umut'un durumu net değil, riske edileceğini düşünmüyorum. İleri ikili Burak - Elmander olacaktır. Sol kanatta Emre - Amrabat tercihini merakla bekliyorum, bunun dışında orta saha aynı kalacaktır. Hamit ve Melo'nun oynaması lazım fiziksel olarak hazır olmaları için.
Sol bekte Çağlar tercihi de sürpriz olmaz, bunun dışında bir rotasyon hamlesi beklemiyorum Fatih Terim'den. Umarım erken gol bulabildiğimiz, izlerken keyif aldığımız, farklı bir galibiyet ile 3 puanı aldığımız bir maç olur.
Rakibi küçümsediğimiz an puan kaybi yaşariz.Ne olursa olsun bu macta 3 puan bir Beşiktaş maçı da 3 puan. O yüzden ayni ciddiyetle oynamamiz lazim.Hele birde maçın başlarında öne geçebilirsek tadından yenmez.
Biz de şimdi akhisarı 1-0 yenersek o zaman akhisar da manchester ı elinden kaçırmış takıma sahayı dar ettik diyecek mi acaba.
Fark bekliyorum açıkcası.
Muslera
Eboue Dany Semih Balta
Hamit Selcuk Melo Amrabat
Elmander Burak
Umut Bulutu risk etmez Fatih Hoca. Belki Aydınla da başlayabilir.
3 ya da 4 golle kazanırız maçı.Sürpriz isimlerden gol bekliyorum.Emre Çolak ilk 11 olabilir.
Yok ben anlıyorum sebebini de ne kadar boş konuştuğunuzu anlatmaya çalışıyorum sizlere.
Biz cluj muyuz ki Manchester'a karşı iyi oynadık diye sevinelim.
Biz eskiden büyük takımdık ama şimdi görüyorum ki bir kaç sene Avrupa'da oynayamadık diye şimdi Manchester'a iyi oynadık diye seviniyoruz deliler gibi.
Tamam sözümü şöyle değiştiriyorum Akhisar'da bize karşı 3 penaltısı verilmemiş bir şekilde bizi sirkulase ederek oynar ama biz 1-0 kazanırsak o zaman onlar da bu şekilde konuşacak mı?
Sonuçta berbat bir manchester united'tan puan alamadık tamam oyun iç acıcı olabilir futbolda bunlar var penaltın verilmez hakkın değildir maç ama sonuçta kaybedilmiş bir maç, bu ne bayram havası yani.
Açıkcası ben maç sonu sinirimden bir yere tekme atmışım parmagım hala agrıyor ve bunun sebebi hakem değil.
2000 dönemlerinde aklı erecek yaşta olmayanlar beni anlayamazlar sanırım.
Biz o dönemde Türkiye'de şampiyonluğu kutlamazdık.
Ek: Akhisar kolay gibi gözükse de tecrübeli birinci lig oyuncularından kurulu. Cogu gs ile fb ile sürekli karşılaşmış oyuncular.
Hafta içi yorgunlugu da hesaba katılırsa erken de gol bulamazsak o zaman iş biraz kötüye gidebilir.
Last edited by Nedvedmania : 21.Eylül.2012 at 18:49 Reason: Kural 6
Emre Çolak ilk 11 olsun, Melo oynamasın, farklı yeneriz.
@davidvilla
Bu takımın ruhunda var Avrupa'da oynamak ona eyvallah ama 2 sene önce nerelerde olduğumuzu, hangi oyuncuları Galatasaray forması altında gördüğümüzü düşünmek lazım. 6 sene sonra Şampiyonlar Liginde mücadele ediyoruz, çoğu oyuncumuz bu seviyede ilk defa mücadele etti. Rakibimizi anlatmaya gerek yok, üstelik maç deplasmandaydı. Skor 1-0 olmasaydı, 3 yada 4 gol yemiş olsaydık ki yiyebilirdik de, direkten dönen toplarımız direk dışarı gitmiş olsaydı, hakem penaltıyı verseydi ama atamasaydık da yine sevinebilecektik. Çünkü mücadelemiz, kazanma arzumuz, kendimize olan güvenimiz başlangıç için oldukça yeterliydi. Yani ortada bir bayram, aha bu takım oldu, ŞL geliyor havalarında kimse yok bence. Bir de ne beklediğinle ilgili bir durum bu, "kalenin önüne otobüs çekip" hasbelkader bir şutla maçı kazanmaktansa, bu şekilde oynamaya çalışmak sonuç ne olursa olsun başarıdır. Kazanmış olsaydık o zaman sonuna kadar bayram havası olabilirdi, kazanamadık çünkü eksiklerimiz var hem de çok, ama giderebileceğimizin sinyallerini verdik. İhtiyacımız olan o havayı tekrar yakalamak ve Fatih Terim'le istikrarı sağlamak.
Bu lig maçı da bir parçası bunun, Avrupa dönüşleri her daim sıkıntıdır, hiçbir maç oynamadan kazanılmıyor, kolay maç yok.
Sen hiiç canını sıkma benim yaşım Allah'a şükür o maçların hepsini teker teker izlemeye yetti.Akhisar'a da aynısı olsa mantıken tabiki de Galatasaray'ı elimizden kaçırdık diyecek.
Aynı takım yok ama yaratılmaya çalışılan bir takım havası var sadece.
Kimsenin bayram havası yarattığı yok canımız sağ olsun diyoruz neden diyoruz çünkü bir mağlubiyetle bu takımın daha 5 maçı varken umudumuzu yitirecek değiliz.Sadece yapılan haksızlıklara,şanssızlıklara üzülüyoruz.Dediğim gibi sen hiç canını sıkma boş tenekeden boş ses çıkar senin dediğin laflarla ne büyüklüğümüzü kaybederiz ne de inancımızı![]()
Last edited by Nedvedmania : 21.Eylül.2012 at 18:52 Reason: İfadelerimize dikkat edelim.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
1-0 yada 2-0 kazanırız gibi fazla kasmadan, pozisyon vermeden oynarız.
muslera-eboue-semih-danny-balta-emre-selçuk-hamit-melo-burak-elmander çıkacaktır diye tahmin ediyorum amrabat-melo değişikliği olabilir.
Ben bu maçta sürpriz Baros ve Riera seçimleri bekliyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fark olur Gs 5-0 kazanır
Gol yemeden kazanacağımızı düşünüyorum.
Sercan veya barostan biri bu maçta forma giyecektir ben her ikisine de güveniyorum inşallah iyi oynarlar ve maç da akhisar yaslanırsa orta sahaya çok iş düşecektir inşallah buna hazırdırlar ve fatih hoca bu sefer forvetleri rakibin stoperlerinin içine atmaz biraz daha geri gelmelerini söyleyecektir
Galatasaray yorgun gelecek. Akhisar nasıl bir oyun felsefesi uyguluyor bilmiyorum ama eğer kapanıp kontra atak oynuyorsalar yorgun yorgun rakibi açmakta zorlanabiliriz. Ayrıca ManU maçı sonrası rehavet olabilir neyse ki başımızda Fatih Terim var o konuda da içim rahat
Sonuç olarak belki zorlanırız ama illa ki kazanırız.
Bizde bu kadro derinliği varken hangi yorgunluk ?
Football is simple,but Football Manager is not
Galatasaray gözü kapalı kazanır, garanti bir maç.
Canım FEDA olsun sana !
2 farklı Galip geliriz.
Screw you guys, I'm goin' home
----------------Muslera--------------
Hamit - Semih - Danny - Hakan
Aydın - F.Melo - Emre - Amrabat
----------Elmander - Burak----------
Böyle bir 11'le başlayalım mümkünse. Baros ve Riera da umarım sonradan girerler oyuna. Özellikle Baros'u çok özledik.
ManU önünde ki cimbom olsun, 7-0 biter. Akhisar'ı küçümsediğimdem değil, Galatasaray'ı beğendiğimden.
Bu maç bizim açımızdan Şov maçı olabilir.
------------------------------Ufuk----------------------------
Hamit------------Gökhan----------Cris------------Çağlar
Aydın------------Ceyhun--------Yekta------------Emre
---------------------Baros-------Elmander----------------
Asların büyük çoğunluğunu dinlendirmek gerek. Sami Yen'de yedek kadroyla da kazanabileceğimizi düşünüyorum ben. Baros kesinlikle oynamalı, gol veya goller atacağını düşünüyorum oynaması durumunda.