Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

28 96.55%
  • Berabere biter

1 3.45%
  • Akhisar kazanır

0 0%
1 ile 30 arası toplam 106 sonuç

Konu: Galatasaray - Akhisar Belediye | STSL 5.Hafta

Threaded View

Quote Originally Posted by Börk View Post
    sen elinden kaçırma benzetmesini 1-0 yenildiğimiz için söylemediğimizi anladıysan sen zaten çok yanlış yerdesin kardeş farklı kazanırız
    Yok ben anlıyorum sebebini de ne kadar boş konuştuğunuzu anlatmaya çalışıyorum sizlere.
    Biz cluj muyuz ki Manchester'a karşı iyi oynadık diye sevinelim.
    Biz eskiden büyük takımdık ama şimdi görüyorum ki bir kaç sene Avrupa'da oynayamadık diye şimdi Manchester'a iyi oynadık diye seviniyoruz deliler gibi.

Tamam sözümü şöyle değiştiriyorum Akhisar'da bize karşı 3 penaltısı verilmemiş bir şekilde bizi sirkulase ederek oynar ama biz 1-0 kazanırsak o zaman onlar da bu şekilde konuşacak mı?

Sonuçta berbat bir manchester united'tan puan alamadık tamam oyun iç acıcı olabilir futbolda bunlar var penaltın verilmez hakkın değildir maç ama sonuçta kaybedilmiş bir maç, bu ne bayram havası yani.

Açıkcası ben maç sonu sinirimden bir yere tekme atmışım parmagım hala agrıyor ve bunun sebebi hakem değil.

2000 dönemlerinde aklı erecek yaşta olmayanlar beni anlayamazlar sanırım.
    Biz o dönemde Türkiye'de şampiyonluğu kutlamazdık.

Ek: Akhisar kolay gibi gözükse de tecrübeli birinci lig oyuncularından kurulu. Cogu gs ile fb ile sürekli karşılaşmış oyuncular.
    Hafta içi yorgunlugu da hesaba katılırsa erken de gol bulamazsak o zaman iş biraz kötüye gidebilir.
    Last edited by Nedvedmania : 21.Eylül.2012 at 18:49 Reason: Kural 6

Mesaj Yetkileri