1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006

Yahu sahada futbol oynanıyor ama bizim takım başka bir şey oynuyor sanki. Rıdvan Dilmen de dedi, bu takımın fiziksel olarak eksiklikleri var diye. Ben de sabredelim diyorum da sabır, sabır bir yere kadar. Işık veren bir şey yok. Takım fiziksel olarak yerlerde, oynatılan oyun zaten ayrı bir konu. Her ne olursa olsun bu takıma alınan oyuncular Aykut Kocaman'ın istediği oyuncular ve Aykut Hoca istediği futbolu oynatamıyor. Buna rağmen;

( d ) kasımpaşa - fenerbahçe
    ( d ) b. mönchengladbach - fenerbahçe
    ( e ) fenerbahçe - beşiktaş
    ( d ) bursaspor - fenerbahçe

fikstürünü kayıpsız bir şekilde veya en az kayıpla atlatırsa takımı elbet bir yola koyacağını düşünüyorum ki koymalı da.

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Bir de şu istifacılara soruyorum.. Fenerbahce'nin hangi döneminde sezon içinde teknik direktör gittikten sonra yenisi başarılı oldu? Örneklerine bakın Avrupaya dahi gidemediğimiz zamanlar oldu
    Bana soruyorsanız eğer ben devre arası veya sezon sonu değiştirilmesinden yana olduğumu belirtmiştim.
    Last edited by Crazycat : 25.Eylül.2012 at 21:07 Reason: Ek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Bana soruyorsanız eğer ben devre arası veya sezon sonu değiştirilmesinden yana olduğumu belirtmiştim.
    Yok hayır.. Hani orda burda "Bugün uyandım yine Aykut Kocaman takımın başında" diyenlere diyorum bunu..

Mesaj Yetkileri