1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Şöyle bir algoritma çalışıyor sanıyorum orada:

Almeida, Mustafa, Batuhan, Mehmet Akyüz, Holosko... Bunların her biri bir forvet mi? Evet. Büyük oranda bu isimlerden en az ikisi aynı anda sahada yer alıyor mu? Evet. O halde, biri açıkta oynamış, öbürü bekte oynamış ne fark eder; sahada çift forvetle yer almış oluyor muyuz? Evet.

Ziya Doğan'a da zamanında; "Hocam, nedir bu ön-liberoların hikmeti?" diye sorsalar: "Ayman zaten ofansif orta saha, Atilla zaten sağ-açık, Celalettin zaten sol-açık, Mkalele ve Mithat zaten forvet... E hani ön-libero?" diyebilirdi pekala.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Şöyle bir algoritma çalışıyor sanıyorum orada:

Almeida, Mustafa, Batuhan, Mehmet Akyüz, Holosko... Bunların her biri bir forvet mi? Evet. Büyük oranda bu isimlerden en az ikisi aynı anda sahada yer alıyor mu? Evet. O halde, biri açıkta oynamış, öbürü bekte oynamış ne fark eder; sahada çift forvetle yer almış oluyor muyuz? Evet.

Ziya Doğan'a da zamanında; "Hocam, nedir bu ön-liberoların hikmeti?" diye sorsalar: "Ayman zaten ofansif orta saha, Atilla zaten sağ-açık, Celalettin zaten sol-açık, Mkalele ve Mithat zaten forvet... E hani ön-libero?" diyebilirdi pekala.
    Çift forvetten anladığınız bu mu sizin? Mesela şöyle bir diziliş mi çift forvettir:

Necip Veli
    Holosko Fernandes Olcay
    Almeida

yoksa böyle bir diziliş mi:

Olcay Fernandes Necip Veli
    Holosko Almeida

Birisi 4-2-3-1, diğeri 4-4-2. Arada büyük bir fark var. 4-4-2'dir gerçek çift forvetli sistem, 4-2-3-1 değil. Bu arada, hani 4-1-3-2 oynayacaktık, o ne oldu?

Quaresma konusuna gelince; yönetim ücretinde büyük bir indirimi kabul eden futbolcusuyla sözleşmeyi uzatmayacaksa, ne anladık o indirimden? Holosko sözleşmesini indirince 2 yıl daha uzatıyorlar; peki o zaman, Quaresma'nın sözleşmesini neden uzatmıyorlar? Holosko, Quaresma'dan daha mı önemli bir isim bu takım için?

Sorular sorular...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Çift forvetten anladığınız bu mu sizin?
    Benim değil de... Belki Samet Aybaba'nınki böyledir demiştim.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Benim değil de... Belki Samet Aybaba'nınki böyledir demiştim.
    O yazıda Samet Aybaba'ya inceden dokundurduysanız haklısınız. Ben, üstte yazdıklarınızı sizin düşünceniz olarak algıladım.

Mesaj Yetkileri