Sayfa 99 / 220 İlkİlk ... 4989979899100101109149199 ... SonSon
2,941 ile 2,970 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

eXcitinG

O kısmı kaçırmış olmalısın ama Güntekin Onay sordu. Samet Aybaba Mustafa Pektemek sakatlanmadan önce takımda Almeida ile ilgili kriz olduğunu, Almeida krizi çözüldükten sonra Mustafa Pektemek'in sakatlanması planlarını bozmuş. Hala büyük takımın çift oynaması gerektiğini savundu. Ama şu anki koşullarda takımı tek forvetli sistemde oynayacak gibisinden açıklamalarda bulundu.
    İyi de takım hazırlık maçlarında hep şimdiki düzende oynadı.O zaman da mı aynı sıkıntı vardı? Hayır.Pektemek sakat olmasa muhtemelen Holosko'nun yerinde oynayacaktı.Pektemek sakatsa Holosko oynasın 2.forvet.Sanki Pektemek, Umut veya Elmander tarzı çok pres yapan bir oyuncu da,o sakatlanınca çift forvet sisteminden vazgeçmiş.Açıkcası ben hocaların konuşmalarına pek itibar etmiyorum.Sahada ne yaptıklarına bakmak daha mantıklı.Yoksa hoca öyle şeyler anlatır ki,ağzın açık kalır ama sahada bunların bir tanesini göremezsin.Tıpkı bu çift forvet mevzusundaki gibi.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 29.Eylül.2012 at 06:15
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Şöyle bir algoritma çalışıyor sanıyorum orada:

Almeida, Mustafa, Batuhan, Mehmet Akyüz, Holosko... Bunların her biri bir forvet mi? Evet. Büyük oranda bu isimlerden en az ikisi aynı anda sahada yer alıyor mu? Evet. O halde, biri açıkta oynamış, öbürü bekte oynamış ne fark eder; sahada çift forvetle yer almış oluyor muyuz? Evet.

Ziya Doğan'a da zamanında; "Hocam, nedir bu ön-liberoların hikmeti?" diye sorsalar: "Ayman zaten ofansif orta saha, Atilla zaten sağ-açık, Celalettin zaten sol-açık, Mkalele ve Mithat zaten forvet... E hani ön-libero?" diyebilirdi pekala.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Şöyle bir algoritma çalışıyor sanıyorum orada:

Almeida, Mustafa, Batuhan, Mehmet Akyüz, Holosko... Bunların her biri bir forvet mi? Evet. Büyük oranda bu isimlerden en az ikisi aynı anda sahada yer alıyor mu? Evet. O halde, biri açıkta oynamış, öbürü bekte oynamış ne fark eder; sahada çift forvetle yer almış oluyor muyuz? Evet.

Ziya Doğan'a da zamanında; "Hocam, nedir bu ön-liberoların hikmeti?" diye sorsalar: "Ayman zaten ofansif orta saha, Atilla zaten sağ-açık, Celalettin zaten sol-açık, Mkalele ve Mithat zaten forvet... E hani ön-libero?" diyebilirdi pekala.
    Çift forvetten anladığınız bu mu sizin? Mesela şöyle bir diziliş mi çift forvettir:

Necip Veli
    Holosko Fernandes Olcay
    Almeida

yoksa böyle bir diziliş mi:

Olcay Fernandes Necip Veli
    Holosko Almeida

Birisi 4-2-3-1, diğeri 4-4-2. Arada büyük bir fark var. 4-4-2'dir gerçek çift forvetli sistem, 4-2-3-1 değil. Bu arada, hani 4-1-3-2 oynayacaktık, o ne oldu?

Quaresma konusuna gelince; yönetim ücretinde büyük bir indirimi kabul eden futbolcusuyla sözleşmeyi uzatmayacaksa, ne anladık o indirimden? Holosko sözleşmesini indirince 2 yıl daha uzatıyorlar; peki o zaman, Quaresma'nın sözleşmesini neden uzatmıyorlar? Holosko, Quaresma'dan daha mı önemli bir isim bu takım için?

Sorular sorular...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Divan Kurulu'nda kulübün kişilere olan mevcut borçları açıklandı.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Divan Kurulu'nda kulübün toplam borcu 520.002.002 TL olarak açıklandı.

FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hay Serdar'ınıza... Serdal abiciğim, Serdal!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default "En zorlu günlerini yaşıyoruz"

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Beşiktaş'ın, tarihinin en zorlu günlerini yaşadığını belirterek, kulüp yönetim kuruluna tolerans tanınması gerektiğini söyledi.

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, ''Beşiktaş, tarihinin en zorlu günlerini yaşamaktadır'' dedi.

Yalçın Karadeniz, Ceylan InterContinental Otel'de gerçekleştirilen Beşiktaş Kulübü Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Beşiktaş Kulübü'nün, tarihinin en zorlu günlerini yaşadığına dikkati çekerek, ''Bu zorlu günleri yaşarken elbette ki herkesin istediği durumlar olmayabilir. Bunlar oluyor. Bazı arkadaşlarım yönetimin ve başkanın söylediklerini gündeme getirerek,
    yumruğu masaya vurmak gerektiğini söylüyor. Divan Kurulu, muhalefetin merkezi olmadığı gibi yönetim kurulunun güven mekanizması da değildir'' dedi.

Kimsenin elinde sihirli değneğin olmadığını kaydeden başkan Karadeniz, ''Sihirli değneğin yaptığını ne bir kurum ne de bir şahıs yerine getirebilir. Her şey maddidir. Her kurum ve şahıs maddi nedenlerden sıraya girmişse çözmek kolay değildir. Arkadaşlara tavsiyem, biraz daha tolerans göstermeleridir.

Beşiktaş'ın son şansını heba etmememiz gerekiyor. Hiçbir zaman içerden ve dışardan desteklenen böyle bir yönetim olmamıştır. Yeni Beşiktaş'ın inşa edilmesinde kimsenin şüphesi olmasın. Yönetim ne yapmalı. Tarihimizden ve mazimizden gelen saygı ve bağlılık içinde yönetim ile başkan bu birlik ve beraberliği temin edecek, moral motivasyonu sağlayacak birliği sağlamalıdır'' dedi.

BAŞKAN ORMAN'A TEŞEKKÜR

Kulüp yönetiminin gece gündüz çalışmasını göz ardı etmemek gerektiğini anlatan Yalçın Karadeniz, seçildikten sonra gerçekleştirilen Divan Kurulu Toplantılarına katılan kulüp başkanı Fikret Orman'a özel teşekkür etti.

Yönetimin yolunu kesmemek gerektiğini vurgulayan Karadeniz, ''Yöneticilik, sadakat ve ciddiyet ister. Yönetime girdikten sonra da gayret sürmelidir. O zaman başkanın büyük sorunlara eğilmesi sağlanmış olur. Karamsarlığa kapılmak doğru değildir. Ortak kimliğimiz olan Beşiktaş sevgisi bu durumları yenecek ve düzlüğe çıkacağız'' diye konuştu.

Başkanın, yapılan ikinci toplantıya da geldiğini ve buna alışkın olmadıklarını kaydeden Yalçın Karadeniz, kulüp yönetim kurulunun tam kadro toplantıda bulunduğunu belirterek, ''Başkan İzmir'den kalkmış buraya gelmiş. Sekiz senede zoraki gelmediği ortamlara iki toplantıdır geliyor. Şeref vermişler. Alışkanlıklarımızı elimizden almasınlar. Kendilerine özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum'' dedi.

Kulüp Denetleme Kurulu'nun faaliyetleriyle ilgili görüşlerini de aktaran Karadeniz, ''Denetleme Kurulu raporlarının verilmesinde zaman zaman muhasebe kayıtlarının geç verilmesi, deplasman durumları ve yer durumları nispetinde sapma durumu oluyordu. Ancak son raporun süresi biraz daha geçmiş oldu. Denetleme Kurulu Başkanı ile görüştüm, genel sekreter ile görüştüm. Bu konunun iletişim noksanlığından kaynaklandığını gördüm. Kulübümüzün kurumsallaşma noksanlığını ortaya koyuyor. Genel sekreter konunun üzerinde hassasiyetle duracaklarını bildirdi'' dedi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu adam çok antipatik geliyor bana.Maşadan başka bir şey değil.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bu adam çok antipatik geliyor bana.Maşadan başka bir şey değil.
    Banada. Başkanlığa aday falan olmuştu sanırım bir ara çok korkmuştum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Banada. Başkanlığa aday falan olmuştu sanırım bir ara çok korkmuştum.
    Niye koyuyorsun olum o zaman haberini? Bu adamların adının Beşiktaş ile birlikte anılması bile üzüntü verici.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Niye koyuyorsun olum o zaman haberini? Bu adamların adının Beşiktaş ile birlikte anılması bile üzüntü verici.
    Ne biliyim işte haber maksadıyla paylaşayım dedim
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın bugün İstanbul Ceylan Otel'de yapılan yıllık ikinci olağan divan genel kurul toplantısında Siyah-beyazlı kulübün borçları açıklandı.
    Beşiktaş Kulübü'nün bugün yapılan toplantıda 31 Mayıs 2012 tarihi itibariyle toplam 520.002.002 TL borcu bulunuyor. Yine Genel Kurul'da Siyah-beyazlı kulübün toplam zararının 393.187.375 TL olduğu belirtildi. Bu zararın 157.453.572 TL'si geçmiş yıl zararları, 150.801.385 TL'si ise son 12 aylık dönem zararı olarak belirtildi.
    Ayrıca Yıldırım Demirören başkanlığında yönetim kurulu üyelerinin kulübe borç para verme durumunun hala devam ettiği denetleme kurulu raporunda görüldü. Buna 2012 Mart ayında göreve gelen Fikret Orman başkanlığındaki yönetim kurulu üyelerinin son 6 aylık dönemde kulübe verdiği borç miktarları ise şöyle;
    Fikret Orman: 4.879.529 TL Ahmet Nur Çebi: 6.433.106 Tamer Kıran: 5.788.314 TL Ahmet Kavalcı: 1.019.498 TL Deniz Atalay: 356.740 TL Diğer Yönetim Kurulu Üyeleri: 38.754 TL
    Raporda Yıldırım Demirören'in kulübe başkanlığı döneminde verdiği toplam 104.381.368 TL ve eski asbaşkan Serdal Adalı 9.828.432 TL'lik borçları da belirtildi. Verilen bu rakamlara Siyah-beyazlı kulüpte geçmiş dönemde ve şu anki yönetim kurulunda görev yapan isimlerin kulübe verdiği toplam borç miktarı 176.485.197 TL olarak belirtildi.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Çift forvetten anladığınız bu mu sizin?
    Benim değil de... Belki Samet Aybaba'nınki böyledir demiştim.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Benim değil de... Belki Samet Aybaba'nınki böyledir demiştim.
    O yazıda Samet Aybaba'ya inceden dokundurduysanız haklısınız. Ben, üstte yazdıklarınızı sizin düşünceniz olarak algıladım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

GS ve FB'nin yenilgisinden sonra derin bir "ooooh" çektim. Umarım yeneriz bu hafta
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quaresma 20 maç oynama garantisi istemiş. Tabi o formayı tekrar kazanmak varken yemez..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Quaresma 20 maç oynama garantisi istemiş. Tabi o formayı tekrar kazanmak varken yemez..
    Böyle bir şartı varsa umarım kabul edilmez. Saçma sapan bir şart.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

GS ve FB'nin yenilgisinden sonra derin bir "ooooh" çektim. Umarım yeneriz bu hafta
    Dişi kartallarımız ile kazanacağız inşallah.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Böyle bir şartı varsa umarım kabul edilmez. Saçma sapan bir şart.
    Quaresmanin soyle bir korkusu var sanirim.Ben sozlesmemde indirim yaptiktan sonra beni kadroya almazlarsa yine kadro disi birakirlarsa cok zarara girerim diye bir dusuncesi var sanirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Quaresmanin soyle bir korkusu var sanirim.Ben sozlesmemde indirim yaptiktan sonra beni kadroya almazlarsa yine kadro disi birakirlarsa cok zarara girerim diye bir dusuncesi var sanirim.
    Eğer böyle bir şey varsa,o zaman sözleşmesini uzatmayacağı muhabbeti de doğrudur.Bu da,burada oynayarak piyasa yapıp başka bir takım bulmayı düşünüyor demektir.Bir sonuç çıktığında anlayacağız ne olduğunu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Q7 takıma dönerse bu adam bu hırsla bizi zirveye taşımak için elinden geleni yapar. Oynamak için heves var adamda. Eski formuna kavuşur umarım, biraz geç kaldı ama toparlar eminim.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Alex, Quaresma'dan önce gönderildiği için Beşiktaş yönetimi için bir uyarı olmuştur. Quaresma'yı da gönderince Alex kadar olmasa da bir tepki olacaktır. Bu durumda affı yakındır Quaresma'Nın.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Alex, Quaresma'dan önce gönderildiği için Beşiktaş yönetimi için bir uyarı olmuştur. Quaresma'yı da gönderince Alex kadar olmasa da bir tepki olacaktır. Bu durumda affı yakındır Quaresma'Nın.
    Af kelimesi bana uzak geliyor. Tekrar takıma dönecektir desek daha doğru bir ifade olur, affedilecek bir şey yok ortada. Ayrıca takıma dönmesi bir yana, Trabzonspor maçının 18 kişilik kadrosuna alınacağını bile düşünüyorum Q7'nin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İndirim yapıldı sözleşmesinde, illaki dönecektir takıma. Yoksa neden indirim yapılsın ki...
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

beyler, tekrar hatırlatayım istedim;

http://besiktasformakoleksiyonu.blogspot.com/

yardımlarınızı bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İndirim yapıldı sözleşmesinde, illaki dönecektir takıma. Yoksa neden indirim yapılsın ki...
    İndirim yapıldı mı ? Yapılacak mı ?

Dün LİGTV de görmüştüm o indirimden daha fazlasını istiyormuş yönetime bir de üstüne tüm takımdan ve hocadan özür dileyip geçen sene yaptıklarını bir daha yapmayacağına dair söz vermesi gerekiyormuş.

Saçmalıklar bunlar da işte sanırım durum bu...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    İndirim yapıldı mı ? Yapılacak mı ?

Dün LİGTV de görmüştüm o indirimden daha fazlasını istiyormuş yönetime bir de üstüne tüm takımdan ve hocadan özür dileyip geçen sene yaptıklarını bir daha yapmayacağına dair söz vermesi gerekiyormuş.

Saçmalıklar bunlar da işte sanırım durum bu...
    NTVSpor'da duymuştum sanki "indirim yapıldı" diye ama net hatırlamıyorum tam yalan olmasın.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok hoşuma gitti bu foto

FM Gazetesi

28. Default

"750 bin € indirimi kabul etti, son kararı Beşiktaş yönetimi verecek" gibi bir şey hatırlıyorum bende.

http://www.ntvspor.net/haber/spor-to...indirime-gitti
    http://www.ntvspor.net/haber/gunun-h...sma-aciklamasi

şöyle iki haber buldum, henüz netleşen bir durum yok görüntüde.

Ne kadar alıyor yıllık ?

30. Default

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Ne kadar alıyor yıllık ?
    Beşiktaş yönetiminin yüksek maliyeti nedeniyle yollarını ayırmak istediği Quaresma, kulüp binasına menajeri Ahmet Bulut ile gelmişti.
    Quaresma indirime gitti

Yaklaşık 2 saat süren görüşmede, Siyah-Beyazlı kulüpten yıllık 3 milyon 750 bin Euro kazanan Quaresma'dan indirime gitmesi ya da uygun şartlarla yolların ayrılması istendi. Portekizli oyuncu, yıllık 750 bin euro'luk indirim yapmayı kabul etti.
    küsüratı atalım düz hesap olsun demiş

Mesaj Yetkileri