Quote Originally Posted by furkan58 View Post
Sizin uçmanızın kimseye battığı yok. Şampiyonluk edasına daha 6. haftadan kapılıyorsunuz bunun çok erken olduğu belli. "Yenilmeyiz , puan kaybı sürpriz olur , beraberlik belki mağlubiyet imkansız ... vs." söylemleriniz böyle patlayınca size yazık oluyor ondan

Siz de geçen hafta Trabzon'a fark atıyordunuz Marsilya'yı çok rahat yeniyordunuz falan Bu verdiğin örnek cümlelerle ilgili en az 10-15 mesajını çok rahat bulurum.Geçen sene de ligin ortasında sonlarına doğru şampiyonluk edasındaydık aynı şeyi söylüyordunuz şampiyon olduk susup kaldınız.Tamam kendi takımınız galibiyet alamıyor sevinemiyorsunuz dolayısıyla en büyük rakibinizin mağlubiyetine seviniyorsunuz ama tutup da şöyle böyle diyip patlıyorsunuz deme.Yıllardır böyle yapan sizlerdiniz.

Quote Originally Posted by futureless View Post
Fenerbahçe'ye ve Fenerbahçe taraftarının büyük kısmına duyulan antipatinin sebeplerinden en önemlisi budur. Yüksekten uçmak. Bizim taraftar karakterimizi daha iyi bildiğimden kendimizden örnek veriyorum.Hem öz eleştiri de yapmış olayım diye. Zaten ligde ya şampiyon olacaksın ya ikinci. Abartacak bir şey yok. Önünde Braga maçı var, ligde ise 28 hafta var önünde, ŞL'de öyle değil, çok önemli o maç farkındasınızdır, bu maçta yenilince maçla ilgili konuşacak bir şeyi kalmayıp diğer konularda tartışmaya girmenin de lüzumu yok, önündeki maçı düşün. Ama rica edicem, rahat yeneriz demeden düşün
Rahat yeneriz denerim yenemeyiz sorun olmaz benim için.Antalya'ya en az 3 atarız dediğimde bazıları nereye atıyosunuz diyordu Bu maçta da yenilmemiz imkansıza yakındı bana göre.Ligte ilk kez bir maçta gol atamadık bu sezon.O golü de atsak her şey değişirdi.Çok iyi oynamadık ama net fırsatlar kaçırdık.Kısmet değilmiş.Ama biz bu Ordu'yu içerde güle oynaya yeneriz.