Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
Ben maçı izlemedim..Ordu'nun kaçırdığı net poziyonlar'da var...türkiyenin en iyi kalecesi sizde ya (!)..Bu goller neden yendi o zaman...? sorulması gereken hızı düşük adamı neden aldınız onun yerine.."GAZİOSMANPAŞA SPOR KULUBÜ" "ÖZGÜR YILMAZ" yaş "26" diye bir defans oyuncusu var..on kere daha iyiydi Hem Hız,hem fizik,hem top kapma,sezmesi,üstüne üstlük top sürmesi ve uzun pas ve kısa pas yeteneği üst seviyede....Cris alıp hızlanan türkiye liginde..yavaşlatmanın anlamı ne ? Ayrıca aynı takımda 19 yaşında "SERTAÇ ÇAM" adlı oyuncuyu hiç bir süper lig takımımı görmüyor...Bizim süper lig'deki teknik direktörlerimiz ne zaman 2 liglere bakıcak cok merak ediyorum...Orduspor haketti...daha istekliydi ve daha arzulu futbol oynuyordu..bulduklarını atamasan....yediklerin skora yansır 2-0....
Kaleci iyi olunca gol yenmiyor mu yenilince kalecin kötü demek mi oluyor. Madem öyle verelim 100-200 milyon Casillas'ı alalım 10 adamla hücum yapalım nasıl olsa gol yemez iyi kaleci.

26 yaşında hâlâ Gaziosmanpaşa'da oynayan bir adam gerçekten şampiyonlar liginde mücadele eden Galatasaray'ın kadrosuna direk girebilir mi ? Nasıl bir şey bu. Kısa pas yeteneği, top sürmesi kendi seviyesindekilere göre üst seviyede olabilir de sen bu adamı Türk takımlarının toplamda oynadığından daha fazla ŞL maçı oynamış Cris'in yetenekleriyle nasıl karşılaştırırsın. Hakkaten yok artık. 3 büyüklerle EPL'de oynayan herhangi bir takım arasında ciddi fizik, tempo farkları varken bu adam nasıl İngiltere tarihinin en başarılı kulüplerinden birinin karşısında oynatacaksın. Hadi geçin onu bu Orduspor'a karşı nasıl oynatacaksın. Cris'in yapamadığını o adam nasıl yapacak. Cris'in yavaş olduğunu burda bilmeyen yoktur heralde gelirken. Cris yavaş ama çok tecrübeli, ayağına hakim ve sert bir stoper. Daha takıma katılalı 3 hafta oldu bırakında az sorun yaşasın. Hee bir şeyide merak ediyorum Cris Fenerbahçe'de olsaydı onun yerine bu kadar rahat Gaziosmanpaşa'dan 26'lık delikanlı getirebilir miydin ? Ya da Güiza'nın yerine Yaser Yıldız'ı falan koydun mu hiç diye sorıyım. Yaser'in de yetenekleri 2. ligdeyken üst düzey gözüküyordu çünkü.