Ordu'yu içerde yen ona bişey demiyorum da Braga maçı için konuşuyorum. Ben taraftar ve camianın içinde bulunduğu havanın takıma( her takım için söylüyorum) yansıdığını düşünen bir insan olarak bu havanın doğru olmadığını belirtiyorum sana. Yenersin yenilirsin inan ben de ilgilenmiyorum ligdeki durumla. Ama Avrupa maçında iş değişir, orada desteklerim. O yüzden Fenerbahçe taraftarına kızdığınız konuları kendiniz yaptığınızda size bir şeyler söyleniyorsa bi dur düşün ben sana bunu söylüyorum Aygün. Son cümleye takılıp sadece ona cevap vermişsin de asıl meselem öncesiydi. Tekrarlayayım, Fenerbahçe ve Fenerbahçe taraftarının zamanında ,ve bazı kesimin hala, yaptığı hatalar bunlar. Bu kesime antipati duyulmasının başlıca sebepleri bu yüksekten uçmalar. Ben sadece bunu söylüyorum. Çünkü ben de düştüm bu hatalara.Tamamen iyi niyetle sana neden burada yüksekten uçmayın şeklinde cümleler sarf edildiğini açıklamak amacındayım.

Bu maçta da yenilmemiz imkansıza yakındı bana göre.Ligte ilk kez bir maçta gol atamadık bu sezon.O golü de atsak her şey değişirdi.Çok iyi oynamadık ama net fırsatlar kaçırdık.Kısmet değilmiş.Ama biz bu Ordu'yu içerde güle oynaya yeneriz.