Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 5. You may not vote on this poll
-
Orduspor kazanır
-
Berabere biter
-
Galatasaray kazanır
-
Futbol sahada oynanan bir oyundur bir takım 5 bin kişilik bir stadda...dünya devini yenebilir...istersen dünyanın en iyi topcuları olsun gene yenilir..teknik direktörü en iyisi olsun gene yenilir...olay taraftara bakmıyor..gaziosmanapaşa 3 ligden 2 lige cıkarken...taraftarı her maç max 750 kişiye oynuyordu..bunların 200 kişisi maç boyunca bağrıyordu...takım o sene..3.ligden 2 lige cıktı şampiyon olarak...Ayrıca...gecen seneki istatiklerin arkasına saklanmak..tam bir acizlik duruşudur benim gözümde...o maçlar gecen senede kaldı...Fabio Capello "ŞAMPİYON OLDUĞUMUZ GÜN,ÖNÜMÜZDEKİ SEZONU DÜŞÜNMEYE BAŞLIYORDUM"...Gecen seneki iyi performans...var kabul ...ama geçmişe dönük yaşarsak..bende lefter,zeki rıza sportel...biz bu gündeyiz geleceğe gelin..geçmişte kalmayın...Sonuç olarak lastik patladı umarım bu sarsıntıya uğrayan..araba..braga maçında ucuruma düşmez..hem ülke puanımıza hemde 3'puana yazık olur..NOT=LİG TV HER HAFTA BÜTÜN TAKIMLARI TAKİP EDİYORUM ORDUSPOR'LU DEĞİLİM FENERLİYİM...AMA KİM İYİ TOP OYNUYORSA ONUN HAKKINI SONUNA KADAR SAVUNURUM...LİGDE TOP OYNAMAYA 5-6 TAKIMDAN BİRİ ORDUSPOR...Biz fenerbahce-trabzon maçlarında bazılarını bordo mavi olduğu günleri unutmadık..4-2 maçta...formları değiştirselerdi keşke....
Ha süper lig'de...iki kaleci..var....1.Belediyenin kalecesi..2 orduspor.. gecen sene "ordu" 34 gol yemiş galatasaray 24..???
Mesaj Yetkileri