Originally Posted by
benbenim
Yahu siz ciddi ciddi bütün yükü Aykut hocaya bırakıyorsunuz. bi' kendinize gelin de takıma bakın. bir hocanın takımdaki etkisi en fazla ne kadar olabilir ? Aykut hoca mı Stoch'a topu aldığında hemen geri ver ya da hatalı pas at diyor ya da Alex sen asla yaratıcılık özelliğini hiç kullanmayacaksın , ara pasları atmayacaksın , şut çekmeyeceksin , her topta kendini yere atacak takımda sorumluluk almayacaksın , Cristian sen asla pres yapmayacaksın , sen özel adamsın yorulamazsın mı diyor ? yahu bir teknik adam özellikle son 2 sezonki başarılarıyla Aykut hoca , bir takımı bu kadar geriye götürür mü aklınız alıyor mu ? istediğini yapsın Aykut hoca takım yine bu kadar kötü olamaz. Yukarıda dediklerimi söylediğini düşünelim , Alex yine bir tane pas atar Sow gol yapar. ama nerede , takım uyuyor ... adamlar koşmuyor bile . koşmamalarının da mı sorumlusu hoca ? sezon başında Stoch niye yedek niye oynamıyor diye hocaya demediğiniz kalmadı , alın şimdi oynuyor da ne oluyor ? hanginiz çıkıp da özür dilerim hoca haklıymışsın dedi .. hiçbiriniz ... adam tek derdim Fenerbahçe diyor , faydalı olamayacağımı anladığım an istifa ederim diyor .. sizce bu adamın takımı bu hale getirmesi mümkün mü ? bir de son 2 sezondaki başarıları katın.. yapmayın etmeyin.. Alex'e bakın biraz. efsaneyi eleştirmeyi hiç sevmem ama Alex artık aştı kendini.. gol yediğimize güldüğü falan yok da sen kaptansın nasıl kulübeye gelmezsin ? ben önceki Alex'i istiyorum , oyundan çıktığında kulübeden takıma destek veren , gerektiğinde sahadakileri azarlayan Alex'i istiyorum. olmaz böyle yahu. Aykut hocaya bakmadan önce bakmanız gereken o kadar çok şey var ki.. he bi de hiç kimsenin Aykut istifa diye tribünde bağırması da haddine değil.