Quote Originally Posted by benbenim View Post
Yahu siz ciddi ciddi bütün yükü Aykut hocaya bırakıyorsunuz. bi' kendinize gelin de takıma bakın. bir hocanın takımdaki etkisi en fazla ne kadar olabilir ? Aykut hoca mı Stoch'a topu aldığında hemen geri ver ya da hatalı pas at diyor ya da Alex sen asla yaratıcılık özelliğini hiç kullanmayacaksın , ara pasları atmayacaksın , şut çekmeyeceksin , her topta kendini yere atacak takımda sorumluluk almayacaksın , Cristian sen asla pres yapmayacaksın , sen özel adamsın yorulamazsın mı diyor ? yahu bir teknik adam özellikle son 2 sezonki başarılarıyla Aykut hoca , bir takımı bu kadar geriye götürür mü aklınız alıyor mu ? istediğini yapsın Aykut hoca takım yine bu kadar kötü olamaz. Yukarıda dediklerimi söylediğini düşünelim , Alex yine bir tane pas atar Sow gol yapar. ama nerede , takım uyuyor ... adamlar koşmuyor bile . koşmamalarının da mı sorumlusu hoca ? sezon başında Stoch niye yedek niye oynamıyor diye hocaya demediğiniz kalmadı , alın şimdi oynuyor da ne oluyor ? hanginiz çıkıp da özür dilerim hoca haklıymışsın dedi .. hiçbiriniz ... adam tek derdim Fenerbahçe diyor , faydalı olamayacağımı anladığım an istifa ederim diyor .. sizce bu adamın takımı bu hale getirmesi mümkün mü ? bir de son 2 sezondaki başarıları katın.. yapmayın etmeyin.. Alex'e bakın biraz. efsaneyi eleştirmeyi hiç sevmem ama Alex artık aştı kendini.. gol yediğimize güldüğü falan yok da sen kaptansın nasıl kulübeye gelmezsin ? ben önceki Alex'i istiyorum , oyundan çıktığında kulübeden takıma destek veren , gerektiğinde sahadakileri azarlayan Alex'i istiyorum. olmaz böyle yahu. Aykut hocaya bakmadan önce bakmanız gereken o kadar çok şey var ki.. he bi de hiç kimsenin Aykut istifa diye tribünde bağırması da haddine değil.
İstifa istemeleri niye bu kadar önemli oluyor anlamadım. Taraftarın da bu futbola doğal olarak bir tepki vermesi gerek. 2 yılda başarı var ama futbol yok bana göre. (17'de 16 yapılan birkaç maç hariç) Kendi takımını kurdu, oyuncu bazında o oynamıyor, bu pas yapmıyor, bu şut çekmiyor ben ne yapayım deme lüksü var mıdır teknik direktörün? Bugün aynı şeyleri Christoph Daum yapsaydı taraftar nasıl tepki verirdi, Aykut Kocaman olduğu için nasıl tepki veriyor bir de onu düşünün? Aykut Hoca sevilmese taraftar daha sert tepkiler verebilirdi bence. Sonuç itibariyle başlanan yere geri döndük;

13 Ocak 2011 Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe maçı'ndaki Fenerbahçe, Kasımpaşa maçındaki ile aynı görüntüyü çiziyordu.