Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
sen bunları ciddi ciddi mi yazıyorsun ? bence sende fazlaca Aykut Kocaman fanatikliği var bir insanı sevebilirsin ama yaptığı hataları görmezden gelemezsin daha neyi beklicez bilemiyorum futbolculara suç buluyorsun olabilir ama oynamıyorsa oda teknik adamın sorunu zaten Aykut hoca geldiğinden beri hep sorun yaşıyor ne hikmetse Alex koşmuyor diyorsuun ne zaman koştuki? ayrıca takım iyi olursa kimse seni eleştirmez saha içi oyun kötü , sonuç kötü eeee yani kimde hata Alex de olabilir stoch olabilir o zaman sen hocaysan gereğini yapamıyorsan hoca değilsin başkan soyunma odasına giriyor senin adına konuşma yapıyor sen ne duruyorsun daha karizma gitmiş zaten isteyen istediğini desin Aykut hoca iyi insan iyi adam iyi fenerli olabilir ama iyi hoca değildir bu kadar basit hala iyi hocadır demenin veya Aykut Kocaman dan iyi hoca yapmak istemenin bir mantığı yoktur bu kadar kaliteli oyuncularla yapamıyorsan kimle yapacaksın...
yok kafama esiyor sonra ne yazsam diye düşünüyorum böyle şeyler yazıyorum !

Yahu nerede Aykut Kocaman'ın hatasını görmemişim göstersenize bana. ben de eleştiriyorum ama sizinle çok farklı konularda. mesela Stoch'u oynatmasını hani sizlerin sürekli bu adam niye yedek deyip adama demediğinizi bırakmadığınız Stoch'u 2 hafta üst üste oynatmasını eleştiriyorum. ya da Krasiç'ten sol açık yapmasını.. yanındaki antrenörleri değiştirmemesini , Cristian'a fazlaca güvenmesini eleştiriyorum. Alex 1 maç yedek kaldıktan sonra (yedek kalacağını bilmesine rağmen) hocasına kıskanç demesini kabul edemiyorum hatta sizlerin Alex'in yedek kalmasında Aykut hocayı suçlamanızı hiç anlamıyorum. maçtan çıktıktan sonra hocanın Alex'i alkışlaması Alex'in cevap vermemesi , dün oyundan alınınca kaptan (!) Alex'in tribünde oturmasını normal bulmuyorum. adamı 1 maç oynatmadı diye yapmadığınızı bırakmadınız bu adam nasıl Alex'i yedek bıraksın söylesenize bana.. neler yaparsınız neler ... adamın kellesi istenir..

nerede Alex koşmuyor demişim ?? yahu geçiniz bunları .. o 11'in ölüsü gol pozisyonuna girer. biraz hocayı eleştireceğinize takımı eleştirin diyorum. hoca hatasızdır demiyorum ben. takımda Allah korusun birine bir şey olsa Aykut hoca yaptı olacak. o duruma getirdiniz. takım birşeyler başarınca oyuncular kendisi yapmış oluyor başarısız olunca Aykut Kocaman..

Aziz Yıldırım'ın soyunma odasına girmesi yapısında olan birşey. o adamı engelleyemezsin. ki zaten engellenmemeli bu dönemde. Alex'i 1 maç oynatmadığı için yapmadığını bırakmayan taraftar, hoca Alex'i kadro dışı bıraksa kim bilir neler yapar .. adam o kadar baskı altındaki ne yapsa suç ne söylese suç/hata o durumu getirdiniz.. yazık ...