[QUOTE=murat taşlı;2337260]
Quote Originally Posted by benbenim View Post
yok kafama esiyor sonra ne yazsam diye düşünüyorum böyle şeyler yazıyorum !

evet bence cevap bu olsa gerek .Yazdıklarının ben sizin gibi şöyle yapmıyorum böyle yamıyorum demişsin Aykut hocayı savunmak için!!!! ben sahada kazanan bir takım görmek istiyorum kazanırkende iyi futbol oynayan bir takım görmek istiyorum bunları yapamayan bir teknik adam kim olsa istemem o yüzden Aykut Kocaman madem bu takımı çok seviyor kovulmadan değerni daha fazla düşürmeden gitsin...Ayrıca o yazdıklaların teknik adam zaafiyetidir sadece futbolcuda aramıyoruz hatayı senin gibi futbolcu sahada koşmuyorsa demekki koşturamıyorsun pas atmıyorsa attıramıyorsun dur haaa bunda bir ışık görürsem o ayrı her geçen gün kötüye gidiyor takım 1 ay dendi o da geldi sonuç?1ay dahamı istenecek saydığın o beğenmedğin o oyuncuların hepsini Aykut hoca aldırdı Alex hariç...Birde diyorsun ki o oymadı suç, bu kesti suç evet doğru bu her yerde aynıdır r.madrid de bile aynıdır ha sen saha içinde iyi top aynarsan kazanırsan veya ileriye dönük sinyaller verirsen seni kimse eleştirmez genç oyunculara sanş vermek yok taktik deneme yok sistem deneme yok futbol her geçen daha kötü ?????? boşver arkadaş üzmeyelim birbirimizi hayırlı günler...
Belki iyi bir teknik adam olmayabilir (ki bence iyi bir teknik adam sadece zamana ve sabıra ihtiyacı var). Bir günde efsane olmadı bu adam bir gündede harcatmam! O yüzden nolursa olsun benim gözümden hiç bir şekilde düşmez!