Valla ben İbrahim Seten'e güveniyorum. Transferlerde felan tutmuyor olabilir (Bence onların bile bir dayanağı vardır) ama bu tip büyük olaylarda ne dediyse çıkıyor. Kaç kere şahit olduk.
Valla ben İbrahim Seten'e güveniyorum. Transferlerde felan tutmuyor olabilir (Bence onların bile bir dayanağı vardır) ama bu tip büyük olaylarda ne dediyse çıkıyor. Kaç kere şahit olduk.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
onların dayanakları belli o an gündem neyse ona göre bişeyler söylüyo ama öyle güzel sıkıyoki 1 gün sonra tam tersi oluyo gs sözlükten bi kaç entry koyim burayada biraz anlarsınız ne demek istediğimi
twitterda "galatasaray 20bin kombineyi geçen sene sattı, para kullanıldı, kaynak lutfi arıboğan" diye yazan kişi. doğruluk payı yoktur umarım fenerlilerin diline düşmeyelim yineYabancıda kriz çıkarsa Beşiktaş'ın tek yerli adayı Mustafa Denizli.. SAybaba gelsin, lepiska saçlarımı kazıtırım misal.. O kadar iddialıyım!''son dakika: g.saray; melo (toplam maliyeti 25 milyon €), arda (30) veya diego'dan (kiralık, 3.5) birini alıyor.. son karar terim'e bırakıldı.''@ibrahimseten 1-) gs’li yöneticiler hamit transferinde havlu attı fb’li yönetici ‘’hamit yarın biter’’ dedi yazdınız… hamit galatasaray’da…@ibrahimseten 4-) burak’ın l. moskova ile anlaştığını imza atacağını bildirdiniz, ünal aysal’ın biz 2.5 ruslar 4.5 verdi dediğini yazdınız.@ibrahimseten 6) amrabat için psv’ye ödeme yok dediniz, yanıldınız psv’ye ödeme yapılması gerekiyor %20’den %10’a düşürülmeye çalışılıyorg.saray, hamit için real madrid'le görüşmelere başladığını borsaya bildirmiş.. haydi bakalım..
vay vay vay!: hamit altıntop'un istediği para 4 milyon euro garanti, maç başına 20 bin euro.. 5 yıllık da mukavele talep ediyor..
konuyla alakasız oldu ama bu adama taviz vermeyin bu adam bildiğin yalancı kendi çapında duyumcuyum diye geçinenler bile daha az sallıyo bu adamdan
Ben sana diyorum ki "bu tip önemli konularda" her dediği çıkıyor. Sen transferden örnek veriyorsun. Transfer ayrı bir konu. Mesela Fenere UEFA'dan yazı gelmediğini ilk o yazmıştı. Şimdi bu Alex olayı da heryerde çıkıyor. Bunları göre göre birisine yalancı demek hakarete girer.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved