-
@Perpetua
Sana geçen gün ne dedim? Alex çıkacak, konuşacak ve ortalık karışacak dedim
Tahminim doğru çıktı ama keşke Alex bu konuşmayı, bu açıklamayı yapmamış olsaydı. Aziz Yıldırım'ın açıklamalarından sonra Alex'in gerçekten bu şekilde gitmeyi hakettiğini anladım. Amaaaaa...
Öncelikle Aziz Yıldırım bu kulüp içinde diktatör pozisyonun almış açıkça belli. Sen milyonlara hitap eden bir TV kanalında açıklama yapıyorsun ve yanındaki tercüman çocuğu ne kadar baskı altında ve zor durumda bırakıyorsun. "Birazcık şerefi varsa doğruları söyleyecektir" gibisinden ithamlarda bulunuyorsun. Ayıptır ayıp. Kızdığın zamanlarda kendine hakim olamayacaksan, soğukkanlı konuşamayacaksan kulüp başkanlığı yapmayacaksın. Kimseyi böyle baskı altında bırakmaya hakkın yok. İşte bu yüzden Fenerliler hariç kimse sevmiyor seni. Sevmemekte de haklılar. Okadar antipatik ki anlatılacak gibi değil.
Her neyse söylemek istediğim şu, bu günkü açıklamalardan sonra Alex'in gitmesi gerektiğini anladım gerçekten. Adama veda için yemek bile teklif etmişler ama kabul etmemiş. Sürekli dikine gitmiş, gerçek bu.
Bir lafım da Aykut Kocaman'a. Aziz Yıldırım onu ana kuzusu gibi yetiştiriyor belli ki. Yağcısı olup çıkacak Aziz Yıldırım'ın.
Mesaj Yetkileri