Sayfa 8 / 13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 366 sonuç

Konu: Alex'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Alex'in futbolculuğuna,efendiliğine laf söyleyecek kimse yoktur heralde.Ama Alex'in bazı davranışları birbirini tutmuyor gibi.Her ne kadar inanmasam da Sinan Engin'in bir anısı vardı:''Zamanında Alex bana Zico'yu şikayet etmişti.Şimdi gazetelerde okuyorum Zico'yu öven şeyler söylüyor.''

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

sinan engine ne ara zico yu sikayet etmis? Sinan enginin kimin adami oldugunu biliyoruz aziz yildirimla aralari cok iyi...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

benim gördüğüm hissettiğim yorumladığım bu.
    aziz yıldırım aykut kocaman alex de souza isimleri üzerinden bakınca

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    sinan engine ne ara zico yu sikayet etmis? Sinan enginin kimin adami oldugunu biliyoruz aziz yildirimla aralari cok iyi...
    Bunu baya önceden söylemişti Sinan Engin ama ben pek inanmamıştım

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Şöyle bir yazı gördüm bir sitede, çok hoşuma gitti:

Simoviç yan topta kötüydü
    Prekazi sadece sert vururdu
    Amokachi'nin gece hayatı vardı
    Arçil ve Şota ikizdi
    Kuntz fazla efendiydi
    Okocha disiplinsizdi
    Uche çapkındı
    Baliç'in saçları küttü
    Boliç Baliç'e özendi
    Popescu hep gerideydi
    Nouma'nın eli şortundaydı
    Ortega ne verdi ki?
    Roberto Carlos'un boyu çok kısaydı
    Hagi 36 numara ayakkabısıyla küçük kaldı!
    Şimdi sıra Alex'e geldi!!!
    Bitirdik onu da ey halkım
    Yedik,
    Çiğ çiğ
    Türk futboluna verdiklerini,
    Elimizin tersiyle itiyoruz.
    Yazık!
    Yıllardır sürdürdüğümüz bir geleneği ,
    Devam ettirdik.
    Sonunda iğrenç bahanelerle
    Onu da öldürdük!
    Alex
    Lex
    Ex!
    Yeri değil; ama şu yazıya bir de Quaresma'yı eklemek lazım!

Bu, kendilerini küçük dağların efendisi zanneden yöneticilerle nereye gider bu Türk futbolu böyle, nasıl ilerler bilemiyorum. Yakında yıldız futbolcu gelmezse ülkeye, o zaman göreceğim hepsinin suratının alacağı şekli. Egolarını yediklerim!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Körü körüne tutturmussunuz alex diye. Fenerbahçeyi bile siler oldunuz. İlahlastirdiniz resmen , o hata yapmaz durumuna geldi is. Yazık gercekten alexin son 2 ayki tavırlarını göremiyorsunuz. Hepsini geçtim hocasına kıskanç diyor oni bile savunuyorsunuz. Gözleriniz korermis.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Aykut Kocaman iyi futbol oynatmıyor tamam ama Alex ligdeki son golünü 24.03.2012'de Bursaspor'a atmış!!!Alex'in performansında da bir düşüş vardı ve yedek kalması gayet doğaldı.Hatta forumda maçlardan önce yazılan kadroların neredeyse hiçbirinde Alex yer almıyordu.Alex yedek kalmayı kabullenmedi ve tavır takındı.E forumda kadrolarına almayanlar niye Alex'in safına geçti bir anda?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Bu klup Aziz yıldırım ın çiftliği değil.Dikdatörce davranışlarına tepkimiz

Şuan Aziz Yıldırım tribünün gazabından korktu tutuştu bu kadar beklemiyodu hala kendini çok güçlü sanıyo ama bu dalgayı durduramayacak istediği yere çıksın konuşssun haftaya.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Yeri değil; ama şu yazıya bir de Quaresma'yı eklemek lazım!

Bu, kendilerini küçük dağların efendisi zanneden yöneticilerle nereye gider bu Türk futbolu böyle, nasıl ilerler bilemiyorum. Yakında yıldız futbolcu gelmezse ülkeye, o zaman göreceğim hepsinin suratının alacağı şekli. Egolarını yediklerim!
    keske kendi yildizlarimizi yaratabilsek de onlari buraya getirmek icin tonlarca para dokmek zorunda kalmasak.

dun galatasarayi yenen braga da hangisi yildiz futbolcuydu. adamlar uefada final oynadi, simdi de sampiyonlar liginde oynamaya basladilar. sahaya cikan 11den kimi taniyordunuz, onemli olan takim olabilmek. bir real madrid ya da city olamayacagimiza gore bol keseden para dagitacak arap milyarderleri de olmadikca zaten bu yildizlara verilen para musrifliktir bence. dogrudan alexle ilgili degil bahsettiklerim, genel anlamda turkiyeye getirilen yildizlar icin konustum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    keske kendi yildizlarimizi yaratabilsek de onlari buraya getirmek icin tonlarca para dokmek zorunda kalmasak.

dun galatasarayi yenen braga da hangisi yildiz futbolcuydu. adamlar uefada final oynadi, simdi de sampiyonlar liginde oynamaya basladilar. sahaya cikan 11den kimi taniyordunuz, onemli olan takim olabilmek. bir real madrid ya da city olamayacagimiza gore bol keseden para dagitacak arap milyarderleri de olmadikca zaten bu yildizlara verilen para musrifliktir bence. dogrudan alexle ilgili degil bahsettiklerim, genel anlamda turkiyeye getirilen yildizlar icin konustum.
    Abi, söylediklerinde haklı olduğun yanlar var; ama bana bu ülkede Kayserispor dışında gençlere yatırım yapan ve onların sayesinde önemli paralar kazanan 2. bir kulüp söyleyebilir misin? Türk takımlarının hiçbirinden bir Porto olmasını -bence- bekleyemeyiz. Hem gençleri parlatacak ve astronomik paralara satacak hem de başarılı olacak. Bu, bizim ülkemizde imkansız bir olay. Bir kere sabır yok, yatırım yok, güven yok. O yüzden de, yıldız futbolculara yönelecekler el mahkum. Onları da bu şekilde küstürerek yollarsan, kötü referanslara sebep olursun ve o yıldızları da rüyanda görürsün. Mesele bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Aykut Kocaman da olmayan otoritesini iyice sıfırladı. Aziz Yıldırım 10 dakika kameralar önünde haykırdıktan sonra söz sırası Aykut'a geliyor ve kurduğu ilk cümle; ''Başkanın söylediklerinin üstüne söylenecek fazla birşey yok.''
    Görünen o ki toplantıyı Ali Yıldırım değil, Aziz Yıldırım yapacak başkan müsade ederse ben de toplantı da bulunmak ve sorulara cevap vermek istiyorum da dedi. Sonuçta olayın esas kahramanlarından birisi, başkan yok sen gelme dese eyvallah diyecek yani. Bir de Alex'in söyledikleri sıralama olarak doğruymuş, sadece şu benden büyüksün mevzusuna yalan dedi, o zaman hakikaten istifa etmiş Aykut Kocaman, basında bu ara Fenerbahçe ile ilgili yazılan çoğu şeyin doğru olduğunu da göz önüne alırsak sürekli ikna ediliyor, istifadan döndürülüyor. Bu şekilde yürümez bu iş.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Görünen o ki toplantıyı Ali Yıldırım değil, Aziz Yıldırım yapacak başkan müsade ederse ben de toplantı da bulunmak ve sorulara cevap vermek istiyorum da dedi. Sonuçta olayın esas kahramanlarından birisi, başkan yok sen gelme dese eyvallah diyecek yani. Bir de Alex'in söyledikleri sıralama olarak doğruymuş, sadece şu benden büyüksün mevzusuna yalan dedi, o zaman hakikaten istifa etmiş Aykut Kocaman, basında bu ara Fenerbahçe ile ilgili yazılan çoğu şeyin doğru olduğunu da göz önüne alırsak sürekli ikna ediliyor, istifadan döndürülüyor. Bu şekilde yürümez bu iş.
    alex takimda oldugu surece istediklerini yapamayacagini anladigi icin istifa etmek istedi bence aykut hoca, baskan da sorunun alex oldugunu bildigi icin faturayi alexe kesti. gorunen o. tum insiyatif sende dedi, ben cekiliyorum dedi tahminen. aykut hoca da alexi kadro disi birakti. benim anladigim o. yalniz bu pek alisik olmadigimiz bir tavir, genelde boyle durumlarda hocanin ipi cekilir. kimse kaptana bunun yapilabilecegini tahmin etmemisti. cok radikal bir tavir oldu, gelecek tepkileri bildikleri halde bunu yapabildiler.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    alex takimda oldugu surece istediklerini yapamayacagini anladigi icin istifa etmek istedi bence aykut hoca, baskan da sorunun alex oldugunu bildigi icin faturayi alexe kesti. gorunen o. tum insiyatif sende dedi, ben cekiliyorum dedi tahminen. aykut hoca da alexi kadro disi birakti. benim anladigim o.
    Tabii bu da bir ihtimal, açıklamalar yapılırken Aykut Kocaman sakin ve neşeliydi. Rahatlamış gözüküyordu.

Yorumsuz.
    Last edited by uAburak89 : 03.Ekim.2012 at 17:09

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    3 Temmuz devam ediyor taraftarı bölmeye çalışıyorlar diyo. Alex'i sanki başkası kadro dışı bıraktı.
    aynen bende bunu anlamıyorum veya alexe beni kıskanıyor tweet ini başkası attırdı bu arada aziz yıldırımda bu ego olduktan sonra ordan zamanı dolmadan gitmez 15 dk beni beklettiler ayak ayak üstüne atmış falan adam sanki türk

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Tabii bu da bir ihtimal, açıklamalar yapılırken Aykut Kocaman sakin ve neşeliydi. Rahatlamış gözüküyordu.

Yorumsuz.
    Yahu arkadaş ben de çıkarım şimdi koyarım buraya anlık çekilmiş bir resim.Yapmayın lütfen böyle şeyler ortamı daha da germenin kime faydası var?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Boşverin beyler giden gider kalan kalır...ama unutmayın herkes gider biz kalırız biz taraftarız...Saygılar...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Edit: olayı yanlış anladım heralde daha dogrusu ne anlamam gerektiğini anlayamadım . Bosverin..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yorumsuz.
    İllaha biryerden kargaşa çıkartıp ortamı germe peşindesin. Nerden biliyorsun adamın içinde yaşadıklarını ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aziz Yıldırım "SAHA İÇİNDEKİ ALEX'E KEFİLİM..AMA SAHA DIŞINDAKİ ALEX'İ SALI VEYA ÇARŞAMBA ACIKLIYACAĞIM"...

"HERKEZ BİR ŞAHISTIR..AYKUTLARDA GİDER,AZİZLERDE GİDER,ALEX'LERDE GİDER"...

Maşllah 14 sene oldu Hiç bir yere gittiği yok

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yazdığımla resmin alakası yok, bana resmi gösteren de Fenerbahçeli bir arkadaş. Neyin peşinde olacağım, siz burada gerilseniz ne olur, gerilmesiniz ne olur. Neyse.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çıkarım konusunda atladığımız sınıfı düşünürsek o fotoğraftan yapılan çıkarım zihniyetimize uygun.

Nesil
    2003

Bugunku "sert" aciklamalarin Alex'in soyledikleriyle pek farki yok benim anladigim kadariyla.

Aykut Kocaman "sen cok buyudun demedim" diyor. Alex'in de zaten Aykut Kocaman bana "sen cok buyuk bir futbolcusun ama soyunma odasinda benim arkamda olmayan birisiyle devam edemem" dedi diyor.

Aziz Yildirim'in dedikleriyle, Alex'in yazdiklarinin yanlis oldugunu da soylemiyor esasinda. Alex 8 yillik emeklerinin 3 dakikalik bir gorusme ile silinmesine uzuldugunu anlatmaya calisiyor. Aziz Yildirim ise 15 dakika gec kalmasini, bacak ustune bacak atarak oturmasini, telefonuyla oynamasini anlatiyor, Alex zaten "saygisiz bir adam" diyor.

Alex saniyorum ki bu ayriligin neden bir baska takima transfer olabilecegi zamanda olmadigini anlamaya calisiyor. Ama cevap alamiyor.

Keske hic konusmasa Alex. Cunku nasil olsa Aziz Yildirim onu daha da cok hedef alarak bir suru sey soyleyecek. Alex konustukca batacak, hakli oldugu konularda bile Aziz Yildirim tarafindan laf kalabaligi ile haksizmis gibi gosterilecek. Belki de uzun uzun yazilmis, kendisi ile celisen metinler yayinlanacak Fenerbahce sitesinden.

Bir de merak ettigim, Alex'in sitesindeki metini kimin Portekizce'den cevirdigi. Bu ceviriyi acaba yillardir hemen hemen her an yaninda olan Samet yapmadi mi?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bugunku "sert" aciklamalarin Alex'in soyledikleriyle pek farki yok benim anladigim kadariyla.

Aykut Kocaman "sen cok buyudun demedim" diyor. Alex'in de zaten Aykut Kocaman bana "sen cok buyuk bir futbolcusun ama soyunma odasinda benim arkamda olmayan birisiyle devam edemem" dedi diyor.

Aziz Yildirim'in dedikleriyle, Alex'in yazdiklarinin yanlis oldugunu da soylemiyor esasinda. Alex 8 yillik emeklerinin 3 dakikalik bir gorusme ile silinmesine uzuldugunu anlatmaya calisiyor. Aziz Yildirim ise 15 dakika gec kalmasini, bacak ustune bacak atarak oturmasini, telefonuyla oynamasini anlatiyor, Alex zaten "saygisiz bir adam" diyor.

Alex saniyorum ki bu ayriligin neden bir baska takima transfer olabilecegi zamanda olmadigini anlamaya calisiyor. Ama cevap alamiyor.

Keske hic konusmasa Alex. Cunku nasil olsa Aziz Yildirim onu daha da cok hedef alarak bir suru sey soyleyecek. Alex konustukca batacak, hakli oldugu konularda bile Aziz Yildirim tarafindan laf kalabaligi ile haksizmis gibi gosterilecek. Belki de uzun uzun yazilmis, kendisi ile celisen metinler yayinlanacak Fenerbahce sitesinden.

Bir de merak ettigim, Alex'in sitesindeki metini kimin Portekizce'den cevirdigi. Bu ceviriyi acaba yillardir hemen hemen her an yaninda olan Samet yapmadi mi?
    Alex: Hoca bana "Ben teknik direktörüm ve takımın liderliği bende. Ama sen çok büyüksün ve kuvvetlisin. Seni planlarım içerisine alamam, bundan dolayı böyle bir karar aldım" dedi.

Aykut Kocaman: Alex'in kullandığı bir ifade beni rahatsız etti. Alex'e, 'sen çok büyüksün, seni idare edemiyorum' demedim.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Aykut Kocaman dememiş olsa ne olacak doğru değilmi sanki yaşananlar onu gösteriyor zaten...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yıllar sonra "Alex nasıl bir futbolcuydu?" diyenlere bu görüntüyü gösterip "Bunu yaptırabilen bir adamdı" diyeceğim.

http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ben bu tarz şeyleri görünce mutlu oluyorum açıkcası, renk farketmeksizin herkesin sevgilisi idi o

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Ben bu tarz şeyleri görünce mutlu oluyorum açıkcası, renk farketmeksizin herkesin sevgilisi idi o
    cidden bunu başarması oldukça güçken bunu yaptı.Üstelik kaptan olduğu halde

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Ben Alex'in yerinde olsam FEDA derim Beşiktaş ile sezon sonuna kadar anlaşırım. En azından çocukları bu sene okula burda gider. Taraftar kızmaz hatta mutlu olur Türkiye'de kaldığı için.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by The.Crow View Post
    Ben Alex'in yerinde olsam FEDA derim Beşiktaş ile sezon sonuna kadar anlaşırım. En azından çocukları bu sene okula burda gider. Taraftar kızmaz hatta mutlu olur Türkiye'de kaldığı için.
    Alex zaten çocuklarının okul kaydını Ocak ayına kadar yaptırmamış mıydı? Gitmeyi kafasına koymuş. Yaptıkları bu bağlamda da değerlendirilebilir.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aziz Yıldırım'ın Samet Güzel'e karşı olan tavrı çok kötüydü. Sanki sınıf öğretmeniymiş gibi davrandı. Twitter'da da gündeme girdi Doğru mu Samet olayı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sayfa 8 / 13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri