Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Mönchengladbach kazanır

19 47.50%
  • Berabere biter

8 20.00%
  • Fenerbahçe kazanır

13 32.50%
1 ile 30 arası toplam 255 sonuç

Konu: Mönchengladbach - Fenerbahçe | Avrupa Ligi C Grubu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    İşte salih recep de öyle olacak. Şimdi bu cocukları pat diye uefaya cıkaramazsın. Önce tek tük oynuycaklar kiralık gidecekler gelecekler bi daha gidecekler pafta oynayacaklar falan filan derken bir anda bakmışsın ilk 11. Yani şu Aykut Kocaman'ı yerden yere vuruyorsunuz ama adam bu genç futbolcu konularında ligin en iyi hocalarından. Ben Gs'lıyım hiç de avrupada feneri tutmamışımdır.Ülke puanı tabi ki önemli ama bu destekleyecegim anlamına gelmiyor,nötr.
    Ancaaak, bu maç Aykut Kocaman'ı tutuyorum yani. İnşallah güzel futbolla kazanır da şu rüzgar ne yönden eserse o yöne hareket eden taraftar tiplemelerine kapak olur. (Her takımda var bunlardan)
    Aykut Kocaman beğenmiyorum geldiğinden beri..teknik direktör olarak görmüyorum...Onun için..fener kazansada..kaybetsede...O adam benim gözümde teknik direktör değil...Salih uçan oynatmasa o adamı küstürür..sonra kazanamak için 1 yıl onun için uğraşır..oyuncu psikolojisi cok farklı bir şey..

Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Volkan, Gökhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali, Meireles, M.Topal, Cristian, Kuyt, Caner, Sow

Mönchengladbach'ın ilk 11'i: Stegen, Brouwers, Stranzl, Ring, Daems, Nordtveit, Xhaka, Tolga Ciğerci, Arango, Marx, De Jong
    Last edited by erdem344 : 04.Ekim.2012 at 22:17

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Volkan, Gökhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali, Meireles, M.Topal, Cristian, Kuyt, Caner, Sow

Mönchengladbach'ın ilk 11'i: Stegen, Brouwers, Stranzl, Ring, Daems, Nordtveit, Xhaka, Tolga Ciğerci, Arango, Marx, De Jong
    Hayda Stegen sakatlanmıştı ya iyileşmiş mi ? En tehlikeli isimleri Arango bence duran toplarda dikkatli olmamız lazım .

Mesaj Yetkileri