Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 60.00%
  • Berabere biter

7 20.00%
  • Beşiktaş kazanır

7 20.00%
Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 177 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş | STSL 7. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

escudeyle uğur boral çok iyi nazar değmesin inşallah. Böyle devam edip 1 er tanede golle süslerlerse kendi kalelerine tadından yenmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu iyi oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maç Beşiktaş açısından fenaya doğru gidiyor sanki.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kırmızı + gol = 3-0
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Umarım ilk değişiklik Recep Niyaz üzerine olur.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tribünler yine küfrediyor. TS maçıyla birlikte 2 etti bu.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bi futbolcuda 30 saniye takılı kalmanın mantığı ne ya

Biri de çetele tutuyo hey allahım ya

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Recep'i bekliyoruz Bekir giriyor : ) Biraz daha beklersek Selçuk girecek. Sonra genç oyuncu konusu açıldı mı Aykut Kocaman hebede hübe
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Kim hatırlattı selçuğu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kenarda pırıl pırıl Recep varken o Selçuk oyuna giriyor ya işte anlayışın yüzünden bırak görevi Aykut Kocaman ! Yazık.
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Kim hatırlattı selçuğu
    Belki hakem yine maçı bitirir ümidiyle almış olmasın Aykut Kocaman

Takımın gösterdiği dirayet ve kenetlenme milli maç arasını da düşündüğümüzde önümüzdeki dönem için mutluluk verici. Artık biraz olsun yüzümüzün gülmeye ihtiyacı var camia olarak.

Beşiktaş için de 1-2 kelam etmek gerekirse, Veli'nin yaptığı hareketin hiçbir açıklaması yok. Beşiktaş yönetiminin yerinde olsam para cezası dahi veririm. Hasan Türk müthiş potansiyeli olan bir genç, üstüne koyarsa çok güzel işler yapar ileride. Samet Aybaba'nın istediği takım için biraz daha zamana ihtiyaçları var.

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Kenarda pırıl pırıl Recep varken o Selçuk oyuna giriyor ya işte anlayışın yüzünden bırak görevi Aykut Kocaman ! Yazık.
    Egemen'in yaşadığı bir sakatlık olabilir, emin olmadan bu kadar kesin konuşmayalım. Aynı zamanda genç oyuncular konusunda biz de kendi üstümüze düşeni sorgulamalıyız. Trabzon maçındaki bir pozisyonda Recep 2-3 kişiyi çalımladı sonra gereksiz bir pas verdi, orada belki şut çekse gol olacak ve kahraman olacaktı fakat korktu ya kaçırırsam da günah keçisi olursam diye.

Gökay'ın düzenli ilk 11'de oynadığı dönem çıktığı Sivas maçında yuhalandığına kendi gözlerimle şahit oldum.

Gençler oynasın diyoruz da, bizler sahada gençleri görmeye hazırmıyız bunları da sorgulamalıyız.
    Last edited by Nedvedmania : 07.Ekim.2012 at 21:46 Reason: mesajlar birleştirildi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@Varonil

Hadi diyelim Recep'i öyle veya böyle almadın. Oyuna alınacak, 18'e alınacak hatta takımda bulundurulacak en son adamı görmek adamın tüylerini diken diken ediyor. Az önce yediği sarı kartı yemin ederim bizim amatörde yemiyorlar yahu, 10 senedir şu takımda durup 1 gram ilerleyemez mi bir adam !
    ...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Maç sonucu Fenerbahçe 3-0 Beşiktaş

13' Sow, 40'-59' Gökhan Gönül

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kadın taraftarlar beni utandırdı. Hoca ve takım ise tam tersi.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Alex'siz Fenerbahçe derbi kazanamaz. Maç 0-0 biter
    İbretlik olmuş

Güzel oyun güzel skor. Ritim yakalıyor artık takım.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006

Çok güzel, çok temiz galibiyet aldık. Tebrikler Fenerbahçe.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beşiktaş'ın Kadıköy'de bu kadar ezildiğini.dağıldını daha önce hiç görmemiştim..Yenilse bile bu kadar mahkum ve ezilmiş oynamıyordu...bir mücadele vardı...Samet aybaba aldığı sonuçlarla beni şaşırttı lig başında anlaşılan koltuğu sallanmaya başlıyor..

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Valla çok rahat bir maçtı tebrikler Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Beşiktaş'ın Kadıköy'de bu kadar ezildiğini.dağıldını daha önce hiç görmemiştim..Yenilse bile bu kadar mahkum ve ezilmiş oynamıyordu...bir mücadele vardı...Samet aybaba aldığı sonuçlarla beni şaşırttı lig başında anlaşılan koltuğu sallanmaya başlıyor..
    Samet hocadan ziyade takımı bu hale getirenler utanmalı
    Kadronu yapacağı bu daha fazlasını beklemek fantazi olur

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tebrikler Fenerbahçeye bugün yine çok iyi top oynadılar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Top oynamayıp maçın bitmesini beklersen böyle farkı da yersin. Yazıklar olsun haram olsun aldığınız paralar. Eyvallah yenilin fark yiyin ama biraz mücadele edin. Adamlar UEFA maçından gelmiş insaf. Hakem skoru belki etkilemedi ama Veli'de o kırmızıyı haketmedi. Ersan asıl kırmızıyı haketti. İki kere üst üste göz göre göre faul yapan adama vermeyip Veli'yi rahatlıkla atabildi.

Hakeden kazandı tebrik ediyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006

Yok artık baba...

Tarih (7) Ekim. (7). Hafta, (7):00 / Golleri atanlar (7) Sow, (77) Gökhan Gönül. Digitürk (777). Kanal. TEBRİKLER FENERBAHÇE!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

İyi oynadık 2. yarı zaten bıraktı her iki takımda oyunu 3. golden sonra.

Kazandık çok iyi oldu.Gol atmak istemedik resmen kırmızıdan sonra iyi oldu yorulmadık..

Tebrikler Fenerbahçe ancak ilk yarıda Beşiktaş daha iyi oynadı bunu açıkça söyleyebilirim..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006

Bu maçda bizim açımızdan anlam veremediğim olay, Selçuk yerine neden Recep veya Sotch gibi isimler alınmaz. Özellikle Recep, berabere olduğumuz Trabzon maçında oyuna girebiliyorsa, bu maçtada da girebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Son yılların en çok koştuğu maçının ardından derbiye çıktı Fenerbahçe ve bu maçtan da galibiyetle ayrılmasını bildi. Takımın toparlanması için, en azından psikolojik açıdan, bu 2 galibiyete çok büyük ihtiyacı vardı, üstelik maçta daha fark olabilecek pozisyonlar da oldu, Cristian son maçta oynadığının çeyreğini oynasa bu sefer asistleriyle gündeme gelirdi.

Şimdi bu ara iyi gelecek diyeceğim ama baktığımda Baroni milli takıma gitmeyen oyuncu, elde kalan çok az sayıda oyuncu olacak ve hoca 2 hafta boyunca pek bir şey katamayacak takıma, ancak kendini yenileyebilir, belki kafasını rahatlatabilir.

Henüz başlangıç, bu şekilde oynayarak elbette sonuna kadar gidilemez, gelişme mutlaka şart ama başlangıç bu 2 maçla güzel oldu. Daha 7 gün önce, yürüyecek hali olmayan 3 metreye pas atamayan oyuncuların bu mücadelesini görmek de düşündürücü.

Umarım artık daha çok karışıklıktansa birlik olmak için çabalayan tarafarı görürüm, bazı kötü niyetli provakatörlerin ekmeğine yağ sürmeyen.

Alex de yarın hesaplaşma değil, teşekkürlerle dolu bir konuşma yapar umarım, Alex de cuma günü ayrılmadan önce mutlaka ama mutlaka onere edilmeli yönetim tarafından, bu 2 güzel galibiyet sünger çekmeli olaylara, Fenerbahçe için, Fenerbahçe'nin başarısı için, umuyorum sadece ama tartışmaların biteceğini de hiç sanmıyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Bu maçda bizim açımızdan anlam veremediğim olay, Selçuk yerine neden Recep veya Sotch gibi isimler alınmaz. Özellikle Recep, berabere olduğumuz Trabzon maçında oyuna girebiliyorsa, bu maçtada da girebilir.
    3-0 olduğunda sanırım milyonlarca Fenerbahçeli aynı şeyi düşündü, ben de Recep girse diye diye geçirdim dakikaları, özellikle pek gününde olmayan Cristian yerine denenebilirdi.

Yine de bir süre bekleyeceğim, bazı şeyler değişiyorsa umarım bu anlayış da artık değişir ve çarkların sorunsuz döndüğü bir sistemde değişen dişlilerin içinde yer alabilirler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Yok artık baba...
    Ne var ki orda galip gelen takımı da trbrik etmicekler mi

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    3-0 olduğunda sanırım milyonlarca Fenerbahçeli aynı şeyi düşündü, ben de Recep girse diye diye geçirdim dakikaları, özellikle pek gününde olmayan Cristian yerine denenebilirdi.

Yine de bir süre bekleyeceğim, bazı şeyler değişiyorsa umarım bu anlayış da artık değişir ve çarkların sorunsuz döndüğü bir sistemde değişen dişlilerin içinde yer alabilirler.
    Recep gibi bir oyuncu sahada olduğu sürece gelişir, yanlışını görür ve ne yapması gerektiğinin farkına varır. Eğer hep kulübede kalırsa 22 yaşına geldiğinde anadolu takımlarının yıldızı ve büyüklerin canını yakan bir oyuncu olacaktır belki Yusuf Şimsek gibi bir iki sezon büyüklerde oynayıp tekrar döner. Recep Niyaz eğer bu kadar potansiyeli varsa bunu keşfedecek ve geliştirecek sezon bu sezondur. Hatta hatta Avrupa maçlarında bile sahada olması gerekir. Umarım önceden gruptan çıkacak sonucu alırızda bazı maçlarda çok rahat oynatabiliriz. Atc. Madrid'in yaptığı olayı uygulayabiliriz; ama önemli olan Fenerbahçe'nin galibiyet serisi yakalaması bu nedenle Recep'in şansıda azabilir.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Ne var ki orda galip gelen takımı da trbrik etmicekler mi
    Benim mesajım ile ne alakası var, tesadüfü yazmak istedim.

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri