Çok iyi oynamadan çok iyi bir skor aldık.
Ama takım iyi sinyaller veriyor.
Bu ligin şampiyonluğu için bana göre en net favori konumuna geldik.
Aslında Meireles geldiğinde böyle düşünüyordum ama Alex ile sorun yaşaması hocanın bunu engellemiş.
Aykut Kocaman da kenarda duruşunda büyük değişiklikler var.
Önceden asık suratı sıfır tepki ile maç izleyen adam gitmiş sürekli talimatlar veren daha agresif bir kenar görüntüsü veren bir hoca gelmiş.
Alex burdayken niye böyle değildi acaba ?
Ben ikisi arasında iki tarafında masum olmadığı ama Aykut hocanın daha suçlu olduğu ve göz göre göre ego uğruna ikisininde Fenerbahçeye kasıtlı zarar verdiğinden artık iyice emin oldum.
Bu takım içerde büyük süpriz olmazsa yine nağmalup bitirir ligi.
Galatasarayı şu takım içerde net şekilde yener deplasmanda da en az beraberlik alır.
Bana o derece umut verdi.
Bu sadece oyun anlayışı olarak değil zaten aşırı kaliteli bir takımız birlik bütünlük ve hocanın isteği artık artmış durumda.Bu çok etkili olacaktır.
Selcuk ve Bekir in girmesi ise bana göre tamamen adam kayırmadır.
Prim alıyor hocanın kendi adamları hadi Yobo sakat idi çıktı da Egemen'in çıkması hata
o çıkıyorsa sakat ise yine Selçuk'un girmesi net şekilde hatadır adam kayırmadır.
Zaten 3 0 öndesin al Recep'i forvet arkası oynasın rakip 10 kişi kalmış rahatça pas yapıyorsun bu aşamada çok rahat şekilde yine bitirirdin maçı.
Veya Sow'u tut oyunda forveti ikile.
Neyse.
Aykut hocanın yine hataları vardı.
Sow dan açık denemye devam etmesi gibi.
Bu takımın birinci forveti çok net şekilde Sow'dur.
İki golü de o Santrafor iken attık ki Kuyt da 6 senedir bir fiil Liverpool da sağ açık oynamış bir adam.
Gökhan'a ikinci golü attıran Kuyt'ın sağ açıkda ki alışkanlığıdır.Sow olsa öyle olacağından emin olamazsın ki çok top ezdi o bölgede.
Maç içinde kısa süreli değişimleri anlarım ama bir değiştiler mi 20 dakika orada kalıyor en az.
Kuyt belki az çok forveti kotarıyor ama Sow kanatta hiç yapamıyor.
Geriye yardımı hiç yok al ver konusunda verkaçlarda sıkıntıları var çizgi oyuncusu profilinde değil asla.Yanındaki arkadaşlarıyla anlaşım konusunda sıkıntılı çizgide oynayınca.
Ve Krasic girerken Sow kalmalıydı bana göre iki maçtır çıkarıyor gereksiz yere, çıktığında Sow'un yüzü mutsuz olduğunu açıkca ortaya koyuyordu.
Umarım ilerde onunla da sorun yaşamaz.
Sonuçta Kuyt dan en fazla 2 sene verim alabilirsin Sow'un ise hem klupte geleceği daha uzun hem de forvette 3-0 önde iken her türlü Kuyt'dan daha verimli bir oyuncu..
Ne olursa olsun Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman şimdilik rüzgarı arkalarına aldılar takımın olumlu sinyalleri de onlara bana göre sezon sonunu garantiletti.
Çok büyük olasılıkla bu sezon şampiyon olur bu takım.
Ondan sonraki sezon yine aynı ivme devam ederse takım sezona iyi hazırlanıp bir kriz yaşamadan yol alırsa ben dahil Aykut Kocaman'a laf atan herkes laflarını yer, lakin Alex'e yapılan itibarsızlaştırma ve bilinçli takımdan koparma operasyonunu da kimse unutmaz...