İyi güzel de ben kimseye yabancı sayısı 5'e düşünce süper oynayacağız demedim ki. Sadece olumlu bakmaya çalışıyorum ve gençlerimizin gelecek vadettiğini söylüyorum.
İyi güzel de ben kimseye yabancı sayısı 5'e düşünce süper oynayacağız demedim ki. Sadece olumlu bakmaya çalışıyorum ve gençlerimizin gelecek vadettiğini söylüyorum.
FM Gazetesi
Samet Aybaba'nın yaptığı açıklamalar rezillik. Oyuncuları kadronda düşünmüyor olabilirsin ama bu açıklamalar ayıp. Hocanın bir günü diğerini tutmuyor maalesef.
Necip iyi necip iyi. Nuri Şahin gibi. o da küçükken böyleydi dortmundta![]()
8 yıllık YD eziyetinden sonra ihtiyacımız olan yönetim şekli kesinlikle bu değildi.Egoları ve paralarıyla kulübü yönetmeye çalışan yöneticiler ve yönetimin maşası,Beşiktaş'ı yönetebilecek yetenek ve mantaliteye sahip olmayan bir teknik direktör.Bu isimler zor durumda olan Beşiktaş'ı,daha da zor duruma düşürüyor.Bu durumlara düşebileceğimizin sinyalini İbrahim Altınsay zorla istifa ettirildiğinde almıştım şahsen.Neyse ya,yapacak bir şey yok.Birazda şimdiki yöneticilerimiz oynasınlar koca kulüple oyuncak gibi.Alsınlar heveslerini.Biz de üzülmeye devam ederiz.Alıştık zaten.
So what?
Saike
Maç sonrasında olanları görmemiştim. İstifaya çağırılmış yönetim.
FM Gazetesi
Hayatım Futbol @HayatimFutbol
SON DAKİKA | Beşiktaş yönetimi, Samet Aybaba tarafından affedilen Ricardo Quaresma'yı Antalya kampına götürme kararı aldı.
Çok şaşırdım bu karara.Beklemiyordum geri dönüş. Gelişmeleri bilmek lazım tabii, henüz net yorum yapmak doğru olmaz.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
3 maç mağlup olunması lazımdı sanırım bunun için.Paçalarımızdan amatörlük akıyor resmen ülke futbolu olarak.
Sevindim q7 gibi bi futbolcudan mahrum olmak bjk için büyük kayıp artok bjk maçlarını heyecanlanacak bişiler olacak
Tükürdüğünü yalama devrine hoş geldinizYa hiç oynatmayacaksınız ya da artık oynamayacak demiyeceksiniz. Koskoca kulübün geldiği hallere, emanet edildiği kişilere bak.
FM Gazetesi
Amatörlük akıyor bu bir doğru ya taraftar zihniyetine ne demeli ? Quaresma'nın geri dönmesi için takımın yenilmesine sevinen taraftarlar, kendini Beşiktaş taraftarı sanan zatlar bir kez daha sevinmiş olduBu şartlarda yönetimin Quaresma'yı takıma dahil etmekten başka bir çaresi yoktu. Öyle veya böyle sezon sonuna kadar maaşını ödemekle yükümlüler. Yönetim Quaresma konusunda başından beri yanlış bir tutum sergiledi. Şahsen istemiyordum takıma geri dönmesini ama oynadığımız oyun sisteminde Quaresma'ya ihtiyaç olduğu son üç maçta görüldü. Yansıtıldığı gibi takım içindeki oyuncularla sorunları ciddi değilse takıma ayrı bir hava katar. Sonuçta sezon sonuna kadar bu adamı iyisiyle kötüsüyle çekeceğiz.
Evet yönetim tükürdüğünü yaladı ama bu biraz zorunluluktan oldu. Quaresma değilde çok yakın zamanda denetleme raporu açıklanmazsa bu yönetimin hiç değeri kalmaz.
Öncelikle kimse kimsenin Beşiktaşlılığını sorgulayamaz. Bu, hiç kimsenin haddine değil.
Q7'nin takıma dönmesini en çok isteyenlerden biri benim, o yüzden cevap verme gereği duyuyorum.
Quaresma'nın takıma dönmesini isteme sebebim, takımın sadece Fernandes'in ayağına bakıyor olması ve üretkenlik yaratamaması. Ayrıca, ortada yönetim yanlışlığı var. Yedek bile kalmayan bir adama 3.750 milyon euro ödenmesi saçmalıktan başka bir şey değil.
Başarısız sonuçlara, sırf Q7 takıma dönecek diye sevinecek kadar da alçalacak taraftarlardan değilim çok şükür. Quaresmasporlu değil, Beşiktaşlıyız.
İnşallah; kötü giden takımda, Q7 de kötü oynadığı maçlardan sonra tek başına suçlu ilan edilmez.
Hayır cevabım sana değildi.
Quaresma'nın takıma dönmesini isteyen taraftarlara sözüm yok. Saygı duyarım. Ben dönmesini şimdiye kadar hiç istemedim son iki hafta hariç ama yönetim maalesef geri dönüş yaptı. Biraz şartlar bunu gerektirdi. Benim yorumum oyuncunun dönüşü için takımın yenilmesini içine sindirenlere. Ha sende böyle düşünüyorsan yorumum sanadır da o zaman.
Yazdığım gibi inşallah dönüşü takıma bir hava katar. İyi kötü bu adamın sezon sonuna kadar sözleşmesi var.
Son olarak takım 3,4 maç daha kötü giderse ihale Quaresma'ya kalmaz Samet Aybaba varken. Hazır iyice eleştirilmeye başlanmışken.
Yönetim zaten, tamamı ile boşboğaz ve işbilmez adamlardan oluşmuş. Bu kadar numunelik adamı bir araya getiren Fikret Orman'ı başarısından ötürü kutlarım! Konuşmadıkları bir tek düğün kameraları kalan yöneticilerle, bu yaşananlar çok normal. Şu anlaşmayı, kararı keşke en başından alsalardı da bu kadar süründürmeselerdi.
Ben üstte diyeceğimi dedim dostum. Q7 takıma dönecek diye, alınan yenilgilere sevinecek kadar alçalmadım. Kesinlikle ve kesinlikle onlardan değilim, emin olabilirsin. Kendimi tekrarlatma bana bu konuda lütfen.
Aslında üstteki mesajlara bir göz atsaydın anlardın yorumumun sana karşı olmadığını ya neyseQuaresma'yı isteyen taraftarlara karşı öyle bir yorumum olmaz kesinlikle. Herkesin görüşüne saygım vardır.
" Fenerbahçe'den 3 yedikten sonramı aklınız başınıza geldi ? " diye sormazlar mı adama. Buna af değil tükürdüğünü yalamak denir.
Canım FEDA olsun sana !
Ben, yorumun bana karşı demedim zaten. Q7'yi en çok isteyenlerden biri de ben olduğum için konuşma gereği duydum kendimce. Ben onlardan değilim; ama Q7'nin takıma dönmesi için mağlubiyet almamızı isteyenlere söylediğin şeyler için haklısın, bu konuda sonuna kadar katılıyorum sana.
Querasma kesinlikle lazımdı takıma.Fizik olarak iyi bir halde ise şimdiden daha iyi olacağı kesin Beşiktaş'ın.
Ama sorunlar bitecek mi Querasma kendini işe adayacak mı hoca ile arası iyi olacak mı oralar muamma
Şimdi Q7 3.750'ye mi oynayacak, yoksa 3.000'e mi ben orasını anlamadım.
Hatanın neresinden dönersen kardır ama bu yönetim hata yaptığını anladığı için değil,tepkileri azaltmak için bu hamleyi yaptı kesinlikle.Bu aşamadan sonra Quaresma gelse ne olacak sanki? Benim bu amatörler ordusuna zerre güvenim kalmadı doğrusu.
So what?
Saike
Ben hala Quaresma'nın nesinin affedildiğini merak ediyorum.
Edit:Biraz anlam Quaresma aleyhine konuşmuşum gibi oldu ama anlatmak istediğim bu adam niçin kadro dışı kaldı,şimdi de affedildi?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Herşey bi kenara, harbiden özledik Q7'yi. Trabzonspor maçında bir patlama bekliyorum kendisinden.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Sivasspor maçı öncesinde dedim Aybaba için amatör diye. Yönetim amatör, hoca amatör, oyuncuLarın çoğu amatör. BöyLe bir ortamda başarı nasıL bekLeniyor anLamak mümkün değiL. Umarım Quaresma sazı eLine aLır, hem takıma, hem oyuna profesyoneLLik katarda biraz oLsun rahatLarız.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
McGregor
Escude
Sivok
Toraman
Hilbert
Olcay
Fernandes
Necip
Veli
Quaresma
Almeida
Boş kadro değil aslında.
Acaba dün Beşiktaş maçı kaybetmese de affedilecek miydi Quaresma ?