1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Öncelikle kimse kimsenin Beşiktaşlılığını sorgulayamaz. Bu, hiç kimsenin haddine değil.

Q7'nin takıma dönmesini en çok isteyenlerden biri benim, o yüzden cevap verme gereği duyuyorum.

Quaresma'nın takıma dönmesini isteme sebebim, takımın sadece Fernandes'in ayağına bakıyor olması ve üretkenlik yaratamaması. Başarısız sonuçlara, sırf Q7 takıma dönecek diye sevinecek kadar da alçalacak taraftarlardan değilim çok şükür. Quaresmasporlu değil, Beşiktaşlıyız.

İnşallah; kötü giden takımda, Q7 de kötü oynadığı maçlardan sonra tek başına suçlu ilan edilmez.
    Hayır cevabım sana değildi.

Quaresma'nın takıma dönmesini isteyen taraftarlara sözüm yok. Saygı duyarım. Ben dönmesini şimdiye kadar hiç istemedim son iki hafta hariç ama yönetim maalesef geri dönüş yaptı. Biraz şartlar bunu gerektirdi. Benim yorumum oyuncunun dönüşü için takımın yenilmesini içine sindirenlere. Ha sende böyle düşünüyorsan yorumum sanadır da o zaman.

Yazdığım gibi inşallah dönüşü takıma bir hava katar. İyi kötü bu adamın sezon sonuna kadar sözleşmesi var.

Son olarak takım 3,4 maç daha kötü giderse ihale Quaresma'ya kalmaz Samet Aybaba varken. Hazır iyice eleştirilmeye başlanmışken.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Hayır cevabım sana değildi.

Quaresma'nın takıma dönmesini isteyen taraftarlara sözüm yok. Saygı duyarım. Ben dönmesini şimdiye kadar hiç istemedim son iki hafta hariç ama yönetim maalesef geri dönüş yaptı. Biraz şartlar bunu gerektirdi. Benim yorumum oyuncunun dönüşü için takımın yenilmesini içine sindirenlere. Ha sende böyle düşünüyorsan yorumum sana da gelsin.

Yazdığım gibi inşallah dönüşü takıma bir hava katar. İyi kötü bu adamın sezon sonuna kadar sözleşmesi var.

Son olarak takım 3,4 maç kötü giderse ihale Q7'ye kalmaz Samet Aybaba varken.
    Yönetim zaten, tamamı ile boşboğaz ve işbilmez adamlardan oluşmuş. Bu kadar numunelik adamı bir araya getiren Fikret Orman'ı başarısından ötürü kutlarım! Konuşmadıkları bir tek düğün kameraları kalan yöneticilerle, bu yaşananlar çok normal. Şu anlaşmayı, kararı keşke en başından alsalardı da bu kadar süründürmeselerdi.

Ben üstte diyeceğimi dedim dostum. Q7 takıma dönecek diye, alınan yenilgilere sevinecek kadar alçalmadım. Kesinlikle ve kesinlikle onlardan değilim, emin olabilirsin. Kendimi tekrarlatma bana bu konuda lütfen.

Mesaj Yetkileri