1 ile 30 arası toplam 167 sonuç

Konu: FM 13 Beta Türkçe Resimler

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Turksportal'da yönetici olan ve çeviri işiyle uğraşanlar hataları bulup yazmamızı istemişlerdi.Tamamen iyi niyetle sadece resimlere bakarak yazıyorum:
    • Falcao'nun profilinde anahtar oyuncu,allah aşkına kimden duydunuz anahtar oyuncu lafını,kilit oyuncu olarak çevrilmeli bence.

• Falcao'nun profilinde her hafta 190 B aldığı yazıyor,her hafta değil de haftalık olarak çevrilse daha iyi olmamz mı?

• Falcao'nun profilinde transfer bilgisi kısmında uygunluk:ayarlanmamış,istenen ücret ayarlanmamış yazıyor.Bunun yerine belirlenmemiş kelimesi daha iyi olur,ayarlanmamış sanki bir şey oyunda eksik kalmış hata gibi algılanıyo.

• Falcao'nun orjinal adı Felipe mi????Eğer evetse hata değil,hayırsa hatanın nerde olduğunu söylerim.
    Sağ üst taraftaki eylem lafı biraz acayip kaçıyor,orjinali neydi de böyle çevrildi?

• İsimli adlı hastalığı devam ediyor...
    Tamamen katılıyorum. Umarım betadan önce bunlar tekrar düzenlenir.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Quote Originally Posted by Nordanvedr View Post
    Tamamen katılıyorum. Umarım betadan önce bunlar tekrar düzenlenir.
    Umarım...Bunlar resimlerde gördüğüm birkaçıydı daha fazla yazmak istemedim .Hee o ingilizce kısımları söylemedim,düzeltilir herhalde.Sonuçta %100 Türkçe çıkacak.

edit:şimdi oyungezerin sitesine baktım aman tanrım dedim,google translate bayaa aktif kullanılmış.
    Last edited by manager725 : 12.Ekim.2012 at 20:44

Mesaj Yetkileri