1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bence yönetim gayet iyi yönde gidiyor, Aybaba hamlesi dışında. Yönetimin bu parayı ayırması ise bence çok olumlu ve rahatlatıcı bir şey.
    Bence Samet Aybaba genç oyuncular bakımından yarar sağladı. Evet taktiksel bilgisi, yönetimi zayıf bir hoca ama ayrılsa da, gönderilse de takıma bir şeyler katarak gidecek. Kendinin seçtiği genç oyunculardan Hasan Türk, Kadir Arı, Erkan Kaş ve Mertcan Aktaş ilerde takıma faydalı oyuncular olacak inanıyorum ki. Samet Aybaba yerine başka bir hoca belkide bu oyuncuları takıma bile dahil etmezdi. Hiç bi faydası olmadı dersek hata etmiş oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Bence Samet Aybaba genç oyuncular bakımından yarar sağladı. Evet taktiksel bilgisi, yönetimi zayıf bir hoca ama ayrılsa da, gönderilse de takıma bir şeyler katarak gidecek. Kendinin seçtiği genç oyunculardan Hasan Türk, Kadir Arı, Erkan Kaş ve Mertcan Aktaş ilerde takıma faydalı oyuncular olacak inanıyorum ki. Samet Aybaba yerine başka bir hoca belkide bu oyuncuları takıma bile dahil etmezdi. Hiç bir faydası olmadı dersek hata etmiş oluruz.
    Bütün bu olumlu şeyleri kabul ederken bir de Burak - Tanju gibi oyunculara takındığı ön yargıyı da unutmamak lazım
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri