1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Nasıl kötü durumdayız ? Rangers gibi 4. lige mi düşürüldük? Bu davanın nasıl sonuçlanacağı belliymiş zaten. Yönetim bunu görmüş ve parasını önceden ayırmış. Bence doğrusunu yapmışlar.
    Rangers'in dusme sebebi o ulkede ki adaletin isleyisi yoksa bizim coktan dusmemiz gerekirdi.
    Quote Originally Posted by barahir View Post
    8,5 milyonluk bütçenin ayrılmasının nesi yanlış ben anlamadım? Ödenmeyecek mi o para? Bu cezanın sebebi de Demirören.. Ben bu yönetimin yanlış bir icraatını göremedim henüz.. Adam Beşiktaşı kurtarıyo yaptığınız işe bakın..
    Quaresma , Burak Kaplan , Tanju Kayhan , Berat Cetinkaya isimli kontratli oyuncularimiza yaptiklarini dusun sonra yanlis icraati yapmislarmi yapmamislarmi onu dusun.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Quaresma , Burak Kaplan , Tanju Kayhan , Berat Cetinkaya isimli kontratli oyuncularimiza yaptiklarini dusun sonra yanlis icraati yapmislarmi yapmamislarmi onu dusun.
    Quaresma konusunda kimisine göre taraftar yönetimi bu konuda haklı bulurken, kimisi de bu konuda yönetimi eleştiriyor. Kimisinin de takım umurunda değil varsa yoksa Quaresma.

Tanju Kayhan ve Burak Kaplan tamamen hocanın kararı ile kadro dışı bırakılmış isimler. Hocanın bu iki oyuncu hakkındaki yorumlarından sonra taraftarın tepkisi ortada.

Berat Çetinkaya'ya ne yapılmış ? Orasını anlamadım. Genç yaştaki bir oyuncu transfer edildi ve sezon başı hazırlık kampını takımıyla birlikte geçirdikten sonra başka bir takıma kiralandı. Oyuncu o sezon transfer edildi diye illa takımda mı tutulmalı ? Real Madrid, Chelsea başka takımlar genç oyuncuları aynı sezonda alıp başka takımlara kiralık olarak gönderirken ooo adamlar işi biliyor ama Beşiktaş yapınca yönetim eleştiriliyor peki.

Süleyman Seba'dan sonra Serdar Bilgili'de doğru işler yaptı. Onun zamanında ligde kafaya oynayan, Avrupa kupalarında başarılı olmaya çalışan bir takımdık ve geride az bir miktarda borç bırakmıştı Demirören'e.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Quaresma konusunda kimisine göre taraftar yönetimi bu konuda haklı bulurken, kimisi de bu konuda yönetimi eleştiriyor. Kimisinin de takım umurunda değil varsa yoksa Quaresma.

Tanju Kayhan ve Burak Kaplan tamamen hocanın kararı ile kadro dışı bırakılmış isimler. Hocanın bu iki oyuncu hakkındaki yorumlarından sonra taraftarın tepkisi ortada.

Berat Çetinkaya'ya ne yapılmış ? Orasını anlamadım. Genç yaştaki bir oyuncu transfer edildi ve sezon başı hazırlık kampını takımıyla birlikte geçirdikten sonra başka bir takıma kiralandı. Oyuncu o sezon transfer edildi diye illa takımda mı tutulmalı ? Real Madrid, Chelsea başka takımlar genç oyuncuları aynı sezonda alıp başka takımlara kiralık olarak gönderirken ooo adamlar işi biliyor ama Beşiktaş yapınca yönetim eleştiriliyor peki.

Süleyman Seba'dan sonra Serdar Bilgili'de doğru işler yaptı. Onun zamanında ligde kafaya oynayan, Avrupa kupalarında başarılı olmaya çalışan bir takımdık ve geride az bir miktarda borç bırakmıştı Demirören'e.
    Quaresma konusunda kesinlikle yonetim haksiz adam diyorki ben bu parayi odeyemiyorum tamamda Quaresma seni mi dusenecek ? Sonra diyorki o Feda yapmazsa bizde ona zarar veririz.Resmen tehdit baska bir anlami yok.
    Berat Cetinkaya kadroda dusunulmedigi icin kiralandi.Tanju bize gelmeden once 2 sezonda 41 mac oynamis bir adam bize geldigi 2sezonda 10 mac oynamis.Bu konudada kesinlikle yonetimin bir isi vardir diye dusunuyorum sol bekte Ugur Boral gibi bir ofans oyuncusuyla kim oynamak ister o mevkinin adami varken elinde?

Mesaj Yetkileri