Originally Posted by Nordanvedr Topa hamle yerine, Top Kapma | Daha uygun diye düşünüyorum. Köşe Atışları yerine, Köşe Vuruşları | El ile atış yapılır, ayakla vuruş yapılır. Ortalar yerine, Orta Açma | Ortalar çok sade durmuş, Orta Açma anlamı güçlendirir diye düşünüyorum. Profillerin son şekli bu.
"Kalecilik derecesi"nin "kalecilik becerisi" olmasının daha uygun olacağı fikrindeyim ben de. Bir de, "karar alma" yerine "karar verme" kullanılırsa Türkçeye daha uygun olur.
Originally Posted by Aydin Profillerin son şekli bu. Yani Köşe atışları olarak kalacak mı?
İkinci olan, ilk kaybedendir. Ayrton Senna da Silva
Originally Posted by Nordanvedr Yani Köşe atışları olarak kalacak mı? Hayır. Köşe vuruşları da yapabilirim Ama "Korner Kullanma" yı da düşünüyorum.
Originally Posted by Aydin Hayır. Köşe vuruşları da yapabilirim Ama "Korner Kullanma" yı da düşünüyorum. Köşe vuruşu daha güzel gibi
Originally Posted by Juan Moraes Olabilir. Originally Posted by Aydin Hayır. Köşe vuruşları da yapabilirim Ama "Korner Kullanma" yı da düşünüyorum. Corner Kick, köşe vuruşu demek olduğu için Köşe Vuruşu olsa daha iyi bence.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye Cengiz Haskan Fenerbahçe Araştırmacısı
Originally Posted by Aydin Profillerin son şekli bu. Kafa yerine kafa vuruşu, kafaya çıkma, hava topu v.b. olsa bence daha iyi olurdu
Forum Rules