Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Bursaspor kazanır

8 40.00%
  • Berabere biter

5 25.00%
  • Fenerbahçe kazanır

7 35.00%
Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 124 sonuç

Konu: Bursaspor - Fenerbahçe | STSL 8. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Selçuk niye stoper olsun yahu
    bekir sağ bek, yabo dayı sakat, gökhan gönül sakat, mehmet topuz sakat, orhan şam sakat, serdar'ın oynamama ihtimali var. geriye selçuk ve mehmet topal kalıyor egemen'in yanında.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    bekir sağ bek, yabo dayı sakat, gökhan gönül sakat, mehmet topuz sakat, orhan şam sakat, serdar'ın oynamama ihtimali var. geriye selçuk ve mehmet topal kalıyor egemen'in yanında.
    Serdar oynayacak diyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Serdar hazır değil ama Topal'da yok kadroda.Sağ bek için tek alternatif Bekir.O zamanda stoperde Kesimal kalıyor bir tek.Selçuk da oynayabilir stoperde ama bu seferde orta sahada Salih veya Sezer oynar mı?Bence Salih ve Sezer'i oynatmaz Aykut hoca Serdar oynayacaktır.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

insallah selcuk stoper oynar da salih i izleriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu kadar sakat oyuncuya rağmen muhtemel kadro yine de oldukça iyi. Bu maçtan beraberlik bekliyorum, kazanan taraf olursa Fenerbahçe olur ve alacağı 3 puandan çok daha fazlası olur.

Bursa pis deplasman ya şampiyon olmadan önce de öyleydi hep öyle. Herkes puan kaybedebilir orada.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Caner sow krasic

Cristian Salih (Sezer)

----Selçuk

Hasan egemen Bekir kuyt

Nasıl ama
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Caner sow krasic

Cristian Salih (Sezer)

----Selçuk

Hasan egemen Bekir kuyt

Nasıl ama
    Kuyt sağbek benim de aklıma gelmişti de kalecisiz oynayacağımız aklıma gelmemişti (işin şakası tabi)

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

----------- Sow - Kuyt -------------

Caner - Sezer - Selçuk - Krasic

H. Ali - Egemen - Serdar - Bekir

--------------- Volkan ----------------
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

kuyt'tan sağ bek olur cidden

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

SON DAKİKA:
    Bursa İl Güvenlik Kurulu, yarın oynanacak BURSASPOR'umuz - Fenerbahçe karşılaşmasına ATKISIZ girmeye çalışan BURSASPOR taraftarlarının kesinlikle stadyuma alınmayacağını, BAĞIRMAYAN TARAFTARların gerekirse zor kullanılarak stadyum dışına çıkarılacağını bildirdi...
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

-------volkan------------
    bekir--serdar--egemen--h.ali
    krasiç--cristian--selçuk--caner
    ------------kuyt-------------------
    -------------sow------------------
    olur kadro

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Selçuk stoper olursa kafadan kaybederiz : )
    Aykut Kocaman'ın ilk sezonunda ünlü Kayseri deplasmanımız var. Sahada 2 stoper var lakin yedekte ise stoper yok. Yobo sakatlanana kadar Fenerbahçe oyunda üstün ama işte acımasız futbol hatayı affetmiyor. Maç kadrosuna yedek stoper almayan Aykut Kocaman sakatlanan Yobo'nun yerine Selçuk'u oyuna alır ve maçın tüm üstünlüğü Kayserispor'a geçer. Ardından Kayserispor antrenmanda atamayacağı rahatlıkta 2 gol atar ve maçı kazanır.

Bekir-Serdar-Egemen-Hasan Ali
    Dörtlüsü gün itibariyle beklenen dörtlü, peki yedek stoper ? Yok.
    Fenerbahçe'de A2 takımı diye bir şey var.
    Orada oynayan stoperler var. Önlem olsun diye 1 tanesini almak çok mu zor ?
    Sonra Aykut Kocaman niye eleştirilir...
    Çünkü hatalarından ders çıkarma gibi bir alışkanlığı yok. Yok ki aynı hatalar sürekli önüne geliyor ve kaybettiriyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Selçuk stoper olursa kafadan kaybederiz : )
    Aykut Kocaman'ın ilk sezonunda ünlü Kayseri deplasmanımız var. Sahada 2 stoper var lakin yedekte ise stoper yok. Yobo sakatlanana kadar Fenerbahçe oyunda üstün ama işte acımasız futbol hatayı affetmiyor. Maç kadrosuna yedek stoper almayan Aykut Kocaman sakatlanan Yobo'nun yerine Selçuk'u oyuna alır ve maçın tüm üstünlüğü Kayserispor'a geçer. Ardından Kayserispor antrenmanda atamayacağı rahatlıkta 2 gol atar ve maçı kazanır.

Bekir-Serdar-Egemen-Hasan Ali
    Dörtlüsü gün itibariyle beklenen dörtlü, peki yedek stoper ? Yok.
    Fenerbahçe'de A2 takımı diye bir şey var.
    Orada oynayan stoperler var. Önlem olsun diye 1 tanesini almak çok mu zor ?
    Sonra Aykut Kocaman niye eleştirilir...
    Çünkü hatalarından ders çıkarma gibi bir alışkanlığı yok. Yok ki aynı hatalar sürekli önüne geliyor ve kaybettiriyor.
    A2 takımının bu sezon yaptığı tüm maçlarda oynayan 2 genç stoper var; Furkan Taştemir ve Koray Gülsüm. Furkan'ın geçen akşam ayağı kırıldı. En azından Koray Gülsüm'ü kafileye dahil etselerdi keşke. Koray da sanırım pek potansiyelli değil. İzlediğim kadarıyla düz bir oyuncu, yeterli değil bana göre. Henüz genç milli takımlardan herhangi birine de çağrılmamış.

Ayrıca takımda stoper eksik ama sağ bekin de yedeği yok. Stoperlerden birisine birşey olsa, Bekir oraya çekilir. Bekir'in yerine kim oynatılır merak konusu. O bölgede de A2 takımında Erman Taşkın diye bir oyuncumuz var. O da yeterli değil ama izlediğim kadarıyla.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ne kolay eleştiriliyor asıl Aykut Kocaman. fenerbahçe kadrosunda 4 stoper var ve bu yeterli. Demekki alt yapımızda buralarda oynayacak seviyede stoper yok. Bizden daha çok izlemiştir herhalde oraları. Demekki hoca bir sakatlık olursa Bekir'i oraya çekecek,sağa yama yapacak vs vs. bir şeyler yapacak yani. Mehmet Topal'ın stoper oynama özelliği sayesinde 5 tane gerektiğinde stoper oynayabilecek oyuncumuz varken değerlendiremiyoruz sakatlıktan dolayı. Bunu da hocaya bulmak saçma.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Tyrion View Post
    SON DAKİKA:
    Bursa İl Güvenlik Kurulu, yarın oynanacak BURSASPOR'umuz - Fenerbahçe karşılaşmasına ATKISIZ girmeye çalışan BURSASPOR taraftarlarının kesinlikle stadyuma alınmayacağını, BAĞIRMAYAN TARAFTARların gerekirse zor kullanılarak stadyum dışına çıkarılacağını bildirdi...
    Hahahah bu nedir ya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bekiri nasıl sag bek olarak kabul ediyorsunuz anlamıyorum. Adamın bek olarak yapabileceği hiçbir şey yok. Ciddi ciddi kuyt i düşündürdüm ben ama hoca denemez. Hem krasic e de yer acmış olurdu
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gökhan yok, yedeği Orhan yok, oynasa sırıtmayacak Mehmet Topuz da yok.

Savunma sıkıntılı ve Meireles'in olmaması kötü, son dönemde hep zor deplasman, Fenerbahçe puan kaybeder denilen Bursa maçlarından rahat ayrıldık, şimdi de öyle bir ortam var ve ben yine beklenilenin aksine rahat maç olacağını düşünüyorum.

Yapılacak bireysel hatalar ise galibiyeti engelleyebilir, olası hatalar demiyorum çünkü bireysel hatanın oldukça fazla olacağını biliyorum ve mutlaka bunu değerlendirecektir Bursa.

Tuncay'ı da çok merak ediyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Umarım fenerbahce ..beşiktaş macında olduğu gibi..yardımlaşma..Olurda...Orta saha'dan pas yaparak cıkarız..Yoksa..Pas yapamasak..Bir mağlubiyet...daha geliyor demektir..Çünkü ..Bursaspor..Twente'ye oynadığı futbolu oynarsa..İşimiz cok zor olur...Umarım beşiktaş..Maçındaki gibi..Pas yaparak gideriz...Gene orta saha'da kalırsak..Yine mağlup oluruz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şansın fazlasıyla yanımızda olması gereken bir maç.. Bu maçı kazanırsak bundan sonra çok zor puan kaybederiz..

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe SK ‏@Fenerbahce

FENERBAHCEMIZIN Bursaspor karsindaki ilk 11i: Volkan, Serdar Kesimal, Bekir, Egemen, Hasan Ali, Selcuk, Cristian, Caner, Krasic, Sow, Kuyt

Resmi Twitter hesabından paylaşılan kadro.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

BURSASPOR: Carson, Basser, Ömer, İbrahim, Hakan, Murat, Belluschi, N’Diaye, Vederson, Batalla, Pinto

Bursaspor kadrosu da Lig Tv'nin sitesinden bu şekilde yayınlandı.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bursaspor defansı evlere şenlik. İbrahim Öztürk'den gol bekliyorum.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kadro beklenen kadro da önemli olan sahaya nasıl yayılacağımız.

Volkan
    Bekir-Serdar-Egemen-Hasan
    Krasic-Cristian-Selçuk-Caner
    Kuyt-Sow

diye düz şekilde bir dizilim geçiyor ama sahaya böyle yayılacağımızı zannetmiyorum, 3 gün önce yapmış olduğum dizilimi maç içinde uygulayabiliriz. Atak halindeyken Krasiç sağ forvet, Kuyt ileride tek, Sow sol forvet gibi oynar top rakipteyken Krasiç ve Sow açık olur, Caner'de orta alana daha yakın oynar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bursaspor'un savunma dörtlüsü bu maç için iyi değil. Aykut Kocaman eldeki oyunculardan en iyi ilk 11'i çıkartmış. İlk 11'lere bakılınca bol gollü bir karşılaşma olur diye tahmin ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sağda Bekir değil, Serdar olabilir, beklenen 11, liderlik için farklı galibiyet gerekiyor, zor maçı farklı geçeriz umarım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

En az beş farklı skor bekliyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Gollllllllllllllllllllll GOooooooooooooolllllllllllllllll golll goll golllllll BURSASPOR 1
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    En az beş farklı skor bekliyorum
    7 ye tamamlayalım biz onu ve fenerbahçe nasıl oynuyor bilemem ama bu kadar eksikle bursaya deplasmanda 5 atmak kolay değil

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Serdar astı resmen.

Steam ID: fotosuki

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri