Serdar hazır değil ama Topal'da yok kadroda.Sağ bek için tek alternatif Bekir.O zamanda stoperde Kesimal kalıyor bir tek.Selçuk da oynayabilir stoperde ama bu seferde orta sahada Salih veya Sezer oynar mı?Bence Salih ve Sezer'i oynatmaz Aykut hoca Serdar oynayacaktır.
insallah selcuk stoper oynar da salih i izleriz.
Bu kadar sakat oyuncuya rağmen muhtemel kadro yine de oldukça iyi. Bu maçtan beraberlik bekliyorum, kazanan taraf olursa Fenerbahçe olur ve alacağı 3 puandan çok daha fazlası olur.
Bursa pis deplasman ya şampiyon olmadan önce de öyleydi hep öyle. Herkes puan kaybedebilir orada.
Caner sow krasic
Cristian Salih (Sezer)
----Selçuk
Hasan egemen Bekir kuyt
Nasıl ama![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
----------- Sow - Kuyt -------------
Caner - Sezer - Selçuk - Krasic
H. Ali - Egemen - Serdar - Bekir
--------------- Volkan ----------------
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
kuyt'tan sağ bek olur cidden![]()
SON DAKİKA:
Bursa İl Güvenlik Kurulu, yarın oynanacak BURSASPOR'umuz - Fenerbahçe karşılaşmasına ATKISIZ girmeye çalışan BURSASPOR taraftarlarının kesinlikle stadyuma alınmayacağını, BAĞIRMAYAN TARAFTARların gerekirse zor kullanılarak stadyum dışına çıkarılacağını bildirdi...
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
-------volkan------------
bekir--serdar--egemen--h.ali
krasiç--cristian--selçuk--caner
------------kuyt-------------------
-------------sow------------------
olur kadro
Selçuk stoper olursa kafadan kaybederiz : )
Aykut Kocaman'ın ilk sezonunda ünlü Kayseri deplasmanımız var. Sahada 2 stoper var lakin yedekte ise stoper yok. Yobo sakatlanana kadar Fenerbahçe oyunda üstün ama işte acımasız futbol hatayı affetmiyor. Maç kadrosuna yedek stoper almayan Aykut Kocaman sakatlanan Yobo'nun yerine Selçuk'u oyuna alır ve maçın tüm üstünlüğü Kayserispor'a geçer. Ardından Kayserispor antrenmanda atamayacağı rahatlıkta 2 gol atar ve maçı kazanır.
Bekir-Serdar-Egemen-Hasan Ali
Dörtlüsü gün itibariyle beklenen dörtlü, peki yedek stoper ? Yok.
Fenerbahçe'de A2 takımı diye bir şey var.
Orada oynayan stoperler var. Önlem olsun diye 1 tanesini almak çok mu zor ?
Sonra Aykut Kocaman niye eleştirilir...
Çünkü hatalarından ders çıkarma gibi bir alışkanlığı yok. Yok ki aynı hatalar sürekli önüne geliyor ve kaybettiriyor.
...
A2 takımının bu sezon yaptığı tüm maçlarda oynayan 2 genç stoper var; Furkan Taştemir ve Koray Gülsüm. Furkan'ın geçen akşam ayağı kırıldı. En azından Koray Gülsüm'ü kafileye dahil etselerdi keşke. Koray da sanırım pek potansiyelli değil. İzlediğim kadarıyla düz bir oyuncu, yeterli değil bana göre. Henüz genç milli takımlardan herhangi birine de çağrılmamış.
Ayrıca takımda stoper eksik ama sağ bekin de yedeği yok. Stoperlerden birisine birşey olsa, Bekir oraya çekilir. Bekir'in yerine kim oynatılır merak konusu. O bölgede de A2 takımında Erman Taşkın diye bir oyuncumuz var. O da yeterli değil ama izlediğim kadarıyla.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Ne kolay eleştiriliyor asıl Aykut Kocaman. fenerbahçe kadrosunda 4 stoper var ve bu yeterli. Demekki alt yapımızda buralarda oynayacak seviyede stoper yok. Bizden daha çok izlemiştir herhalde oraları. Demekki hoca bir sakatlık olursa Bekir'i oraya çekecek,sağa yama yapacak vs vs. bir şeyler yapacak yani. Mehmet Topal'ın stoper oynama özelliği sayesinde 5 tane gerektiğinde stoper oynayabilecek oyuncumuz varken değerlendiremiyoruz sakatlıktan dolayı. Bunu da hocaya bulmak saçma.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bekiri nasıl sag bek olarak kabul ediyorsunuz anlamıyorum. Adamın bek olarak yapabileceği hiçbir şey yok. Ciddi ciddi kuyt i düşündürdüm ben ama hoca denemez. Hem krasic e de yer acmış olurdu![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Gökhan yok, yedeği Orhan yok, oynasa sırıtmayacak Mehmet Topuz da yok.
Savunma sıkıntılı ve Meireles'in olmaması kötü, son dönemde hep zor deplasman, Fenerbahçe puan kaybeder denilen Bursa maçlarından rahat ayrıldık, şimdi de öyle bir ortam var ve ben yine beklenilenin aksine rahat maç olacağını düşünüyorum.
Yapılacak bireysel hatalar ise galibiyeti engelleyebilir, olası hatalar demiyorum çünkü bireysel hatanın oldukça fazla olacağını biliyorum ve mutlaka bunu değerlendirecektir Bursa.
Tuncay'ı da çok merak ediyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Umarım fenerbahce ..beşiktaş macında olduğu gibi..yardımlaşma..Olurda...Orta saha'dan pas yaparak cıkarız..Yoksa..Pas yapamasak..Bir mağlubiyet...daha geliyor demektir..Çünkü ..Bursaspor..Twente'ye oynadığı futbolu oynarsa..İşimiz cok zor olur...Umarım beşiktaş..Maçındaki gibi..Pas yaparak gideriz...Gene orta saha'da kalırsak..Yine mağlup oluruz..
Şansın fazlasıyla yanımızda olması gereken bir maç.. Bu maçı kazanırsak bundan sonra çok zor puan kaybederiz..
Fenerbahçe SK @Fenerbahce
FENERBAHCEMIZIN Bursaspor karsindaki ilk 11i: Volkan, Serdar Kesimal, Bekir, Egemen, Hasan Ali, Selcuk, Cristian, Caner, Krasic, Sow, Kuyt
Resmi Twitter hesabından paylaşılan kadro.
BURSASPOR: Carson, Basser, Ömer, İbrahim, Hakan, Murat, Belluschi, N’Diaye, Vederson, Batalla, Pinto
Bursaspor kadrosu da Lig Tv'nin sitesinden bu şekilde yayınlandı.
Bursaspor defansı evlere şenlik. İbrahim Öztürk'den gol bekliyorum.
Steam ID: fotosuki
Kadro beklenen kadro da önemli olan sahaya nasıl yayılacağımız.
Volkan
Bekir-Serdar-Egemen-Hasan
Krasic-Cristian-Selçuk-Caner
Kuyt-Sow
diye düz şekilde bir dizilim geçiyor ama sahaya böyle yayılacağımızı zannetmiyorum, 3 gün önce yapmış olduğum dizilimi maç içinde uygulayabiliriz. Atak halindeyken Krasiç sağ forvet, Kuyt ileride tek, Sow sol forvet gibi oynar top rakipteyken Krasiç ve Sow açık olur, Caner'de orta alana daha yakın oynar.
...
Bursaspor'un savunma dörtlüsü bu maç için iyi değil. Aykut Kocaman eldeki oyunculardan en iyi ilk 11'i çıkartmış. İlk 11'lere bakılınca bol gollü bir karşılaşma olur diye tahmin ediyorum.
Sağda Bekir değil, Serdar olabilir, beklenen 11, liderlik için farklı galibiyet gerekiyor, zor maçı farklı geçeriz umarım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Gollllllllllllllllllllll GOooooooooooooolllllllllllllllll golll goll golllllll BURSASPOR 1
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Serdar astı resmen.![]()
Steam ID: fotosuki