Adamın karekökü, hammaddesi Elmander ! Johan Erick Calvin Elmander !
Adamın karekökü, hammaddesi Elmander ! Johan Erick Calvin Elmander !
Gerekirse manevra da yaparız takla atmaya mahal vermeden![]()
3'ü bulamadığımız sürece sıkıntı maç, goller zamanında ilaç gibi geldi ama maç hala riskli.
Bir de Burak Yılmaz ilk 11'i unutur bir süre...
Yol tutuşumuz on numara, şoförümüz Fatih Terim daha nasıl anlatalım..
Bu Umut Bulut ligimizde her takımda oynar kadroda drogba ya da batistuta olmadığı sürece. Umut'a pas atarsın kontrol edemez ama özelliği o değil,türk pasaportlu oyuncularda olmayan bir özelliği var defansı yoruyor,yıpratıyor. Bizde genelde stoperler hücumcuları döver ama Umut'ta bu tam tersi.Öyle zorluyor ki en alakasız toplarda bile bu inanılmaz bir özellik. Sadece Umut varsa 4-4-2 oynamak zorundasın,yanında Elmander tarzı gol vuruşu vasatın üstünde olan bir oyuncu olmalı, Burak değil.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
2 dakika'da iki golhelal olsun genççler
![]()
Emre Çolak'ın saçma faulü ile başlayan süreç pahalıya patladı. Bu maçta beraberlik çıkmayacak gibi ama bakalım kim kazanacak..
Yazarken 1 tane daha yedik, Hamit beke geçtiğinde eyvah dedik, goller gölgeledi. Ama gerçek acıdır, ortaya çıkıyor işte.
Yok artık ya![]()
3-2 maça bakTam da gençler böyle gol kaçırırsa bu maç gider diyecektim.
...
Allah'ım sen sabır ver.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
bu nası iş böyle ya 2 dk da 2 golmü yenir ya
Basket maçı gibin.![]()
Steam ID: fotosuki
Oooh çok da güzel yutuyorum laflarımı![]()
Maç yorumlarını okumaya başladığımda 1-0'dı maçYorumları okuyana kadar 3-2'ye geldi.
![]()
Ben bıraktım izlemeyi, daha dönmez maç, sinirlenmeye gerek yok. Aldık ve yok ya gerek yok diyerek verdik resmen.
1-0'ken yemeğe gittim geldiğimde 2-1 olmuştu 3dk oturdum bilgisayar başında 3-2 oldu tekrar maç. Neler oluyor yahu.
Arkadaş böyle iş olmaz, maç mı izliyoruz komedi filmi mi belli değil. Aldığımız maçı geri veriyoruz resmen..
Galatasaray'IN tek sorunun Hamit olduğu karşılaşma.Hakkımı kendısıne helal etmıyorum.Aldıgı her kurus haram zıkkım olsun.en azından benim cebimden verdiklerim.
Yeni gelenlerden ziyade geçen senekilere de bakmak lazım, şımaranlara da bakmak lazım.
Bu amrabat Hurşut'un anca yedeği olur...![]()
goooooooooool balta
3-3 ne maç beSon 5 dakika her iki takım da bir gol atabilir.
Maçı kapattık Hakan Balta gol atmış, Hakan bir Fener'e atıyordu, hayırdır inşallah..
Umarım Galatasaray kazanır, atamayana atarlar kuralı bir maçta bu kadar mı etkili olur : ) Gençler kendi ayağına sıkıyor
...
Maçtan önce rahat alırız diyordum, alamadık ama kaybetmenin kıyısından dönmek de hoş olmadı.. Attığımız gol sayısı tamam da yediğimiz iyi değil.. Cluj maçına kadar toparlanmak şart.
Tebrikler her iki tarafa da..
Tahmin yarışmasına gene ...bilmiyerek başladık..3 gol cok bedava verdi..gençler...Galatasaray..yine "BERABERLİKLE KURTULDU"..