1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Boateng, De Jong, Nocerino, Montolivo, Ambrosını, Muntari, Flamini ve Strasser varken Milan orta saha mı alacak Orta sahanın ortasında yeterince iyi oyuncuları var. Transfer döneminin son gününde Arsenal'a gider diye düşünülürken transfer yapamadı. Diaby'nin iyi başlangıcı bu transferi gereksiz kılmış olmalı. Ayrıca oyuncu ile Tottenham'da ilgileniyordu. Türkiye'ye transfer olacağını sanmam.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Boateng, De Jong, Nocerino, Montolivo, Ambrosını, Muntari, Flamini ve Strasser varken Milan orta saha mı alacak Orta sahanın ortasında yeterince iyi oyuncuları var. Transfer döneminin son gününde Arsenal'a gider diye düşünülürken transfer yapamadı. Diaby'nin iyi başlangıcı bu transferi gereksiz kılmış olmalı. Ayrıca oyuncu ile Tottenham'da ilgileniyordu. Türkiye'ye transfer olacağını sanmam.
    Boateng ile Montolivo aynı tarz oyuncular değil M'Vila ile, onlar daha ofansif oyuncular. Ambrosini oldukça yaşlandı, Strasser ise ilk 11 oyuncusu değil, geçen sezon Lecce'ye kiralandı. Ama De Jong, Nocerino ve Flamini ile aynı tarz ve haklısın onlar varken almazlar bence de. Belki De Jong alınmadan önce gündeme gelmiştir veya yanlış hatırlıyorumdur bilemiyorum, yada senin dediğin gibi Arsenal ile karıştırmışta olabilirim, öyle aklımda kalmış.

Normal şartlarda Türkiye'ye gelmeyeceği konusunda da katılıyorum. Ama şuan normal şartlar dışında bir durum var, kadro dışı bırakılmış. Yani mesela Quaresma belki normal şartlarda Galatasaray'a gelmeyi düşünmezdi geçen sezon teklif yapılsaydı ama bu sezon kadro dışı bırakıldığı için teklif yapılsa Beşiktaş'ta kalmaktan daha sıcak bakabilir şimdi. Aynı şey M'Vila için de geçerli olabilir denemek lazım. Transfer dönemi olmadığı için şansımız daha yüksek olabilir onu ifade etmeye çalıştım. Mesela senin de belirttiğin gibi belki Arsenal ilgileniyordur ama şimdi Diaby iyi perofrmans gösterdiği için askıya almışlardır, biz teklif yaptığımızda da araya girmeyebilirler bu yüzden (Diaby de aynı tarz değil aslında ama misal olarak verdim). Belki de bizim düşündüğümüz kadar önemli bir kriz yoktur, ufak bir disiplin cezasıdır bilemeyiz

Mesaj Yetkileri